Arkadaşlar bu olayı yorumlar mısınız? Fikriniz nedir? Bu adam eşimin eski sevgilisi mi acaba? Çok kafam karıştı.
Eşimin eski iş arkadaşlarından Ayşen, Instagram’da Ahmet ve Hüseyin’le birlikte olduğu bir fotoğraf paylaşmış. Ayşen Ahmet ve eşim aynı ofiste çalışıyor lardı.
Eşim de bu paylaşımı beğenmiş, ardından Ayşen’e mesaj atmış. Yazışmaları şöyleydi:
Eşim:
"Ahmet nasıl değişmiş, tanıyamadım ya. Selamlar benden de. Ama Hüseyin’i hatırlamadım, çalıştım mı ben de onunla, çıkaramadım."
Ayşen:
"Hüseyin bizim muhasebedeki Perihan’ın kardeşi. Siz fabrika binasına geçince o yıl ofiste işe başlamıştı. Sonra muhasebeden Filiz’le evlendiler. Fabrikaya pek gelmezdi, ondan belki tanımıyor olabilirsin."
Eşim:
"Tanıyor gibiyim ama çalışmadım diye düşündüm. Nerede bir araya geldiniz?"
Ayşen:
"Fuarda tesadüf karşılaştık. Sektörler aynı olunca eski dostlar bir anda çıkar karşına."
Yani arkadaşlar, eşim Gürpınar’da fabrika binasına geçince Hüseyin de o yıl Maslak ofiste işe başlamış, muhasebede.
Yani Hüseyin’in eşimle neredeyse hiç mesaisi yok.
Bu yazışma saat 16.00 civarı oluyor. Akşam 20.00 gibi eşimin telefonundan Instagram’a bakarken bu konuşmayı gördüm.
Bildirimlerde “Hüseyin sizi takip etmeye başladı” yazıyordu. Eşimin hesabı gizli olduğuna göre Hüseyin ona istek atmış, eşim de kabul etmiş diye düşündüm.
Mesele şu: Eşim Ayşen’le yazışıyor, iki saat sonra Hüseyin eşime istek atıyor.
O sırada eşim Hüseyin’i takip etmiyordu. Ben de merakımdan adamın profiline girip takip isteği gönderdim. O da hemen kabul etti. Yani arkadaşlar tanışmıyorlar ama iletişim kurmak istiyor lar. Ahmet istek atsa tamam, sorun yok. Bende tanıyorum Ahmeti. Acaba eşim ayşene zarf mı attı Hüseyini tanımıyor muş gibi? Ayşende güzelce anlatmış ve filizle evlendi diye de belirtmiş.
Şimdi arkadaşlar bu olayda bir tuhaflık yok mu?
Eşime sordum:
“Kim bu, neden tanımadığın adamı soruyorsun?” dedim.
“15 yıl olmuş, çıkaramadım, sordum” dedi.
“Perihan’ın kardeşi deyince hatırladım. Ara ara genel toplantılara fabrikaya geliyordu” dedi.
Ben de dedim ki:
“arada toplantıya gelen adamdan sana ne. Peki neden sana istek atmış o zaman?”dedim. isteği o atmadı ben attım dedi. Telefonu gösterdim adam atmış sende kabul etmişsin dedim (Eşimin hesap gizli adamın hesapta gizli) eşim dediki ne farkeder hatırlamıyorum benmi attım omu atmış dedi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bence yaşadığın kafa karışıklığı çok normal 😊 Hepimizin böyle ufak şüpheleri, sorgulamaları olabilir. Eşinin yazışmalarda gayet açık ve samimi olduğunu düşünüyorum. 15 yıl geçmiş üzerinden, gerçekten de insan eski yüzleri bazen çıkartamayabiliyor. O kadar kişiyle çalışınca hepsi akılda kalacak diye bir şey yok. Hüseyin'i sorunca Ayşen de detaylıca açıklamış zaten. Ayrıca Hüseyin’in Filiz’le evli olduğunun belirtilmesi de bana çok doğal geldi, Ayşen orada bir netlik sağlamak istemiş. Sosyal medyada eski tanıdıklarla yeniden bağlantı kurmak yaygın bir şey. Eşinin sana gösterdiği rahatlık ve açıklık da güven verici. Aklında hala soru işareti kalıyorsa sakince eşinle konuşmanı öneririm 🤗 Gereksiz huzursuzluk yaratmana hiç gerek yok, iletişim her zaman en iyi ilaçtır. İçini ferah tut! 💖