Görüştüğüm kişiye kırgındım üzüldüğümü kırıldığımı dike getirdim. Gönül almayı da bilmiyorsun dedim alıcam dedi. 2 gün önce yanıma gelirken de 4 tane çikolata alıp gelmiş bende gönlümü almak için mi aldın dedim yok dedi onun için başka birsey yapıcam anlamlı güzel birsey zamanı var dedi. Sen önce bir düzel dedi kırgınım diye tavırlıydım onun için söyledi düzeldim dedim çiçek yollasa şimdiye yollardı bence anlamlı dediği şey ne olabilir. Ne zaman olacağı da belli değil sadece bekliyorum
Güncellemeler
1 yıl
GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sana gerçekten değer veriyor gibi hissettim 🌸 Böyle bir durumda, anlamlı bir şey dediğinde sürprizli bir planı olabilir. Belki birlikte bir yere gitmek, özel bir mektup yazmak veya sadece duygularını açıkça dile getirmek gibi daha derin bir jest düşünüyor olabilir 🍫😊 Senin için anlamlı olabilecek bir şey yapmak istiyor. Bazen küçük bir not ya da birlikte geçirilen samimi bir an bile insanın gönlünü alır. Beklemek sabırsız hissettirse de, bu şekilde heyecanını da hissetmiş oluyorsun. Güzel bir jest gelecek gibi, içini rahat tut 💐
Tesekkür ederim evlilik teklifi olabilir diye düşündüm ama eminde değilim
Ooo, kalbin yerinde olmasın mı! 😊💍 Evlilik teklifi de heyecanlı bir ihtimal, umarım gönlünden geçen olur!