Doğum günümüde kutlamadı ilk defa...
Ama bayramımı kutlar gibi düşünmüştüm 😭
7 yıllık kocamdan ayrıldım ve hayatımda olmadığını iliklerime kadar hissediyorum ondan haber alamamak :( keşke annemi dinlemeseydim kendi evimde mutlu olabilirdim 😭
Doğum günümüde kutlamadı ilk defa...
Ama bayramımı kutlar gibi düşünmüştüm 😭
7 yıllık kocamdan ayrıldım ve hayatımda olmadığını iliklerime kadar hissediyorum ondan haber alamamak :( keşke annemi dinlemeseydim kendi evimde mutlu olabilirdim 😭
Cevap
2Cevap
İnan bende çok acı çektim şu an seni çok iyi anlıyorum
Nasıl
Yanliş anlamazsan dertleşebiliemiyiz
Yok geç oldu uyucam
Geçmiş olsun ayrılık sebebi neydi
Annem beni doldurdu hep bundan kocamı olur falan sürekli çocuğa altın maltın aldırtmaya çalışıyodum aldıklarını hediyelerini beğenmiyordum şimdi oysa o kadar özlüyorum ki seviyorum desem koşa koşa gece 2 de olsa çileğimi alır gelirdi o kadar severdi beni anneme desem şimdi küüfr eder bana annemden çok seven o adam boşanalım diyince hiç ikilemedi düşünmedi bile tamam dedi her şey o kadar hızlı oldu ki hala şaşkknım anlam veremiyorum:/
Annem beni o zaman öok kontrol ediyodu erkekleri öcü gibi anlatıyodu bilmiyorum işte canım korkuyodum nedensiz her şeyi ona anlatıyodum falan oysa boşanıp baba evine dönünce fark ettim kocam bana bağırmıypdu bile yemek yapmiyin evde hemen kızıyolar kocam yemek hakkında tek kötü söz bile demezdi yoksa da kendisi yapardı
yazmaz bence. hangi şehirdesin
Ankara
geçmiş olsun
Teşekkürler:/
neden ayrıldınız
Üste açıkladım yamaalın yorumuna detaylıca
annen dedi diye mi sırf? çok saçma olmuş o zaman
Kocama sürekli altın aldırtmaya çalışıyodum yaptıklarını da beğenmiyodum sonra benim çıkardığım bir tartışmada her şeyi sıralıyodum şunu bunu almadın beni sevmiyorsun baanakıymet vermiyorsun mutlu değilim boşanaım dedim o da tamam dedi :/
kötü olmuş, üstüne fazla gitmişsin. tekrar birleşmek ister miydin?
İsterdim hayal ediyorum gelse arasa yazda falan ama nerdee
sen yaz madem
Yok ki bir arkadaşına sordum tatile gitti dedi baba yazsın söyle dedim yapamam diyip beni engelledi
yahu niye sen yazmıyorsun da o yazsın diyorsun onu anlamadım
Numarasını değiştirdi instası da yok ulaşamıyorum ki numarasını vermedi pislik arkadaşı yaz dedim yapamam dedi kocsm öyle yapsın demiştir :%
yeri yurdu yok mu gidip konuşabilir miyiz desen olmaz mı
Ay yok ki işte boşandık evden toplandı gitti nereyegitti ne yapıyor hiç bitmiyorum iş desen yazılımcı evden çalışıyodu
nasıl ya, sıfır bilgi mi yani? anası babası kardeşi kuzeni yok mu soracağın edeceğin?
Tüm ailesinde mimliyim ya :/
bacım sen ne yaptın da bu kadar kaçıyorlar senden, garip valla
Annemle beraber kötü gelin oldum işte :/
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çok içten yazmışsın, kalbinin ne kadar kırık olduğunu hissedebiliyorum 😢 Ayrılık kolay değil, özellikle alıştığın birinin yokluğunu derinden yaşamak gerçekten zor. Doğum gününde ve bayramda yazmaması da doğal olarak seni üzüyor çünkü küçük bir mesaj bile insana iyi geliyor 🎈 Ama unutma, her zaman öncelik senin mutluluğun ve iç huzurun. Belki geçmişi sorgulamadan biraz kendine odaklanabilirsin. Kim ne yaparsa yapsın, kendini sevmek en kıymetlisi 💛 Hissettiklerin çok değerli, kendine izin ver üzülmeye. Zamanla hafiflediğini göreceksin 🌿