O benden erken Kalkiyor hep. 2 haftadir yazisiyoruz, konusma hep ertesi güne ilerledi. Sadece 2-3 gündür Iyi aksamlar diyoruz, Simdiye kadar da o 2-3 kez o Günaydin yazdi.
Demekki bir şeyleri yanlış yapıyorsun. Tavırların ya da tutumların çok absürt olabilir. 1-2 tamam ama hepsi böyle oluyorsa günaydın mesajı atmadı diye takıntı yapıp eleştirmek yerine biraz da kendini eleştir.
Mesela Dün mesajda belirttim güzel yürüyüs güzel konusmaydi diye, o da katiliyorum dedi Hoslandigimi belli ettim yani, bana sanki Dün konusmalari kisa kesti gibi geldi
Biz internetten falan tanismadik önceden bi kez is yerinde görmüstüm onu. Bende düsünüyorum acaba nezaketten mi yazdi o Günaydin mesajini diye
Yok kız yazma kendini tut şimdi yazarsan yarında senin yazacağını düşünür yazmaz bırak o peşinden koşsun yazsın seviyorsa hisleri varsa mutlaka yazar bugün bekle bakalım bir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yazabilirsin neden ondan bekliyorsun ki En azından niyetini samimiyetini öğrenirsin belki de o seni bunaltmamak için yazmıyor
Hoslansaydi o yazardi diye düsünüyorum Cünkü :(
O da bu şekilde düşünüyor olamaz mı
O benden erken Kalkiyor hep.
2 haftadir yazisiyoruz, konusma hep ertesi güne ilerledi. Sadece 2-3 gündür Iyi aksamlar diyoruz, Simdiye kadar da o 2-3 kez o Günaydin yazdi.
O zaman Zorlama o enerjiyi yakalayamamışsınız
Sakın yazma. Bu mantıkta bir kızın başka bir erkeğin hayatını karartmasını istemem
Su Ana kadar olumlu baktigim Erkekler birden bire kendilerini geri cektiler.. ister istemez acaba yine aynisi mi olacak diye düsünüyorum tabi ki
Demekki bir şeyleri yanlış yapıyorsun. Tavırların ya da tutumların çok absürt olabilir. 1-2 tamam ama hepsi böyle oluyorsa günaydın mesajı atmadı diye takıntı yapıp eleştirmek yerine biraz da kendini eleştir.
Ne konuda mesela? Her seyi erkekten beklemek gibi mi?
Günaydın mesajı atmamış olması senin için neden bu kadar büyük bir sorun?
Hayir hayir o sorun degil. Sadece emin olmak istiyorum o da benden hoslandi mi diye, o yüzden Kendi kendime diyorum hoslandiysa bugün mesaj star
*atar
Ya o da kendi kendine aynı şeyi diyorsa? Olayı çıkmaza sokup bir daha hiç konuşmayacak mısın?
Mesela Dün mesajda belirttim güzel yürüyüs güzel konusmaydi diye, o da katiliyorum dedi
Hoslandigimi belli ettim yani, bana sanki Dün konusmalari kisa kesti gibi geldi
Biz internetten falan tanismadik önceden bi kez is yerinde görmüstüm onu. Bende düsünüyorum acaba nezaketten mi yazdi o Günaydin mesajini diye
Abi sen yaz ne kaybedersin? Nedir yani yazmadı yazmadı tribe girmeler. Sende yazmıyorsun sonuçta.
Ondan bekle olumlu cevap gelirse sende yazarsın ilerleyen zamanlarda
Bi yandan yazmak istiyorum Belki benden bekliyor diye. Bi yandan da diyorum hoslansaydi zaten yazardi
Yok kız yazma kendini tut şimdi yazarsan yarında senin yazacağını düşünür yazmaz bırak o peşinden koşsun yazsın seviyorsa hisleri varsa mutlaka yazar bugün bekle bakalım bir
Zor olacak Ama tamam.. Ama baya üzüldüm ben simdi ya :(
Üzülme ☹️ inşallah yazar sadece sana yardımcı olmak istemiştim çok istiyorsan yaz buluştuktan sonra hiç konuşmadınız mı günaydın dışında
Konustuk ☺️ ertesi gün o iste Günaydin yazdi , Sonra muhabbet ettik. Iyi geceler tatli rüyalar dedi öyle kaldi
Sen yaz o zaman ben buluştuktan sonra sadece günaydın yazdı sandım
Günaydin yazdi. Sonra nasilsin dedi
Biraz yazistik
Ben yatiyorum simdi Iyi geceler tatli rüyalar dedi
Sen yaz o zaman tamamdır 👍
Ama sanki kisa yazdi yoksa Ben korktugum icin mi öyle düsünüyorum bilmiyorum
Senin öylene gitmiştir ya da istiyorsan bekle onun yazmasını niye yazmadın falan derse işim vardı dersin
Yazar mi ki acaba? Belki de naziklikten yazdi Dün o Günaydin mesajini
Canım işi sağlama alalım o zaman biz gece 12 ye kadar yazarsa senindir yazmazsa da boş ver gitsin
Tamam öyle yapicam maalesef :( yani Ben anlamiyorum gercekten hoslandim
Buluşma iyi geçtiyse sen de yazabilirsin bence
Acaba benden hoslanmadi mi diye düsünüyorum acikcasi
İçinde öyle bir şüphe varsa adımı ondan bekle o zaman, diğer türlü o şüphe doğruysa ve adım atarsan daha çok üzülürsün diye düşünüyorum
Her sabah erken yaziyordu 8.30-9.30 gibi. Bugün tik yok :(
Yani umarım düşündüğün gibi değildir ya… bekle bakalım, hepten de olumsuza odaklanma yani.
Insallah dedigin gibidir Cünkü gercekten hoslandim
günaydın canım