AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
Utanma iste
Ben de isteyemem
İste canim
Bi 5-10 yil sonra sırtına vurarak alcan dert etme
Sevisirken söyle. Takim alıcam de🤣🤣
Sen enayi misin ya istesene adama vahiy mi insin
Abla git işe gir çalış ozaman
Yok abicim koca parasi yiycem
İleride çocuklar babasına sorar baba bize ne kadar birikim yaptınız diye
Babada çocuklar annenize para vermekten birikim yapamadık der
Çocuklar hayata 2-0 yenik başlar
Çocuklar da rızkıyla gelir sen dert etme ben 22 yaşındayım şu yaşıma kadar babama baba bana ne kadar birikim yaptınız diye sormadım ☺️ bildiğim kadarıyla hiçbir çocuk bunu umursamaz bile çocuğun babaya böyle bir soru sorduğu nerde görülmüş komedii
Şu rızkıyla gelir demek ne kadar komik ya 😂😂😂
Zaten rısk gökten zembille düşüyor değil mi 😅
Aldığınız maaş belli yaşadığınız ülke belli 😂😂😂
Çocuk bunu 8 yaşında soracak değil günü geldiğinde çalışmaya başladığında ekonomik sorunlardan fakirlikten bıktığında bu dediklerim aklına gelecek o çocukların.
Gerçi bu dediklerim boş çünkü sen tembelsin sen kim işe girip para kazanmak kim gerçi buna hevesim olsaydı okur memur doktor falan olurdun tembel olduğun için 1 adamın cebine ömür boyu muhtaç olacaksın köle gibi sahibin bacak sana 😂😂😂
Artık 2-3 çocuk doğurup akşama kadar hamur işi yemekten dizi izlemekten obez gibi olursun ömrü hayatın boyunca bir varsın olmayacak kimdi diyecekler şu şu adamın karısı mesleği ne mesleği yok 😂
Mesleğim var benim olmadığını kim söyledi 😅 maddi durumumuz o kadar kötü olsa çalışıyor olurdum ztn jxjx ben yerim içerim obez olurum sen k. pek gibi çalış 😅 eşimin maddi durumu yerinde o kadar şuursuz değilim boşuna istemiyoruz herhalde evet rızkıyla gelir ve erkeğin parasında kadına da pay vardır annem hiç babamdan para almadı deme buna kimse inanmaz bu yaşına kadar annem kendi babasının evden getirdikleriyle seni besledi öyle mi 😅 para isteyince git çalış benden ne istiyorsun diyen bir erkek ztn düşman başına abicim eşine verebileceğin paran yok demek ki istese çalışmak zorunda olacak öyle mi tamam prenses sen otur karın çalışsın 💅
😂😂😂 bahanemde bahanem yol alır hanem 😂😂😂😂
Bir insan nasıl 90 derece döner adlı cevap 😂
Eşini köpek gibi çalışıp Kendi kene gibi yapışıyor adlı çalışmaya örnek bir cevap 😂
Zaten böyle kişiler söyle görünür erkek zargana gibi kadın besili inek gibi görünür 😂
Eşinin yerinde olsam hiç evlenmem seni inek gibi besleyeceğime tek başına paramı yerdim.
Adam damızlık inek mi alıyor eş'mi alıyor belli değil 😁
Hayır damızlık inekten farkınızda yok ikiside çocuk vermek üzere bakılıyor 😂
Babadan zengin neden bir başkası yesin elbette ben yiycem m. ala bak çalışmak istiyorum dedim başta çünkü işim rahattı istemedi gerek yok dedi bana henüz okulum bile bitmemiş çalışmak istesem yapamam o yüzden bende şu an kabullendim gidip yalvar yakar beni işe alın diyecek halim olmadığına göre
Yaw sus prenses evinde otur sen aman paranı kadına yedirme sadece kendin ye prenses erkeklere ancak bu yakışır sen kendini başka erkeklerle kıyaslama lütfen 🥴
daha okulu bitmemiş bide mesleğim var diyor 😂
Arkadaş insan önceki yaptığı cevapları okur önce ona göre cevap yazar.
Annen oluyor hepsi i halde 😀 ben 49 eşim 98 kilo ve gayet de boylu biri sen zarganasin herhalde kendisinde olan eksiklikleri başkalarına söylüyor yazık
Okulum bitmiş ztn son dersim kaldı vermediğim ne diycem özürlü
Çalış
Calismiycam koca parası yiycem
Başka eş bul
Kendinle mi karıştırdin beni
Yok ben kimseden para almıyorum
Ben hep alırım çok güzel bi etkinlik 🎉
Çalışarak
Yok koca parası yemek istiyorum ben şu an
Kocanı daha çok çalıştır..
Ona doping yap..
İşte eşin o
Evet mxjxjz farkındayım. d
Çok kolay
Utanacak bir şey yok
İşte ne olacak
Alışveriş yapmam lazım de
Eşin belkide sürpriz yapar
mesaj at :)
Mesaj at
Mesaj at
İste çekinme
İşe gir çalış bence
Okulumu bitirmedim henüz daha bi senem var okulumu bitirirsem düşünüyorum ama eşim gerek yok diyor
Anladım hayırlısı olsun inşallah okulunu bitirince çalış eşine bakma sen. Para kazanmak kadınlar için önemli
Kesinlikle amin.
Maddiyatı nasıl
Maddiyati çok iyi hem onun hem abilerinin
E o zaman hiç çekinme bacım valla sen yrmrzsen başkaları yer. Hele birde esnafsa işin zor
Düğünde ailesi çok takı taktı kendimi mahcup hissediyorum para isteyemiyorum o yüzden kendileri taktı ama ben istemedim
Ya normaldir gelinsin sen. Dediğim gibi varsa parası sen ye yoksa dışardakilrr yer
Çok doğru
Hadi allaha emanet
Teşekkürler
Soyleyerek
Zengin mi
Yani
Ailesi mi zengin
Aileden zenginse iste tabi saçmalama
Hem ailesi hem kendisi ama kendi işi var tabii
Oo ne işleri
Emlak oto alım satım
Ohh kız nasıl buldun öyle zengin kocayı
Jdjdjd ben bulmadım ki o buldu beni sonra isteme oldu
Nerden buldu aşko tavsiye ver ziyan olmayım ya
Kız valla ben bulmadım staj yaptığım yere arkadaşını ziyarete gelmişti orada görmüştü beni o kadar sonra sık sık geldi illlaki aramızda konuşmalar oldu çünkü aynı ortamdaydik sonra ailesine bahsetmiş sonra bana söyledi öyle devam etti
Sarışın renkli gözlü falan güzel bir kız mısın
Hayır kumral beyaz tenli bi kızım bu nasıl soru yaa jdjdjdj her sarışın kız güzel olmuyor knk 😄
Gözlerin mavi yeşil mi?
Kahverengi yaa ne alaka yeşil mavi
Burcun ne
İste canim