Yarın sinemaya gitmek istiyorum ama arife günü olduğu için çok kalabalık olur diye gitmemeyi düşündüm sonradan. Bayramın 1. ya da 2. günü açık olur mu avmler?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer tabiki canım bu kapitalist sistem de açık olmazmı sen git.. hamburgerini ye kolanı iç.. sinema yap.. milletde bayram bayram çalıssın kpek gibi...
(Avm Çalısanlarına tepkimdir::!) bayramda avmlerin kapalı olması gerekiyor.. sistem gerçekten lanet bir sistem.. kınıyorum::S
Niye millet geziyor işte..
Askm git gez canım bnim sana lafım yok sisteme isyanım benim..
Hersey hakkındır
bayramda alışveriş merkezleri açık mı? AVM'ler Bayramda da hizmet verecek ve açık olacak. Fakat AVM içindeki mağazalar ve restaurantlar bayram dolayısıyla açık olmayabilir.
Açık olur da normalden bir iki saat geç açılır.
Cevap
14Cevap
:) Avmler her zaman açık olur.
Asıl bayramlarda açık olur kazanç için
Giymeyin Siz gidiyorsunuz diye işçileri zorla çalıştırıyor sömürgeci işletmeler adamlar bayram yapamıyor sizin yüzünüzden.
Siz de tatile gitmeyin o zaman. Ben de çalışıyorum. Bedava ekmek yok bu devirde. Çalışıyorsa parasını da alıyor.
Hemen de alınmış.
Alınmakla alakası yok.
Bak ben sana şöyle söyleyim sana haksızsın demiyorum ama cakismayana para yok demisin Evet haklısın ama köpek gibi çalıştırıp 3 kuruş para veriyorlar bayram seyran demeden insanlar mecbur göz yummak zorunda kalıyor çalışıyorsa parasını da alıyor diyemiyoruz mahakkesef.
Bayramda çalışıyor ama iki kat ucret alıyor
Her işletme aynı değil mahallesef asgari ücretle çalışan insana gunlugunin 2 katını versen ne olur ki.
Mahallesef ne ya deli oldum. d 60 TL alacak işte. Az para değil bence günlük 30 tl kazanan biri için. Her işletme aynı değil diye bir şey yok. Hakkını arasın o zaman.
Avm ler 9 gun tatilde.. 😂😂 hangi ulkede yasiyosun ellerinden gelse 24 saat acik olacak avmler
:D :D :D
bayramın ılk gunu avm'ler saat ıkıde açılır ve aksam onda kapanır , dıger günler standart 10.00 - 22.00
Açıktır, yalnız mı gideceksin
Evet. Independence Day'a gideceğim. Sever misin? :)
Evet :)
Gidelim mi? Tek gitmek istemiyorum 😊
Olur , detaylari konuşalım mobilden :)
Açık olur. Ama kalabalıktır.
tabiki de avm ler hiç kapanmaz
Benim çalıştığım magaza full açık :D
Ama okadar erken değil 2gibi falan herhalde açılır
Bu soruyu sordun mu gerçekten...
sakın kızmayın ama başka zaman mı yok...
Film en fazla 1 hafta vizyonda kalır.3D izlemem lazım. Independence Day.. Normalde bugün Independence Day olduğu için bugün izlemek istedim ama arife günü işte..
yani düzenli olarak sinemaya gidiyorsunuz, ne güzel.
niye bazen 3 hafta bile kalıyor, hasılatına göre.
Nolur nolmaz diye kaçıramam.
anladım.
Para kazanmak için. her şeyi yapıyorlar merak etme
Oluyor.
Evet 😁
Olur.
Evet
Olur tabi
Olur
Açıktır
Olur kanka
Açık olur