Arkadaşlar merhaba size bir kaç sorum var bilgisi olan cevaplarsa sevinirim
>12. sınıf muhasebe stajları kaç sene sürüyor çok araştırdım fakat hepsi farklı farklıydı kimisi 3 kimisi 4 gibi şeyler yazmıştı kaç yıl staj görülüyor
>Lisede muhasebe okuyup üniversite kazanamazsak herhangi bir muhasebecinin yanında çalışabilir miyiz
>12. sınıf muhasebe stajları kaç sene sürüyor çok araştırdım fakat hepsi farklı farklıydı kimisi 3 kimisi 4 gibi şeyler yazmıştı kaç yıl staj görülüyor
>Lisede muhasebe okuyup üniversite kazanamazsak herhangi bir muhasebecinin yanında çalışabilir miyiz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bosuna meslek lisesi dememisler. d staj 1 yil
Bölümle ilgilenmediğin ne kadar belli çok açıklayıcı bir cevap yani
Sagol bu arada is. bulursun habern olsn ama asgari uxreti gecmez
Emin ol muhasebede iş çok heryer muhasebeci arıyo ve asgari ücreti geçmez ne ndksnsksjdjn sen onların maaşlarını bilmiyorsun herhalde ve bu sadece başı yani ben staj için konuştum bunun farklı farklı dalları var ve büyük paralar da var çok bilgisizsin gidip bi bak yani bence
İste yenisin Daha stajin kac yil oldughnu bilmiyorsun meslekten kendinde anlamiyorsun bana burada bilgisiz diyip buraya soru sorma gereginde bulunuyorsun iste yenisin acemisin kimse sana cikip 5 bin lira vermez
Senin kafan basmıyor herhalde anlamıyorsun 5 bin benim bahsettiğim tam eline mesleğini alanlar ayrıca 12. sınıf staj görüp okulu bittiğinde hala birinin yanına stajyer olarak çalışan insanlar gördüm ondan bahsediyorum sen gelmişsin saçma sapan bilgisiz bilgisiz konuşuyorsun bi okumayı anlamayı öğrenip de gel bence bişey bildiğin yok gelmişsin bana bosono moslok lososo domomoslor stoj 1 yol diyosun
o staj yapanlar uniye gidenelr ya
Muhasebe mi muhaseme mi?
Muhasebe :)