Neden böyle bir toplumuz neden insan gibi ilişkiler kuramıyoruz?

Romantik ilişkiler anlamında soruyorum mesela yabancılarda diyelim ki bir erkek bir kız gördü ve hoşlandı gidip doğrudan soruyor merhaba sizden hoşlandım tanışabilir miyiz konuşabilir miyiz diye kız da isterse kabul ediyor istemezse de Hayır teşekkürler ya da hayır teşekkürler ilişkim var zaten gibisinden cevap veriyor. Biz de o kadar aptalca şekilde oluyor ki izleyince utanıyorum mesela birbirinden hoşlandığında onu çekiyor bakın ne kadar yakışıklı bir çocuk gördüm ya da ne kadar güzel bir kız gördüm (gerçi bu davranış daha çok kızlarda var) diye çekip sosyal medyaya atıyor. Ya da erkekler ahlaksızca bir şekilde söylüyor iletişim kurmayı bilmiyor yani aynı şekilde kızlar da bilmiyor Bir erkek kendilerine bir şey teklif ettiğinde hoşlanmazsa insan gibi reddetmek yerine ay taciz diye bağırıyor hemen ya da alaya alıyor. Gerçekten dışarıdan bakıldığında o kadar zavallı görünüyorsunuz ki 🤮 Ben bir sene Amerika'da yaşadım ve inanın orada yaşayınca buradaki insanların varoşluğunun seviyesini daha iyi anlıyorsunuz. Orada yaşadıktan sonra buraya gelince buradaki insanların yaptığı her şeyi bana batmaya başladı her şeyden tiksinmeye başladım biz ne zaman düzgün bir toplum olacağız?

Neden böyle bir toplumuz neden insan gibi ilişkiler kuramıyoruz?