2 GÜNDÜR NE ARIYOR NE DE YAZIYOR?

5 yıllık bir ilişkimiz var çok kavga edip ayrıldık çok hemde ve kim ayrılırsa ayrılsın hep ben yazardım arardım adım atan genelde bendim yanlış davranış ve düşünceleri vardı ilk başlarda onun yanında durup değiştirmeye çalıştım iyi yönlerden ve gerçekten değişti onun için artık sadece ben vardım bir ara ayrıldık ve ben ayrılmıştım soğudum ondan ister istemez o işte tam o zamanlar beni çok ama çok seviyordu sevgisini dibine kadar en çok o zamanlar hissettim ama yine de ayrıldım soğumuştum hatta ara verelim ayrılma dedi baya çabaladı kalmam için ama ben gittim 1 ay geçti üstünden o kendini baya toplamıştı her konuda kendini iyi etmişti ve ben onu özlemeye başladım durdurdum kendimi yazmamak aramamak için ama yapamadım ve yazdım o da benden vazgeçme eşiğindeydi ne numaramı silmişti fotoğraflarımız ve benim fotoğraflarım falan hala vardı onda ama eski sevdiğim adam değildi neyse işte çabaladım benimle barışması için ve barıştı ama eski sevdiğim değildi gerçekten çok acımasız umursamaz olmuştu ağır konuşup kalbimi kırardı hep geceleri o mışıl mışıl uyurken ben bir köşede oturur ağlardım böyle devam etti bu ve söylüyordu yani ben senin yüzünden böyle oldum terk etmeseydin beni dedi ama yine de bu kadar acımasız zalim olunmazdı öyle böyle buraya kadar geldik ve yine kavga ettik çıldırmıştı artık kavga etmekten bıkmıştı, çalışıyordu çok yoğun bir işi vardı gerçekten elinden geldiğince vakit ayırırdı ve kavga etmedikçe sevgisini hissederdim ama kavga oldu mu beni ezer kırıp üzer ve köşesine çekilir neyse işte 2 gündür ne yazıyor ne de arıyor ayrılıyorum dedi gözü döndü çıldırdı çünkü ona güvenmiyordum eskiden yaşattığı şeyler için ve kafamda kurup sallıyordum o da artık dayanamadı ağzına geleni söyledi beni hiç kaybetmekten korkmadı ve ayrıldı bende sırf onunla konuşmak için instagram kullanıyordum özellikle onun için kullanıyordum, bende kapattım sakın kapatma peşini bırakmam sonra konuşuruz bak dedi uykuluydu çok yorulmuştu işten dolayı ama ne aradı ne de yazdı peşimi bıraktı hiç bugüne dek peşimden koşmadı çok emek verdim ilişkimize ne yapmalıyım ya da sizce o neyi bekliyor ne düşünüyordur ve çok gururlu biri o lütfen yardım edin kafamın içi çok dolu susturamıyorum dayanamıyorum.

2 GÜNDÜR NE ARIYOR NE DE YAZIYOR?