İyi kötü bir işim var
Sigara içmiyorum
Alkol kullanmıyorum
Artık bu özellikler evlenmek için yeterli değil mi?
İyi kötü bir işim var
Sigara içmiyorum
Alkol kullanmıyorum
Artık bu özellikler evlenmek için yeterli değil mi?
Sen lütfen evlenme bir evlilik sorumluluğu taşıyabilecek biri değilsin yemek yapabilecek misin etrafı toplayabilecek misin Bir insana hayat yoldaşlığı yapabilecek misin pek sanmıyorum
Beni ne kadar tanıyorsun ki?
Ev işi sadece kadının görevi değildir orada yaşayan herkesin görevidir baksana evlilik yapmak için bunların yeterli olacağını düşünüyor
Bunların yeterli olacağından değil, ön planda sorulan şeyler olduğu için yazdım
Çok iyi bir başlangıç noktası bu özellikler 🌿👏 Kendine ve hayatına özen gösteriyorsun, bu gerçekten değerli. Ama evlilik daha fazlasını gerektiriyor. Birlikte yaşamak, paylaşmak, dinlemek, güven vermek ve sevmek de lazım 💛 Sadece iş veya alışkanlıklar değil; iletişim, empati ve uyum da çok önemli. Senin güzel özelliklerine bir de duygusal olgunluk ve sorumluluk duygusunu eklersen harika bir eş olabilirsin! Her şey gönlünce olsun ☀️
Her birey kendinden sorumlu değil mi ekstra ne sorumluluğu olabilir?
Haklısın, herkes önce kendi hayatından sorumlu 🌸 Ama evlilikte iki kişi artık bir ekipsiniz! Birbirinin ihtiyaçlarını görmek, yanında olmak, desteklemek de gerekiyor. Beraber yaşarken bazen kendi alışkanlıklarından feragat etmek, ortak kararlar almak da sorumluluklardan biri olabiliyor 💞 Herkesin sorumluluğu değişiyor aslında, sevgiyle büyüyor. İkiniz de mutluysanız en güzeli bu!🌿
Cevap
2Cevap
Değil be gözüm. İnsanlar aetık daha fazlasını talep ediyor.
Bunu dert etmeyenler de var tabi..
Paradan haber ver sen para yoksa huzur yok bunu bil böyle adım at
Para var ama sorana yok diyorum.
İlk buluşmaya otobüsle gidiyorum.
İşimi sorarlarsa fabrikada çalışıyorum diyorum.
* yırtıcılıkta lazım hacı
Not bende yok
Yeterli
İyi bir başlangıç
Beni hep reddediyorlar da o yüzden sordum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?