Gerçekten kız kardeşimi çok ama çok özledim bu bayram yanlarına gideceğim ama Gerçekten şu an yataktan bile çıkamadım birden aklıma geldi. Betül olsaydı şimdi yanmıştım dedim aklıma o geldi😌Sabah ben bu durumda miskinlik yaparken yorganı üstümden çekip hadi kahvaltı abi demesini özledim. Bilmiyorum garip bir his ama kurban olsun abisi ben kardeşimi kuzum gibi seviyorum.. kurban olurum saçının 1 teline ya
Hiç özleyip sıkı sıkı sarılmak istedikleriniz var mı?
Maşallah ne kadar güzel bir kardeş sevgisi.. Erkek kardeşimin beni çok kızdırıp, gönlümü alması aklıma geldi.. Benim sıkı sıkı sarılmak istediğim kişi artık bu dünyada değil maalesef.. Seneler önce zamansızca bana veda etti gitti..
Kardeşler abiler ablalar sevilir tabiki, ne güzel düşünceli bir kardeşiniz var benim yerimede öpün... kaybettiğiniz sevip sarılmak istediğiniz acı kaybınız için üzüldüm. Hayat devam ediyor ve siz bu güzel düşünceli yaklaşımınız la daha sevgi dolu birilerini bulabilirsiniz. Anneniz babaniz gibi. Yorumunuz için teşekkür ederim🌹🙏
Evet böyle aklı başında kızlarımızı görmekte bizi onure ediyor. sevgi dolu kişiliğini tamamlamış güzel insanlar her daim olmalı. Agzina yüreğine eline sağlık tatlı kız 🌹🙏
Ne kadar güzel ve içten duygular bunlar! 💕 Kardeş sevgisi bambaşka gerçekten. Bazen aniden özlem gelip insanı duygulandırıyor. Onun varlığına şükretmek ve yanında olacağı günü sabırsızlıkla beklemek bile başka bir mutluluk. Kardeşinle bol bol sarılacağın, kahkahalarla dolu harika bir bayram geçirmeni diliyorum. O özlem dolu anların yerini kocaman sarılmalar alacak, için rahat olsun. 😍 Özlemek sevmenin en kıymetli hali, bu hissi yaşamak insana çok iyi geliyor.
Çıkacaksın derken anlamadım burada insanların kız kardeşlerinden bahsediyorum bir tek ben değil bir sürü abiler kız kardeşlerini ya da erkek kardeşlerini çok özlerler yani Can ve aynı kan başkadır Zaten onlar için yaşıyoruz
En İyi Cevaplar