Güncellemeler
+1 yıl
uyumlanmaya çalışmadı. Yazın bir hafta çalışmasa dünya yanmaz, mağazalar batmaz, iflas etmezlerdi ama o hep ilk tercihini işinden yana kullandı.
Güncellemeler
+1 yıl
Yazın okullar tatil olunca aylarca iznim var ama bir kere bile eşimle bu yaz tatillerinin tadını çıkaramadım. Ne tatil zamanlarımızı denk getirebildik, ne sabah kalkışlarımızı ne uyku saatlerimizi. Aynı frekansta buluşamadık bir türlü.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Meslek değil bu, ne iş yaparsan yap beraber olduğun kadına zaman ayırmasını bileceksin. Bilmiyorsan beraber olduğun kadın değil işin önceliklidir. Benim de yüksek tempolarda çalıştığım zamanlar oldu ama o zaman beraber olduğum kadına zaman ayırmasını da bildim. Meslek vesaire bence bahane.
Sadece yorumda ben varım, yoruma neden yazmıyorsun?
Bu arada eşim 7/24 çalıştığı için prensesler gibi bir hayatım olduğunu düşündüyseniz yanılıyorsunuz, cimriliğini anlatmaya kelime bulamam. Sözün kısası sonunda ben dayanamayıp boşanma kararı aldım. Bunu duyunca kendini düzelteceğini, bize zaman ayıracağını söyledi, birkaç hafta sonu işe gitmedi, akşamları işten erken döndü ama bunların hepsi göz boyama çabalarıydı. Birkaç gün sonra özüne döndü.
Ailem ile konuştum, 'Beklediğin kabahat' dediler; onların da desteği ile verdim boşanma dilekçesini. Annem hep derdi ‘Kızım öğretmenle evlen’ diye. O zamanlar 'Ne kadar geri kafalı, ne alakası var?' diye düşünürdüm ama artık anneme o kadar hak veriyorum ki…
Şimdi 2 yıl oldu boşanalı, o kadar mutluyum o kadar huzurluyum ki... Hayatım düzene girdi, çocuğumdan başka kimsenin düzenine uymak zorunda değilim.
Bu soruyu eski eşime sorsanız o da size benimle ilgili bin tane şikâyet sayardı. Eğer çalışmayan ya da onunla birlikte aynı iş yerinde çalışan biriyle olsaydı çok daha mutlu bir evliliği olacaktı, eminim.
Benim evlenecek çiftlere tavsiyem evlilik kararını aceleyle almamaları, "Biz birbirimize ne kadar uyumluyuz? Çalışma hayatlarımız, mesleklerimiz ne kadar uyumlu?" diye düşünmeleri olacak. Onun işi ya da de sizin işiniz de hayatınızın büyük bir bölümünü oluşturuyor, dolayısıyla tüm hayatınızı etkileyecek. Bugünkü aklım olsa annemi dinlerdim ve bir öğretmenle evlenirdim, neyse artık kısmet ikinciye…
Keşke size odaklansaymış, anlamıyorum insanları biliyor musun? Evinde gül gibi eşin, işinin başına gerekirse bir müdür koy eşinle ilgilen. Harcayamadıgın zaman ne yapacaksın çok parayı. Kesinlikle prensesler gibi hayatınız olduğunu dile getirmedim, getiremem de zaten
Boşanmayı mı düşünüyorsunuz?
Boşanalı 2 sene oldu
Geçmiş olsun, yaş kaç. Ben de öğretmenim
43 yaş
Anladım. Evliliği tavsiye edermisiniz peki? 27 yaşındayım insan koruyup kollanmak istiyor ama düzgün erkekte bayağı azaldi
Kaynak yapıyor gibi gözükmek istemem ama doğru kişi ile rastlaştığın zaman evlenmekten eğlenceli bi aktivite olabilir mi?
Ederim. Hangi şehirdesin
Doğru kişi safsatasina inanmayı bırakalı çok oldu. Eninde sonunda iki kişinin birbirne tahammül ettiği mecburi bir kurum haline geliyor evlilik
Doğru kişi denildiği zaman aklınızda nasıl biri canlanıyor? Her tahammülün bir yerden sonra patlama noktası olduğunu düşünüyorum ben
@myphonex bu konu uzar gider en iyi kapatmak.
@soran kişi çöpçatanlik kasdetmedim genel olarak evlilik güzel birseymi herkes evlenmeli mi onu sormuştum.💗
Yani benim zaman olarak bir engelim yok şu an, insanın yapacağı en sağlıklı aktivitenin iletişim olduğunu öğrendim uzun zaman önce. evlilik tecrübesi yaşamış, psikoloji konusunda da uzun yollar almış ve de bu konuda merakı olanlar olarak 3 kişi. Karşılıklı oturup muhabbet etmenin keyif alacağı bir masa gibi canlanıyor kafamda :)
Teşekkürler de ben de o fikir oluşmadı işte 😈
Şöyle sorayım, oluşmasına engel olan şey ne? Dışarıda gördüğün hemcinslerim mi? 😀
Hayır konuşmaya ihtiyacım yok. Arkadaş çevrem yeterince kalabalık
Üstüne gelmiyorum, kısa muhabbetiniz için teşekkür ederim hanımlar :)
Kusura bakma da sabote ettin😜 sadece bir meslektaşım ve ablam yaşındaki birinden tavsiye almak istemiştim. Herneyse sevgiler🌺
Sabote mi ettim? Çok üzgünüm, öyle bir yaklaşımda bulunmak istememiştim, özür dilerim.
Mühim değil artık. Herkes burayı sohbet amaçlı kullanıyo ben de amacına uygun olarak sadece soru sormak istiyorum. Dertleşmeye ihtiyacım yok çünkü. En iyisi kapatmak hep aynı şey
Ben kendimi geliştirmek için kullanıyorum 😀
Soruların amacı kendimizin en iyi versiyonu olmak. Ayni kapıya çıkıyor