Her iki taraf içinde geçerli, yani bir bay ve bayan neden tanışma ihtiyacı duyar, ya da iki bayan, veya iki erkek. Yoksa insanlar yanlız kalmaktan mı korkuyor?
Cevabın nedir?
insanlar kendi yalnızlıklarından bazen kaçmak isterler o yüzden yeni insanlarla tanışırlar huzurprensi
113 Yorumla- +1 yıl
gayet mantıklı ve güzel bir cevap...
- +1 yıl
Düşüncelerine katılmamak elde değil, ama şunu eklemek isterim, ancak senin yerinde senin gibi yaşamış olanlar anlar. Hiç olmazsa anlamaya çalışmak da büyük bir başarı diye düşünüyorum...
- +1 yıl
shine yaşınız 25 mi gerçekten,
- +1 yıl
sadece yazdıklarınızdan, yaşınızın üstünde biraz daha olgun ve akıllı sohbetiniz görünce acaba dedim30 -35 olabilir mi diye düşündügümden sordum...
- +1 yıl
ayrıca neden nikiniz shıne, ve bir anlamı var mı peki?
- +1 yıl
nikim shine çünkü shine ın Türkçe anlamı ışık o yüzden shine nikini seçtim hayatta insan en karanlık acılı zamanlarında hep bir ışık arar zaten o ışığın ta kendisi olayım istedim nikim olarak yani huzurprensi ben her zaman olgun düşüncelere sahiptim orta okulda dotoyewski nin suç ve ceza romanını okudum yaşı 40 olup 16 yaşında ergen gibi davranan insanlarda var yani
- +1 yıl
süpersinnnn.. Shıne İsminin türkçe karşılığı gibi inşallah Işık gibi olursun... Dünya gerçekten çok zor, çok da kötü insanlarla dolu, Rabbim bizi etten kemikten yaratmış, aciz kullarız, o yüzden bir düşeriz bir yükseliriz. Her zaman bir ışık ararız, bu nefes aldığımız sürecede sürecek. Rabbim kimseyi ışıksız bırakmasın shıne...
- +1 yıl
Amin diyorum gönülden, seninle sohbet etmek güzeldi...
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Kendi kendileriyle tanışamadıkları için. İnsan sosyal bir hayvandır. Doğası böyledir.
01 Yorumla- +1 yıl
farklı bir düşünce, teşekkürler...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
1Cevap
Yalnizliktan
11 Yorumla- +1 yıl
gayet mantıklı...
- +1 yıl
Cunku ister , bu yeterli bir sebep
05 Yorumla- +1 yıl
ne ister...
- +1 yıl
Tanismak
- +1 yıl
zaten neden tanışmak ister diye sormuştum...
- +1 yıl
İcinden gelir tanisir bunun icin bir sebep gerekmez
- +1 yıl
peki teşekkürler:))
Evet korkuyor
01 Yorumla- +1 yıl
Neden korkar...
Degisiklik
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı