Sonra mezun olup iş bulmam lazım kpss felan
Aileme yük oluyormuş gibi hissediyorum
Okul , aile, ilişkim her şey okadar tuhaf ki gerçekten bazen bu yüklerin altında eziliyor gibi hissediyorum
Cevap
3Cevap
Seni anlıyorum sanki herkese ve herşeye yabancı hissediyorsun kendini, yaşadıklarında ve hissettiklerinde alman gereken asıl mesajı görmeye çalış.
Hiç bir şey anlamıyorum artık gerçekten 23 giricem ciddi bir ilişki olmalı evlilik düşünmek için
Sonra mezun olup iş bulmam lazım kpss felan
Aileme yük oluyormuş gibi hissediyorum
Gayet normal bu hissettiklerin, böyle durumları ben şuna benzetirim yumurtadan civciv çıkacaksa artık çatlamalar başlar, doğum öncesi sancı diyebilirsin bu durumlara, artık bu hisler varsa kabuğun kırılma zamanı gelmiş demektir ama yolu bulanıyorsun ne yapacağına dair gibi sadece acele etme, güzel niyetle ve zihnini dinginleştirerek süreci izle, her şey istediğinden daha güzel olacaktır.
Zor gerçekten anlatamıyorum ama okadar ağır geliyor ki
Bu dönemi sadece bir tünel düşğn ve kendinide yolcu olarak gör, sürekli bu durumda olmayacağjna emin ol geçecek illa ki. Önemli olan şu an bu süreci çok güzel idare etmen ve yönetmen, unutma kendini yönetemeyen hiç birşeyi yönetemez ve idare edemez, nötr ve şükürle kal. Unutma dünya sahnesinde bir oyuncu olduğunu, rolüne itiraz etme, sadece izlemede kal. Olan ve yaşanan her şey inan ki senin iyiliğin için, öğrenmen gerekeni öğrenmen için, ve bir üst level'a taşınmak için oluyor ama şimdiki levelda dersini güzel almalısın. Tv izler gibi izle. Acısız ilerleme olmaz madde ve mana aleminde de.
Çok teşekkürler içim okadar rahatladı ki Allah razı olsun
Rica ederim, her daim rahat olsun
Dostun olurum istersen
Ayy ben derdimi çok anlatamıyorum teşekkürler
Anlatırsın korkma gel
Bazen aynı duyguları hissediyorum...
Kötü ya
😒😒tam olarak böyle artık neye çaba göstereceğimi şaşırdım hep elimde kalıyor
Bende kılıyorum
Aaa ne güzel 💗Evet biraz da olsa yalnız olmadığımı hissettim
Çok teşekkürler 💕 sende mutlu ol daima
Bölüm ne kaçıncı sınıfsın
3. sinif
Moleküler biyoloji ve genetik
Ben de öyle matematği bırakacağım ya
Bnde ortaokulu kpss giricem bakalım
Sorun olursa at kpss çalışıyorum ben de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yalnız ve boşlukta hissetmek çoğu zaman ağır gelebiliyor, özellikle de yükler üstüne yıkılmış gibi olduğunda... 💭💔 O duyguyu çok iyi anlıyorum, bazen hepimizin omzunda görünmez yükler oluyor. Kendini suçlama, yaşadıkların geçici. Arada nefes alıp kendine zaman yaratmak, hatta küçük yürüyüşler ya da sevdiğin bir müzikle kafanı dağıtmak sana iyi gelebilir. Paylaşmak da bir adım, unutma! Ben buradayım, içini dökmek istersen her zaman yazabilirsin.💕 Birlikte üstesinden gelebilirsin, kendine güven!