Yeni evliyiz sayılır 11 ay oldu yani neredeyse 1 sene oldu ilk başlarda harçlığım vardı çalıştığım dönemlerde biriktirmiştim ama bitti işte 🥲 öyle yanımda bulunsun istiyorum eşim önceden de sormadan alabilirsin dedi ama önceden param vardı şimdi istemeye utanıyorum bir miktar var ama yine az tabiki de insan eşinden utanır mi yaa terler döküyorum resmen 😀
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Böyle düşünen kızların kalmış olmasına sevindim. Bir tek ben böyleyim sanıyordum yalnız değilmişim :)
Fakat şunu fark ettim insan eşinden para isterken çekinmesi çok da normal değil. Eğer çalışmıyorsan başka türlü ihtiyaçlarını nasıl karşılayacaksın ki.
Ayrıca inan bana bu kadar ince düşünmeyip rahat rahat alıp harcayanlar daha değerli oluyor çünkü ihtiyaçları görülüyor o kişilerin.
Biz istemedikçe ihtiyacımızın olmadığı sanılıyor.
Bu sadece para için değil herhangi bir konuda yardım istemek için de böyle42 Yorumla
Soran4 ayEvet biliyorum diğer kadınlar çok daha rahat bir de gerçekten benim gibi olmak faydadan çok zarar verir insana
En İyi Cevaplar
4 aySeni çok iyi anlıyorum. Çünkü bende isteyemezdim. En son ortak hesap açıp isteme olayını ortadan kaldırmıştık. Yani bir harcama yapılacağı zaman ordan gidiyordu, e haliyle kimse kimseden para istemek zorunda kalmıyordu.
Fakat, sana bir tavsiye vermem gerekirse (nacizane). Ben 9 senelik evliyim, sen 11 aylık evliymişsin. Istemeyi bilmek gerek. Ya da istediklerini dile getirmek gerek. Bu bugün paradır yarın başka birşeydir. Ayıp bir şey değil, aşırı doğal bir şey. Onun için utanıyorum diye geri çekilme, bunu halletmenin yolunu ara. Istemeyi öğren, ya da eşin sana harçlık verirse, kabul etmeyi, teşekkür etmeyi öğren. Çünkü istediklerini söyleyemeyenler, karşıdakinin gelip onun neye ihtiyacı olduğunu bir bakışıyla anlamasına meylederler. Ve buda iletişim sorunlarına yol açar. Evlilikte iletişim, hatta açık iletişim çok önemli.
20 Yorumla
4 ayBen de rahatsız olur çekinirdim. Ama sonrası için onun adına (aynı hesaba bağlı) bir karta sahip olmak ya da ortak hesap oluşturulması ya da eşimin parayı ben istemeden vermesi gibi Çözümler oluşturulsun isterim. Eşin çekindiğinin farkında olmayabilir. Dürüstçe söyleyebilirsin.
13 Yorumla
Soran4 ayZtn benden dolayı biliyorum yoksa istesem vermiyecek biri değil
- 4 ay
Hallolur umarım
Soran4 ayTeşekkür ederim
4 aySen onun nesi olursun karısı karısı karısı tamam mı O senin neyin olur kocan soracaksın isteyeceksin verecek yoksa da Yok Diyecek Sen kadınsın Sen bizim gülümsün tamam mı? Tamam abi de bakayım oradan bana bir az önce bir video izledim psikolojim bozuldu benim moralimi bozma benim moralimi bozma isteyeceksin
23 Yorumla- 4 ay
Bak böyle şerefsiz kocalar da var Anlıyor musun Sen bizim gülümüzsün Sen bizim kardeşimizsin Sen kadınsın kadın sen kadınsın bir erkek Sen de huzur buluyor biliyor musun O da senin kocan sahip çık kız ona O da sana sahip çık sın Hay Allah'ım bir de ben evlenirsem kardeşim evlerine sahip çık o senin kocan sor iste tamam mı Allah bana da bir kadın nasip etsin senin gibi es nasip etsin
Soran4 ayTeşekkür ederim benim gibi olmasın ya ben çok utangaç pısırık biriyim duanı doğru yap bence 🙏
Yapay Zeka Cevapladı
Bu his çok normal, inan bana yalnız değilsin 😂 Eşten para isterken utanmak çoğu zaman para değil güç ve bağımsızlık hissiyle ilgili oluyor. “Acaba yük mü oluyorum” kaygısı işte 🥲
Eşin zaten sormadan alabilirsin demiş, bu aslında “biz” olduklarını gösteriyor. Oturup sakin bir anda “Böyle böyle hissediyorum, utanıyorum ama aslında birlikte bir bütçe yapalım istiyorum” diye konuşmayı dene.
Ortak bir cüzdan ya da senin adına düzenli bir harçlık belirleyebilirsiniz 💳 Böylece her seferinde “isteyen” değil bu düzenin doğal bir parçası olursun. Unutma, evlilikte para senin–benim değil bizim oluyor, sen de o “biz”in tam yarısısın 😌💛10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
50Cevap
Gizli Üye(36-45)4 ayİlk zamanlar zor geliyor insana :(( ben çakışmıyordum ilk aylarımızda kendisi bisey demiyordu bana bu öyhden çekinirdim birde evdeydim hep ciksrsak birlikte çıkıyorduk. Şimdi çalışıyorum Alalha Şükür kendi param var istediğim gibi çarşı pazarı yapıyorum.. sen ne olursa olsun kendi harçlığını kazan canım bunu bir manevi abla söylemişti. Şimdi iyi olursunuz ama ilerde ne olacağımız belli değil demişti. Çalışıyorum paranı kazan kenara koy hatta … sanada bir abla tavsiyesi🌸.. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
11 Yorumla
Soran4 ayAminnn.
- Para & Ekonomi konusunda 774 cevap paylaştı.
4 ay
İnsan eşinden utanır mı demişsin ama oluyor işte demek ki
Bence bunun sebebi şu: Sen alışmışsın kendi paranı kazanmaya, kimseye el açmamaya. O yüzden şimdi isterken garip hissediyorsun, sanki bir şey talep ediyormuşsun gibi. Halbuki ortada utanılacak bir şey yok, evlilik bu.
Zamanla alışır insan heralde20 Yorumla Valla nasıl alistirirsan öyle gider sende evde çalışıyorsun katkın var öyle düşün.. Ev hanimligi daha zor ben ise gelince dinleniyorum sahsen eşin bilerek evlendi seninle durumu varsa işte o senin yol arkadasin komsun değil.. İstemezsen zamanla o hiç düşünmez inan..
10 Yorumla
4 ayilk olarak harçlık kelimesi cok yanlis ilkokulda babandan para almiyorsun ev hanimi olarak kocanin işerini yapan ve kocanin karisi olan biri olarak kocanin parasini kendi hakkini aliyorsun para istememeni oneririm"hayatim biraz eksiklerim vardi disariya cikip birkaç ğarça birsey alicam" gibi soylemler dahaa iyi olucak
21 Yorumla
Soran4 ayHarçlık ben demedim KS başlığı kendine göre yapmış ben yazmadım onu
Eşin istemeden sana Bi hesap açtırıp oraya koymalı sana istetmemeli bu nasıl iş
51 Yorumla
Soran4 ayBen söylemeden işine gelmiyor herhalde çok para harcıyorum diye işine böyle geliyorda olabilir
4 ayHarçlık Me ya kendin çalış onun eline bakma verse bile az verir insanın ihtiyacı haftalık verilen bin lira ile karşılanmaz ki ev alışverişi yapmanı bekler o da haklıdır belki kendinve az kazanıyordur eve harcıyordur çok kalmıyordur ama sen de çalış paranı kazan güzel bir dille söyle hır gür esiyorsa sana bakacak mecbur her ihtiyacını karşılayacak kuaför alışveriş makyaj
03 Yorumla
Soran4 ayİşime son verildi eşim istemedi calişmami ben ztn bir işte çalışiyordum belli bir birikim ile çalışmadığım bu zamanlarda paramı harciyordum lakin bitti tükendi mecbur artık ondan istiycem sürekli çalış eline bakma diyen arkadaşlar ne yaşıyor ben anlamadım ülkedeki isiszlik oranından kimsenin haberi yok sanırım okudum ama işim yok daha önce güzel işim vardı onu da çıkardılar napim yani ben
- 4 ay
İşsizlik bar ama işkurdan alımda bar takip edebilirsin kocanın dediğine uyup işten çıkıp kocacığını kıtmayıp işe de girmiyorsun ya sözde çok kıskanıyor Şen’ı burdkiletden de akıl alma o zaman sana insan gibi muamele görmen yönünde akıl veriyorlar kıcacgınıa dile kimseye ezdirmiyorsan da akıl da iste
- 4 ay
İsteme insanlardan
Para & Ekonomi konusunda 303 cevap paylaştı. Utanacak bişey yok. Cüzdanında bi miktar para olmalı zaten dünyanın binbir türlü hali var. Zaten sana da izni vermiş, çok dert etme bence.
13 Yorumla
Soran4 ayAynen
Para & Ekonomi konusunda 436 cevap paylaştı. Eşinin akıl edip sorması gerekiyor, hatta sormadan direkt vermesi gerekiyor. Çalışmıyorsun sonuçta paraya ihtiyacının olacağını düşünmesi gerekir..
13 Yorumla
Soran4 ayYok ondaki sistem şu şekilde ihtiyacım olursa isterim bende diyorum ki her zaman istenmez bana ait olan bi miktar para her zaman cebimde olmalı o ise ihtiyaç olduğu zaman istenir kafasıyla yaşıyor
Soran4 ayAynen öyle
Gizli Üye(30-35)4 ayKredi kartına ek kart çıkarttır kendine ve ortak banka hesabınız olsun, sen kendi kartınla gidip o hesaptan para çekebil yani. Avucuna nakit para saydırmaktan çok daha güzel bu. Zaten tüm paranız ortak. Ne kadar istiyorsan harcayıp hesaptan da çekebilirsin sormadan.
10 Yorumlabende çok utanıp gerilirdim umarım çalışma hayatına geri dönersin ya da sıkıntını fark edip sen sormadan sana destek olması da çok klas bi hareket olurdu kim olursa olsun insan para isterken çok mahcup oluyor ya
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayBanka hesabı açtır eşin maaşını alınca senin paranı direk hesabına yatırsın, ben8m eniştem öyle yapıyor maaşını aldı mı kızkardeşimin parasını yatırır hemen, istemesine gerek kalmıyor
11 Yorumla
Soran4 ayOlması gereken bu çok düşünceliymiş.
Millet sevgilisinin parasını har vurup harman savuruyor saf mısın sanki
11 Yorumla
Soran4 ayZamanında çalıştığım için kimseden yardım almadım şimdi utangaçlık oluyor
4 ayEğer zamanında kendi ayakların üstünde durup paranı kazandıysan ondandır.
11 Yorumla
Soran4 ayNişanliyken işten çıkarıldım eşimin isteğiyle evet çok gururlu bir yapım var çok da utangacim kimsenin hakkı üzerime geçmesin diye çok dikkat etmisimdir param olsa kocam bile olsa istemezdim ama param bitti
Zamanla aşarsın hatta vermeyince kızarsın bile 😄
11 Yorumla
Soran4 ayÖyle görünüyor 😀
4 ayEşinde biraz düşünce olsa direkt ek kart çıkarır. İnsanın eşinden utanacağı bir durum olmamalı yahu yabancı değilsin sen !
40 Yorumla
4 ayBöyle düşünen kızlar gördüğüm zaman evliliğe karşı olan umudum artıyor. Bir tarafta erkek yapar diyen atmci kızlar diğer tarafta para istersen mahcubiyet içine girip karşı tarafı da düşünen kızlar.. Duam belli duyan belli :D
11 Yorumla
Soran4 ayBekarken çalışan biriydim ztn tek kuruş kimseden almadım annemle kendime harciyordum hep başkasından hiç yardım almadım yani evlenince işten çıkarıldım eşimin isteğiyle Şimdi de param yok geçmiş zamanlarda birliktirdiklerimle gram altın falan alıyordum şimdi 5 kuruş yok eşim vermeyen tip değil ama sürekli de isteyemem cekinir8m
4 ayAslında utanılacak bir durum yok eşin o senin hayatta her şeyin ortak ama eşinde baktı ki sen utanıyor çekiniyorsun onun bunu anlayışla karşılayıp kendi kendine sana yaklaşımda bulunması gerekir
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayErkeğin görevidir eşe eve bakmak. Benim eşim çalışırken bile ben harçlık bırakıyordum
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayEvlenirsem eşimin cebine para koyucam isteyipte utanmasın diye
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayYani istemek zorunda kalmak garip çalışmıyorsan zaten düşünüp direkt vermesi gerek. Bunu dile getir bana para vermem gerekir her ay belli miktar diye
30 YorumlaÇalışmanın ezikliği olabilir ama unutma evlilikte kazanç eşlerin evlilik taşamınındır
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı.
4 ayyani ben olsam ben de utanırım biz böyle gördük böyle büyüdük
10 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı. Utanacak bir şey yok mecburen isteyeceksin ihtiyaç sonuçta
10 Yorumla
4 ayUtanılacak bir şey yok adam kim için çalışıyor karısı çocukları için yani
10 Yorumla
4 ayO senden çamaşırlarını yıkayıp yemeğini yapmanı isterken utanmiyorsa sen neden utaniyorsun?
10 Yorumla
4 ayİşte hiç çekinme esin sonuçta. Evlilikte kadın sesi çıkan güçlü olmazsa sonra çok üzülür.
10 Yorumla
4 ayYani utanabilir normaldir ilk başlarda ve bunu zamanla aşacağını düşünüyorum.
10 YorumlaNeden utanıyorsun ki başkası verecek değil ya en güvenli olan eşin
10 Yorumla
4 aySorun sende değil sorun eşimde sana sürekli istemek zorunda bırakıyorsa sen değil o utansın
210 Yorumla- 4 ay
Tam soruyu okumadan başlık a cvp verdim pardon 🫤
Soran4 ay@Sözdemirr işte sorun sormamasi ben sürekli neden para isteyeyim dilenci gibi mantıklı mı sence o ihtiyacın olduğunda al diyor ama bana fazla vermeli yanımda sürekli olmalı para ihtiyacım olduğunda değil her zaman olmalı
- 4 ay
Ablacım adam izinsiz para al dedi mi? Öyleyse bak cüzdanına yeterli para varsa al düzenli olarak. Ha diyorsan ki cüzdanında genelde yeterli para olmuyor ve ben alacağım takdirde zorluk yaşayabilir, bana tepki gösterebilir vs, o zaman al karşına konuş. Ben ihtiyacım olduğunda izinsiz alamıyorum, cüzdanında da yeterli para olmuyor bazen ve aldigimda seni zor durumda bırakmak istemiyorum. Maaşı aldıkça bana düzenli bir harçlık ver, işim oldukça ordan karsilayayim. Yeni evlisin ve adam da toy, kadının en büyük görevlerinden biri kocasını kütük olduğu konularda yontmak. Adam kötü değil düşüncesiz de değil sadece ince düşünemiyor.
Soran4 ay@Sözdemirr adam toy değil benden yaşça büyük arada baya fark var evet ihtiyacın oldukça al dedi ama fazlasını al demedi ben arkadaşlarımla buluşucam aldım diyelim para buluşma yerine gittim arkadaşlar başka bişey çıkardı oraya da gittik çantamda ne kadar para var diye düşünecek değilim nakit her zaman yanında taşımıyor kart çıkarsa yine beyefendi ihtiyacım olacak şekilde gönderecekmiş bem istiyorum ki çoklu bir para yanımda olsun sürekli istemekle hem kendimi hem de onu yormak istemiyorum bu kadar basit yani maaşını alınca bana da ayrı yatirsin ama o öyle yapmıyor ne zaman dara düştün toton sıkıştı o zaman al kafasında sence olur mu böyle?
- 4 ay
Öyleyse bunu ona söyle işte, bana anlattığın gibi anlat şimdiden de böyle alışsın. Her insan mükemmel değildir, dusunemiyordur ya da varsayalım düşünüyor ama işine gelmiyor, bunun önemi yok bence. İstemeyerek de olsa versin. Sana düşen susup kendi karnını agritacagina susmayıp onun karnını agritmak. Güzel bir üslupla anlat. Bana yeterinden fazla para ver, zaten gidip har vurup harman savuracak değilim ama bazen gerek olunca zor durumda kalmak istemiyorum de
Soran4 ay@Sözdemirr olur derimm bakalım kabul edecek mi 😊
Soran4 ay@Sözdemirr bakalım artık
Gizli Üye(25-29)4 ayAhahaha merak etme 3-5 aya açılırsın. Bende eskiden senin gibiydim şimdi döviz olarak isteyip alıyorum 😂
20 YorumlaRuh hastası mısın neyinden utanıyorsun ondan almayacaksın da kimden alacaksınız
24 Yorumla
Soran4 ay😀Evet çünkü nişanlı olduğumuz dönem ben çalışıyordum bi miktar para birikimi vardı gram altınlar da vardı gerek duymadım o yüzden ama şimdi bitti uçtu gitti param kalmadı
Soran4 ayYeterince kıyafetim var çalıştığım sürede en fazla aldığım şeydir kıyafet onun haricinde küçük ev eşyaları aldım yani başka ne alınır ki
4 ayAdam olsa,
-oradan istediğin kadar al
Demez
Sen istemeden bir miktar yanına bırakır
01 Yorumla
Soran4 ayKocam hakkında bu şekilde konuşulmasin ya
4 ayÇok saçma eşin olmuş sonuçta utanacak ne kalmış aranızda uzun yıllar geçireceksiniz ne zamana kadar utanacaksın?
01 Yorumla
Soran4 ayElbet son bulacak biliyorum farkındayım aynı şeyleri söyleyip durmayın sürekli istemek istemiyorum isteyince maşallah herkes duyuyor
4 ayKezban 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 isteme isteme de gidip başka kadınlarla yesin puahahahwhehajdhajdhah
03 Yorumla
Soran4 ayAraba alıp satıyor araba düşkünü adam hep evde pardon kadınlarla nasıl yiyecek
- 4 ay
Sen ayakta uyurken 😂😂😂 devam et bu şekil max 60 yıllık hayatını böyle kısıtlanarak ve utanarak geçir bravo
Soran4 ayHep böyle utanacak değilim herhalde evleneli 1 yıl bile olmadı daha param da vardı ayrıca çalışıyordum para bitince istemek zorunda kaldım üstelik her zaman böyle gidecek diye bişey yok şu an için utanıyorum dedim o kadar
Gizli Üye(36-45)4 ayAlışkın olmadığım için. Suna alış aşkım cuzdandan şu miktarda para alıyorum. Bitti gitti adam niye aldın diyecek değil ya
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayUtanman, çekinmen elbette normal 👍 en güzeli kendi kazandığın parayı harcamak.
Ben babamdan bile para isteyemezdim
10 Yorumla
4 ayEşiniz sizin istemenize imkan vermemeli. Siz de bunu ona empoze edene kadar istemekten çekinmeyin. Neticede başkası değil eşiniz.
10 Yorumla
4 ayErkeğin tüm parası kadınındır. Kadının parası da kadınındır.
11 Yorumla
Soran4 ayÖyle cidden ben bunu desem linç yerim millet git çalış diyor haklılar ama işim de yok bu durumda tek gelirim eşimin parası
4 ayşu an normal yeni oldugu için zamanla vermezse dayak bile atarsın :D
10 Yorumla
4 ayHarçlık isteyene kadar aylık belli bir miktar olan ek kart verebilir
122 Yorumla
Soran4 ayÖnceden birikimim olan parayı harciyordum bitince parasız kaldım işte şimdi de çekiniyorum ama parasız ve gururlu olmakta bi yere kadar olmuyor
- 4 ay
Ben o şekil yaptım 30k lık bir kart verdim yine de soruyor tabi ama özgüvrn olarak yüksek hissediyor istersen bu konuyu söyleyebilirsin
Soran4 ayKart çıkar diyemedim para bırak dedim ihtiyacın olursa çekinme sormadan al dedi ama ben hep cebinden çıkarmak istemiyorum işte belli bir miktar kartta olsun istiyorum kart çıkarmıyor ihtiyacın olursa al diyor
- 4 ay
Sen kendine kart çıkarsan o ödese olmaz mı maddi durumu nasıl ne iş yapıyor
Soran4 ayAraba değiştiriyor sürekli ondan kâr ediyor ben çok anlamam babasının işini bir yandan ilerletiyor maddi durumu iyi ama benim çok para harcadığımi düşünüyorum evlenmeden önce baya bir kartından harcama yaptık ama annesi öyle istedi eşimde biraz bozuldu havadan yağmıyor ben de çalışıyorum el insaf dedi çok harcama oldu haklı evet ama yeni ev kurduk kolay değil o yüzden başlarda hiç istemedim şimdi de kart çıkarmamasi bu yüzden sanırım ihtiyacın olunca al diyor sadece
- 4 ay
Yani böyle davranması bana yanlış geldi parası da varsa insan eşinden sakınmaz ki bunu gerektirecek bir neden mi var yeni evlisiniz üstelik
Soran4 ayİşte bu da beni zorluyor zamanında fazla harcama yaptığım için cidden utanıyorum kızmaz verir tabiki de ama sürekli isteyemem ben belli bir miktar versin isterim bunu da hallederiz inş bilmiyorum
- 4 ay
Bence utanacak bir durum yok aylık ne kadar harcıyorsunuz ki sonuçta eşiniz yani hayat müşterek
Soran4 ayEvin ihtiyaçlarını eşim alıyor bem sadece şahsıma para harcıyorum olur ya kadınların bakımları falan zor yani kuaför makyaj oldu da dışarı çıktım her zaman yanımda olmali eşim yanımdayken sorun yok o ztn alıyor ama benim kendi param olması lazım konuşcam ztn
- 4 ay
Yani bir düşünün aylık size ne kadar yeter 10k 20k bunu aylık vermesini isteyin siz sormadan versin bu Duygu’yu yaşamayın
Soran4 ayEvet konuşucam ztn madem çalışmamı da istemiyor bunu yapmak zorunda
- 4 ay
Aslında siz çalışıyorsunuz evde ev işi yapıyorsunuz eşinize kadınlık yapıyorsunuz boşdurmuyorsunuz ki sakıncası yoksa özelden bana yazar mısınız aklıma başka bir fikir daha geldi 😂
Soran4 ayKimse onu işten saymıyor demek yazık millet yorumlarda git çalış demiş biz evde boş oturuyoruz herhalde öyle sanıyorlar şu an yazamam yemek yapmam lazım
- 4 ay
Müsait olduğunuzda yazarsanız fikrimi aktarayım. Eğer vermemeye devam ederse sizde ihtiyacın olunca söyle yemek yapayım deyin 😂😂
- 4 ay
Erkekler de evde her işi yapmalı normalde
- 4 ay
Haklısınız yapmıyorsa da değerini bilmeli
- 4 ay
Kadın çalışıyorsa kesin yapmalı aslında her türlü yapmalı
- 4 ay
Ne yaptınız konuştunuz mu
- 4 ay
Var mı gelişme
Soran4 ayKart çıkartma meraklısı oldun başıma dedi çıkaracakmış öyle dedi 😄 nakit vermeyi istedi ama kabul etmedim böyle daha iyi.
- 4 ay
Başardıysanız ne mutlu :)
- 4 ay
Niye hoşuna gitmiyor ki bu durum. Aslında gayet normal
4 ayBöyle bir durum yaşamak bana göre mental olarak evli olmadığınızı gösterir
11 Yorumla
Soran4 ayİlk başlarda param vardı çünkü istemiyordum
4 ayBu kadar kendinize kötülük yapmayın Sonuçta evlisiniz aynı şeyi Onun da başına gelse Siz de destek olursunuz. zamanla alışacaksınız :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayBişey olmaz. İste utanma. Kadına bakmak görevimiz. Çekinme söyle
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 aykredi kartını versin istemene gerek yok ki. p
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayutanmana gerek yokki o senin esin ondan harclik istemicende kimden isticen rahat ol
10 Yorumla
4 ayKredi kartını al cebinden hiç böyle bı sorunun kalmaz
012 Yorumla
Soran4 ayKredi kartı her zaman yanında ztn o pek nakit taşımaz kartını aldığım zaman da öyle mesaj falan gider ikide bir yine utanırım
- 4 ay
Bişe olmaz kocan sonucta ek kart çıkart koy cebine
Soran4 ayParasızlık çok zor 😀 öyle olmalı haklısınız
- 4 ay
Yani evlsin aile birliği var. niye utaniyon
Soran4 ayBilmem bi mahçupluk hissediyorum bu da benim canım 🤷
- 4 ay
Yaaa yapma işte niye mahcup olucan
Soran4 ayYeni evli olduğumuz için yeterince kıyafetim var ben genelde öyle şeyler için para isterim ama artık sadece kıyafet değil her zaman para yanımda olmalı istiycem ztn artık
- 4 ay
Süpersin koy kartı cebine keyfine bak
Soran4 ayPekii 😀
- 4 ay
Süpersin. hersey gönlünce olsun
Soran4 ayTeşekkür ederim sağolun
- 4 ay
Ben teşekkür ederim
4 ayKart versin düzenli atsın neden seni istemek zorunda bırakyo
00 Yorumla
4 ayBence çok güzel bir huy bitmesin ki aşkta bitmesin utanmak hep güzeldir 😃
00 Yorumla
4 ayYahu esin degilmi nesine istemiyorsun galiba amacin trol
00 Yorumla
4 ayÇalışmıyorsan o sana bakmak zorunda utanmalik bişi yok
00 YorumlaEnsesine vurcan ver lan ker oğlu ker paramı akşama ne poook yiyicen de o anlar😂
01 YorumlaYa bu utanma saygıdan oluyorsa iyide ezik hissettirmiyordur umarım
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 409 cevap paylaştı. Niye utanıyorsun ki eşin o senin af edersin essek gibi verecek seninde utanmana gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 aygerdek gecesinde de mi utandın? Bana normal gelmedin trolsün muhtemelen ben kocamdan asla utanmam kartları zaten bende istediğimi alıp yiyorum
01 Yorumla
Soran4 ayZamanında ev alışverişi için çok harcama yaptık para istemiyordum başta param vardı şimdi bitti param yokk anlıyor musun sürekli de isteyemiyorum çekiniyorum çünkü ben para isteyince her yerden duyuluyor para göz olarak görüyor millet beni
Gizli Üye(25-29)4 ayEşin aptalmışım. Maddi ipleri kadına ver ve otur izle evliliğinin ortasına nasıl sıçtığını...
010 Yorumla
Soran4 ayÇok komiksiniz
Cevap sahibi4 aySen evli bile değilsin net. Trol soru
Soran4 ayYemin ederim evliyim niye trol soru sorayım böyle bir soru trol soru olarak niye sorulsun mantık?
Cevap sahibi4 ayTrol sorunun bir nedeni mi olur
Soran4 ayBilmem
Cevap sahibi4 aySen bakma yorumlara burası sanal ortam... Evlenseniz de bir süreliğine senin senin paran. Onun parası onun parası. İlk 6 ay -2 yıl böyle olur ara da ki güvene paylaşıma göre bu süre değişiyor. Kaldı ki çoğu erkek haşlık bile vermiyor. Kadınlığına bağlı bu durum erkek vermek zorunda diye bir şart yok kadında erkekte bir birey anlaşıp rızaya göre kadın Çalışmak istemiyorum der ise eşiyle ihtiyaçlarını konuşur örneğin 8-10-15 yaşadığı şehire eşinin gelirine göre bir bütçe yapılır ona göre kadın harcama yapar. Eğer erkek kredi kartını eline verirse kadınlar aylık 100 bin kart ekstresi de çeker bakma buraya para kazanmak zor çoğu evinde 15 tl makarna yiyip bayramda bayrama burada her gün yiyoz diyorlar çoğu. Sanal ortam burada herkes kafadan sallamış yorumlarda. Özellikle erkek yorumları bekarlar Hiç evlenmemişler çoğu sorumluluk nedir görmeden aklında ki hayal dünyasından atmış tutmuş.
Soran4 ayEvet yorumdakiler öyle düşünmüyor işte çalışmamı istemiyor ki eşim ben nasıl çalışayım işimden de çıktım geri gitsem bile kabul etmezler yani
Cevap sahibi4 ayGeçerli olan medeni kanuna göe iki tarafında eşit sorumluluğu var. Erkeğin tek taraflı geçindirme sorumluluğu yok. Tamamen erkeğin kendi insiyatifinde olan bir şey. Maddi manevi... Eve karşı. Eşin özellikle çalışmanı istemiyorsa eşinle konuşup bir bütçe oluşturabilirsiniz.
Bu zamanda kadının çalışmaması bence ev geçimini azaltır. Memur bile olsa 55-60 alsa...20-30k sı kiraya gitse 30k kaldı... kirası elektiriği derken 25, ulaşım vs düştük 20. gıdaya 8-10 gitse 10 bin tl kalır bu da aileyi zorlar bir şekilde. Yanlızca erkek çalışarak aile piskolojisini zorlayabilir. İmkansız değil tabi.
bianet.org/haber/medeni-kanun-yenilendi-6344
Soran4 ayEvimiz kira değil eşim de 60 k almıyor daha fazla alıyor devlet memurlarının ne kadar aldığından haberiniz yok sanırım eşim devlet memuru değil yanlışı düzeltmek için söyledim
Cevap sahibi4 ayT. c no da verseydin ya... Neyse işte anladın ne demek istediğimi konuşun anlaşın işte. Memur değilim ama askerdeyken gerçek sütten salep yapardı işletme zararına da olsa 10 tl fiyata satardı gazino. 10 tl pahalı gelir içmezdi astsubaylar. Görsen fakir fukara...70-80k maaşları var. Öyle pis bir işti astsubay astçavuş olarak yaptım.12 ay iğrençti.
Bence para konusunda mutabıksanız sorun olmuyorsa ek kart ve atm kartı olsun, nakit artık yetmiyor nerfe lazım olur belli olmaz
10 YorumlaÇalış kendi paranı kazan
11 Yorumla
Soran4 ayTamam hemen çalışıyorum
Gizli Üye(30-35)4 ayCalismiycaksan her ay düzenli esin harclik vermeli bn senden isteyemiyorum ben oyle gormedim birikimimiz icin de diyebilirsin ver kalani ben biriktiriyim altin yapalim ihtiyaç m oldugunda da kendim hallederim dersin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayBende 10 aylık evliyim eşim çekinmez 😂 direk parayı hesabına ister ve günlük 200 TL harçlık
1163 Yorumla
Soran4 ayBenim de çekinmeyeceğim günler gelir elbet ama sorun şu an olmaması 😀
Cevap sahibi4 ayOnun sana istemeden vermesi lazım sizin özel gideriniz çok
Soran4 ayOrası öyle tabii ben daha çok isterim istesem benim sayemde arabasını değiştirdi altinlarimi verdim bunun için ben istemeden fazlaca vermeli
Cevap sahibi4 ayİnşallah pişman olmazsın para konusunda elini sıkı tut eşine her istediğinde verme altında dahil
Soran4 ayAnnesi bile verme dedi ama çok istiyordu kıyamadım hepsini vermedim ztn bi kısmını sende kullanırsın ehliyetini alınca dedi kandım şimdi de arabayı haşat edersin diyip duruyor
Cevap sahibi4 ayİnşallah pişman olmazsın ama elinin altında para olsun
Cevap sahibi4 ayBiraz bencil sanırım
Soran4 ayPara olayı aramızda geçmez yani hiç demedi sana para vermem diye çok rahat biri mi desem düşüncesiz mi desem bilemedim boş şeylere harcama çok yapar onu mutlu etmek için altinimi da verdim ama yok yani ben istemeden verecek gibi durmuyor
Soran4 ayKonuşcam arabayı bende kullanırım buna izin verir ya da geri isterim verdiğim parayı
Cevap sahibi4 ayOnu diyorum işte bende 10 aylık evliyim eşim istemeden veriyorum onun da zorla aldığı oluyor ama oda benim hoşuma gidiyor altınını vermiyor mesela git çalış dedi bende 2 iş yapıyorum
Cevap sahibi4 ayO zaman aranız açılır
Soran4 ayEşiniz size git çalış mi dedi çok iyiymiş ya 😀 yok bizimki rahat gerçi bu benim suçum böyle alıştı böyle gider geri de vermez ki arabaya gitti sonuçta diğerlerini kaptirmim bari
Cevap sahibi4 ayValla 200 gr bilezik var vermedi ben sabah 20 gece 2 çalışıyorum 😂
Soran4 ayBen verdim ama o da bana kurban kesti 😅 yani adak adamış sevdiğim biriyle evlenirsem kurban kesicem falan demiş koyun kesti benim için 😅 ben de altinimi verdim gönlü hoş olsun istediği arabayı alsın diye yükseltti yani arabasını 0dan almadı
Cevap sahibi4 ayHer şey gönlünüzce olsun inşallah ama sen bunu konuş onunla sizin aylık nerden baksan 2/3 giderin olur
Soran4 ayEvet farkındayım konuşucam fırsat kolluyorum
Cevap sahibi4 ayÇocuk vs olunca var mı 😊
Soran4 ayÇocuk yok benim rahatsızliğimdan ötürü çikolata kistim var inş daha sonra nasip olur
Cevap sahibi4 ayO ne oluyor ki
Soran4 ayYumurtalık kisti hamile kalmada zorlanıyorum izin vermiyor
Cevap sahibi4 ayHim inşallah tez vakitte sağlığına kavuşursun 🤲
Soran4 ayÇok teşekkür ederim sağolun
Cevap sahibi4 ayBen çıkıyorum yatmaya gidiyorum hanım oyacak yoksa yarın devam ederiz
Soran4 ayHayırlı geceler
Cevap sahibi4 ayTeşekkür ederim size de tatlı rüyalar dediğimi unutma olur mu konuş sen istemeden versin
Cevap sahibi4 ayBu arada isminiz neydi
Cevap sahibi4 ayBen çıktım 😊
Cevap sahibi4 ayKonuştun mu
Soran4 ayKonuştuk evet her gün para bırakırım dert etme dedi ama yemek sırasında tabağı bitirmedi kızdı gitti ama kizmasi benim de arabayı kullanmak istemem reddedince o zaman verdiğim altını geri istiyorum dedim bağırdı çağırdı küfür etti
Cevap sahibi4 ayKusura bakmasın da kötü bir şey dememişsin ki
Cevap sahibi4 aySakin bir zaman da araba mı değerli ben mi de
Cevap sahibi4 ayAz sende çizgi koy kusura bakma hem altını al hem araba yı kulandırma
Soran4 ayArabasını çok önemsiyor vermek istemiyor yok ztn istemiyorsa zorla kullanmam
Cevap sahibi4 ayAyıp ediyor sen onun hayat arkadaşınız bizim hanım görse bunu bana şükür eder valla ihale bana ihmal etmez
Cevap sahibi4 ayZorla olmaz zaten bak bakalım tavrı değişiyor mu bu konuda düzelme olarak
Soran4 ayKonuşmuyoruz ki küs bana eve gelmedi daha zamanla görücez
Cevap sahibi4 ayYaş kaç ki eşinin
Cevap sahibi4 ayKüsecek bir şey yok ki erkek adam o öyle şey mi olur senin gönlünü alması lazım
Soran4 ayEşim 34 ben 22
Cevap sahibi4 ayYaş farkından olabilir seni anlayamıyor sanırım inşallah anlar senin haklı olduğunu
Soran4 ayYa pazar günüydü gergindi biraz anan mi doldurdu seni hani bu mevzu açilmayacakti falan dedi ben biraz bağırdım annemi kattığı için o da sinirlendi işte
Cevap sahibi4 ayYanlış girmiş konuya öyle derse sende sert konuşman normal ama sen tavır koyma bakalım hatasını anlıyor mu
Soran4 ayİnş bakalım artık
Cevap sahibi4 ayAma anlaması lazım bu kız bana altınını verdi evde çalışmıyor da en azından ben yanında iken alsın sürsün alışsın vs vs der birde sen tedavi görüyorsun daha çok düşmesi lazım üstüne
Soran4 ayÇalişmama da izin vermiyor ztn beni zorla işten çıkardı haberim bile yoktu adam yanıma gelip emekleriniz için teşekkürler işinize son verildi diyip çıkardı işten tamam eşimin maddi durumu iyi ama her istediğim de olmuyor işim olsaydı param da olurdu cebimde onun yüzünden işimden de oldum annem sorun yapma bişey olmaz dedi üstüne altın verdim borçlarını kapattı arabasını değiştirdi yine çocuk benim tek tesellim bir an önce olur da onunla ilgileneyim istiyorum
Cevap sahibi4 ayİnşallah bebeğini alırsın kucağına
Cevap sahibi4 aySana saygısızlık yapmış iş konusunda öyle şey mi olur sen kendin söylemen daha iyi olur du küçük düşürmüş gibi seni ama
Soran4 ayAmin yaa inş çok istiyorum cidden biraz daha iyileşeyim olucak inş
Cevap sahibi4 ayİnşallah inşallah hayırlısı ile alırsın kucağına ne dert kalır ne tasa onun şle ilgineçirken
Soran4 ayAilesi komple istemiyordu ama eşim haberim olmadan yaptı böyle bir şeyi hem utandım hem küçük düştüm
Cevap sahibi4 ayAnlıyorum seni bu konuda inşallah seni başına taç eder
Soran4 ayAmin diyelim 😀🙏
Cevap sahibi4 ayİstek atsam mı 🤔
Cevap sahibi4 aySorucam da unutuyorum memleket neresi
Soran4 ayEşim ağrı ben Malatya
Cevap sahibi4 ayHım kayısı diyarı 😂
Soran4 ayEvet 😊
Cevap sahibi4 ayNeyse artık 2 kilo gönderirsin 😎
Soran4 ayMalatya'ya gidersek olur tabii 😊
Cevap sahibi4 ayNerdesin ki ağrı mı
Soran4 ayTabiki de eşim ağrılı ya
Cevap sahibi4 ayKar var mı orada şu an
Soran4 ayMerkezde yok şu an geçen yağan kar köy yerlerinde yüksek keismlerde hâlâ var
Cevap sahibi4 ayAnladım İstanbula 2 gün yağdı bitti 😂
Cevap sahibi4 ayKış bitti burada yağmur yağıyor ama
Soran4 ayBurası çok soğuk her yer soğuk tabii de burası daha fazla
Cevap sahibi4 ayİşin zor aç kombiyi yat evde 😂
Cevap sahibi4 ayHayat siz kadınlara güzel böyle zamanlarda
Soran4 ayHiç bir şey kolay değil herkesin hayatı kendine kolay olduğunu kim söyledi sende haklı yorumlar yapıp sonra da beni gömüyor musun evde yatmak olmuyor maalesef bizim de işimiz gücümüz oluyor
Cevap sahibi4 ayŞaka yapıyorum
Cevap sahibi4 ayEv işi cidden bitmiyor ciddiye alma ben keyfini çıkar gibi demek istedim
Soran4 ayPekii
Cevap sahibi4 ayUyku tutmadı galiba
Cevap sahibi4 ayTatlı rüyalar
Cevap sahibi4 aySelam nbr 😊
Soran4 aySelam
Cevap sahibi4 ayNbr nasılsın bu gün
Soran4 ayİyiyim teşekkürler siz?
Cevap sahibi4 ayBende iyiyim çok şükür işteyim çalışıyorum
Soran4 ayHmm bitti sanırım iş geç gördüm
Cevap sahibi4 ayYok be ne bitmesi daha 2 saat var
Soran4 ayHaa kolay gelsin
Cevap sahibi4 ayTeşekkür ederim sen niye ayaktasın bu saatte
Soran4 ayGenelde geç yatarım
Cevap sahibi4 ayBende 3 de yatıyorum sabah 9 kalkıyorum diğer işe gidiyorum
Soran4 ay3 çok geç 2 olmadan yatmış oluyorum ben sabah da değişiyor genelde 9 10 arası uyanmış oluyorum
Cevap sahibi4 ayEşin işe gitmiş olur senin o saatte sanki
Soran4 ayKahvaltı hazırlıyorum eşim için geç gidiyor işe 10 gibi değişiyor bazen kafasına göre
Cevap sahibi4 ayHım kahvaltı önemli 😊
Cevap sahibi4 ayBende sandım çamaşır makinesini bekliyorsun asmak için
Soran4 ayYok ne alaka çamaşır makinesi 😀
Cevap sahibi4 ayBaşka şey gelmedi aklıma 😂
Soran4 ayYok ben geceden tüm işleri bitirmeye çalışıyorum gündüz çıkıyorum çünkü evden annesinin yanına gidiyorum bazen annemin yanına gidiyorum öyle
Cevap sahibi4 ayEvde canın da sıkılır tek
Cevap sahibi4 ayİkisi de yakın galiba
Soran4 ayKayınvalidem yakın bize hemen yan bina annem uzakta genelde abim gelip alıyor
Cevap sahibi4 ayÇok da yakın bence iyi değil 😂
Cevap sahibi4 ayGeçen baldız geldi 1 ay kaldı hanım ile asker arkadaşı gibi olduk evde
Soran4 ayKaynananın yakında olması iyi değil evet 😀 yok bizde kimse gelip uzun süre kalmaz sadece başka yerden arkadaşı yatıya geldi adam eşiyle geldi sadece 2 gece yattilar evlerine gittiler o kadar
Cevap sahibi4 ayBenim aram iyi ama evde ses oldu biraz iyi yanı olarak
Cevap sahibi4 ayKaynana evet uzak olmalı 😂
Soran4 ayBen uyukluyorum kusura bakmayın yorgunum baya yatmaya gidicem size de iyi geceler 🙏
Cevap sahibi4 ayTatlı rüyalar sana Allah rahatlık versin
Cevap sahibi4 ayGünaydın 😊 öğlen oldu
Cevap sahibi4 aySelam nasılsın bu gün
Soran4 ayİyiyim teşekkürler siz? Yatağa geçtim soruya bakayım dedim bir sürü yorum yapılmış 😄
Cevap sahibi4 ayBende napıyor diye merak ettim 😂
Cevap sahibi4 ayBu saate hala yatıyormusun ki
Soran4 ayYattım kalktım o saatte biraz sancım vardı uyutmadi beni
Cevap sahibi4 ayGeçmiş olsun ciddi bir şey yok inşallah
Cevap sahibi4 ayGünaydın kalk yatma akşam oldu
Soran4 ayÖnemli bişey yok anlık oldu yatmıyorum ya isteye fazla girmiyorum
Cevap sahibi4 ayBende işteyim çalışıyorum
Soran4 ayKolay gelsin
Cevap sahibi4 ayTeşekkür ederim nasıl durumlar var mı düzelme
Soran4 ayAynı devam ediyor işte konuşuyoruz çoğu zaman susuyoruz stabil
Cevap sahibi4 ayEve gelince sarılıp öpmüyor mu sohbet muhabbet edip sarılmıyor mu sana 🤔 susmak tehlikeli bir şey bence
Soran4 ayBende konuşmuyorum o da konuşmuyor pek babasına kadar konu gitmiş ya kızıyor bana
Cevap sahibi4 ayKızacak bir şey yok çocuk değil senin dw ihtiyaçların var istemeden vermesi arabayı vermesi lazım
Soran4 ayBabasıyla konuşmuş işte ondan dolayı kızgın senin yüzünden babam da dahil oldu falan diyor bu aralar konuşmuyoruz pek bakalım sonra n'olacak
Cevap sahibi4 aySen tavır yapma da en azından sağlıklı düşünmeye başlayınca söyle
Cevap sahibi4 ayÖzel alana küslük sokmayın ama
Cevap sahibi4 ayOrayı ihmal edersen aldatma vs bahanesi olur
Soran4 ayO bana bağlı bişey değil konuşmayan o böyle istiyor konuşmasin nereye kadar
Cevap sahibi4 ayOrası öyle tabi de özel alana gelince wn azından oraya yansıtma
Soran4 ayDediğim gibi ben bişey demiyorum ayrı yatmiyoruz ama muhabbet yok yine kavga gürültü olmasından iyidir diyorum
Cevap sahibi4 ayİyi yapıyorsun o zaten bir iki güne özür diler
Soran4 ayBakalım hayırlısı
Cevap sahibi4 ayYattı galiba eşin eşin
Soran4 ayAnnesinin yanında evde değil ama birazdan gelir ben de yatacaktim normalde bugün erken uyandım hastane randevum vardı ama anahtar yok yanında bekliyorum gelmesini
Cevap sahibi4 ayYanında anahtar taşımayan erkek te sinirbozucu bence
Cevap sahibi4 aySwn evde tek o annnesin de şaka gibi
Soran4 ayAnnesi de hasta biraz onu da anlamaya çalışıyorum yanına uğruyor mutlaka yakın ztn evler
Cevap sahibi4 ayO zaman ayrı keşke sende gitseydin yanında olsaydın daha iyi olmazmıydı
Soran4 ayEşim dışardan gelirken uğradı annesine ben evdeydim
Cevap sahibi4 ayİnşallah geldiğinde selam sohbet muhabbet eder senle
Soran4 ayBilmiyorum iyi günündeyse belki
Cevap sahibi4 ayBir şey sorabilir miyim
Soran4 ayTabii sorabilirsiniz birazdan gelebilir hemen soruyu alayım yatağıma geçicem 😊
Cevap sahibi4 ayÖzel alanda boykot yok değil mi
Cevap sahibi4 ayKonuşmaz vs dedin de ona takıldım illaki gönlünü alması lazım yani
Soran4 ayÖncesi için soruyorsan yoktu tabii ki şu an konuşmuyoruz sadece konuşmayinca olmuyor haliyle
Cevap sahibi4 ayO zaman iki üç güne başlar kıvranmaya o zaman sende bunun için mi her şey diye sor bu olmasa küs mü kalacağız de
Soran4 ayYanii derim tabii
Cevap sahibi4 ayDiyeceksin tabi onun için barışmak isteyecek özür dileyecek
Cevap sahibi4 ayErkek milleti az çok bilirsin 😂 Bende gizledim kendi mi
Soran4 ayHem çocuk için hem de yeni evli sayıldığımız için ztn fazla istiyor sadece küs olduğumuz zamanlar duruyor konuşmaya çalışacak elbette o zaman söylerim
Cevap sahibi4 ayBen hafta da 1 zar zor 😢
Soran4 ayBunu benimle değil eşinizle konuşun sorulduğu için cevapladım yoksa böyle konuları konuşmam
Cevap sahibi4 ayYok bende öyle yeri geldi diye dedim
Cevap sahibi4 ayO yüzden o ilk adımı atacak emin olabilirsin
Soran4 ayYanlış anlamayın lütfen özel konuları yabancı insanlarla konuşmam
Soran4 ayTamamen küs değiliz ztn teklif gelecek 😊 bakalım ne zaman
Cevap sahibi4 ayİnşallah gelir bu gece 😂
Cevap sahibi4 ayO ışığı gördüm şimdi sende bekliyorsun 😂
Soran4 ayGeldi uyuyor 😆 ben mutfakta sigara içiyorum birazdan gidicem dizimin bitmesini bekliyorum
Cevap sahibi4 ayUyuyor mu 🤔 Siz kadınlarında dizisi hiç bitmiyor bizimki de aynı Müge anlı ilr başlıyor Eşref tek ile bitiyor gün
Cevap sahibi4 ayŞeytan azapta gerek git ateşi harla yat uyuu derim
Cevap sahibi4 aySelam 😊
Cevap sahibi4 ayBizim köylü nerdesin
Soran4 ayBurdayim yeni gördüm önceki mesajını
Cevap sahibi4 ayBende merak ettim sesin çıkmayınca dünden beri 😊
Cevap sahibi4 aySelam kayboldun her yolunda inşallah
4 ayondan yakın kimse yok sana bundan sonra çekinmemen gerek
10 Yorumla- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Eşimden harçlık ya da para isterken neden bu kadar utanıyorum, nasıl aşarım bu durumu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler