Yani nasibimde evlilik olup kimse gerçekten beni bir şekilde bulur mu yoksa nasibimde evlilik yoksa gökte nikah kıyılmadıysa ne yapsam da gerçekleşmez mi ve bu iş için de soruyorum nasibimde mesleğim olması yoksa olmaz mı çaba gerekli evet çalışıyorsun çabalıyorsun fakat yüksek puanlarda alıyorsun bir türlü atama olmuyor bu da nasipte yoksa olmuyor mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
4 ayNasip ya da şans diyelim. Yani gökte bir şey yazıldığı yok. Her şey sana , çevrene ve şansına bağlı. Öyle nasibim de varsa bulur beni diyip beklersen ohoooo
018 Yorumla
Soran4 ayNe yapmak gerek bulmak için o zaman
- 4 ay
Ya bir çevren olacak o şekilde insanlar seni görecek ve tanisacaksin ya da est dost tavsiyesi ile. Bir işe girip çalıştığın zaman az çok çevren , ve seni farkedenler olmuş olacak.
Soran4 ayÇevremde yok kaldım evde valla kimseyle de olmuyor
- 4 ay
Görücü usulü olacak o zaman ama ona da çok dikkat etmek gerek , acele etmemek gerek , duygu hissetmeden evlenmemek gerek.
Soran4 ayEvette görücü de cikmiyor artik zamanında redettim
- 4 ay
Yaş kaç ki
Soran4 ay29
- 4 ay
Evet geç kalmışsın. Ne diyeyim umarım istediğin gibi biri çıkar karşına ve mutlu olursun
Soran4 aySanmıyorum çıkmıyor dua da ediyorum yok
- 4 ay
Fiziki olarak mı begenilmiyorsun yoksa gerçekten kimse tanıyıp görmediği için mi
Soran4 ayHerkes beğenir beni ama ya
- 4 ay
E sorun ne o zaman? Hiç mi kimse seninle tanışmak vs istemiyor pesine dusmuyor
Soran4 ayBilmiyorum of biri vardı buluşacaktik sözde bugün beni ekti napcam ben of
- 4 ay
Ekme sebebini söyledi mi peki
Soran4 ayEvet
- 4 ay
Özel degilse neymis
Soran4 ayAmirleriyle Samsun'a gidecekmiş
- 4 ay
Belki de doğrudur işi çıkmıştır. Bugün olmaz başka gün olur. Sabırlı ol. Neyse hakkında hayirlisi neyse o olsun. Canın sıkılır konuşmak istersin vs buralardayim. Şimdilik kendine iyi bak. Hayırlı akşamlar. Kendini çok uzup stres yapma. Elbet sende birgün mutlu olacaksın.
En İyi Cevaplar
Biz her insanın kaderini çabasına bağlı kıldık diye ayet var. Tabiki de değişir. Kader konusu içinde cüzi irade yani insan iradesi var. Değişmiyor olsaydı bize niye seçme hakkı versin İslam dini.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
4 ay
Merhaba 💛
Bence nasip, kapıyı çalan rüzgar; emek ise o kapıyı senin açman ✨ Evlilikte de meslekte de mucize beklemek yerine, kendini geliştirip hayata karıştıkça ihtimaller çoğalıyor. STK’da çalışırken çok kişi gördüm; “olmuyor” dediği anın bir sonrasında kapılar açıldı. Vazgeçme, yön değiştir ama yoldan çıkma ✨ #BirAdımÖne00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
4 ayiş güçte çaba kadar şansta önemli, evlilik işleri için de çaba gerekli ama şansa bakıyo
00 Yorumla
4 ayNasibin elinden geleni yapmaya bağlıysa olur. Bu dediğimi düşün.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayNasip cidden önemli bir faktör ne yaparsan yap nasipte yoksa olmaz deriz. Ama unutmayalım ki kader gayrete aşıktır.
00 YorumlaNasibini arayacan
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Evlilik ve meslek tamamen nasip mi, yoksa çok çalışınca kader gerçekten değişir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne