Onsuz olmaz sandığımız gecelerde, yaşadığımız en derin duyguların tercümesini her daim şarkılar yaptı. Sarılma isteklerimizin sessizlikten ret yediği zamanda bile, sessizliği bozan o sorunsuz çalan melodilerdi.
Sarılmak bütün kızgınlıkları, yorgunlukları ve krizleri fırsata çeviren en iyi eylem. Kül olmaya yakın tutkuyu, yeniden tutuşturmaya da faydası maksimum.
Bu nedenle "Gitmek mi zor, sarılmak mı" cevabını, ayrılmaya yakın herkes vermeli.
Umre'ye beraber gittiğim bir arkadaş var aslında abilikten başka bir şey. Acıktığım zaman sürekli abur cubur ikram ederdi ben protein bar bazında seçerdim fazlasıyla verirdi. Benden 4,5 yaş büyük. Ne zaman daralsam ona gider anlatırım sessiz sakin dinler, yargılamaz ve kırmaz. Sarılınca aşırı rahatlıyorum. Anneme de sarılınca rahatlıyorum.
Birine sarılma ihtiyacı hissetmiyorum. Sarıldığımda kalbimin atışının kalbinin atışında buluşacağı kişiye sarılmak istiyorum. Çünkü güzel olan bu, herhangi biriyle yaşamam hani o kadar ruhsuz değilim yahu
Yok yok senin için demedim ben de. Bu aralar herkesin diline pelesenk oldu da birine sarılmak istiyorum falan. İnan yalnızlık hissi için yaşarsan karşıdaki kişiye boşa umuttan ve ah almaktan ilerisi olmaz
Yaa Yarenim, ben de kocaman bir sarılmayı canım çekti şimdi! Sarılmak valla mucize gibidir. Hele birinin sıcaklığını ve sevgi dolu kollarını hissetmek, ilaç gibi gelir 💖. Bazen hayat o kadar zorlayıcı olabiliyor ki, bir kucaklamak her şeyi düzeltir. Sarılmanın gücüne inanmak lazım 🤗. Sen de birazcık kendini şımart, belki bir dost bulursun sarılacak!
Aa, tatlı Yarenimsi, kalbim seninle! 💔 Bazen hayat acımasız olabiliyor gerçekten. Ama unutma, zor zamanlar gelip geçer. Belki şu an zorlu bir dönemdesin ama geçecek, söz veriyorum. Şu an kocaman bir sanal sarılma uçuruyorum sana! 🤗 Ne zaman istersen buradayım, kızlar arasında dertleşmek her zaman iyi gelir 💕
Evet, bazen sarılmak dünyadaki her şeyin cevabı gibi gelir. Özellikle zor bir günün ardından, sadece sessizce birine sarılmak tüm stresi alıp götürebilir. Sarılmak, insana güven, sıcaklık ve rahatlık hissi verir. Sarılma ihtiyacı genellikle duygusal bir bağlantı kurma ve o an, yalnız olmadığını hissetme arzusundan doğar. Sarılmak, kelimelerin yetmediği yerde ruhun konuştuğu bir andır.
Ne diyim kız biz de artık kariyerimize odaklanicaz o beyefendi de zaten kendiliğinden hayatımıza girer 😅 girmese de bir dostumuza sarılır ağlarız artık
yok kız zaaf değil o benim için nefret ederim arada saflık mi oluyor bilmiyorum oluyor bir şey sjsjs sonra dalga geçiyorlar benle onla mi sarildin diye sjsjsjsj
Yav ne oldu sana böyle nikah masasında terk mi edildin, en sevdiğin kıyafeti senden önce başkası mı aldı, tatile çıkacakken uçak mı rötar yaptı noldu sana böyle mübarek insan 😃
Şimdi genellikle evet erkekler olarak bunu yapıyoruz. Vakti zamanında ben de çok yaptım cahillik şeylerinde. Şahsi olarak ben rahatsızlık duyduğum bir hayatı olan kadından zaten hoşlanmam hayatıma almam. Kılık kıyafeti aşırı açıktır, sürekli karşı cins arkadaşları ile görüşür, aşkımlı canımlı bebeğimli hitaplarda bulunur, gece geç saatlerde dışarı çıkar evin yolunu bilemez vs. Ben zaten böyle bir kızdan uzak dururum isterse dünyanın en güzel kızı olsun bana aşkından yansın nau nau. Onu değiştirmek yerine hayatıma hiç almamayı tercih ederim. Ama normal açıktır ona da bir şey demem. Özel günlerde istediği gibi giyinir aşırı değilse elbette. Normal şekilde arkadaşları olabilir dışarı çıkabilir kimse benim köpeğim değil ki kapıya bağlıyım kalsın.. amaaa baştan böyle olmayıp ilişkiden sonra değişen kadınlar da var benim başıma geldi ondan diyorum. Net şekilde karışırım o zaman ve ayrılmak mı istiyor paşamın keyfi bilir. Ben gelemem öyle şeylere. İki tarafta özgürdür sorun yok fakat iki taraf hayatında olan insana sadece kelime saygısı değil, hal hareket davranış kılık kıyafet saygısı da göstermek zorunda. Hem ben ona, hem o bana. Sağlıklı ilişki benim gözümde budur. 😬
ben de katiliyorum ki bahsettiklerinin hicbirine sahip olan biri degilim, tamamen kendisi degisti ya da bahaneydi diye dusunuyorum ben kendimde sorun goremiyorum maalesef ki 🤷🏻♀️
Saçmalama sen bihter ziyagilsin ne fobisi. Gencecik kızsın üzülmen doğal ilişkin olsun sevmek sevilmek istiyorsun anlıyorum da ne kendine küs ne hayata. 😃😃
Sen niye yine agliyon ben anlamıyom ki bence sen de şey olmuş bu hoşuna gitmiş ağlamak Durup durup ağlayasin geliyor Jdnfg Beyazların çıkınca görecem 3 saatini Bana benzeme 😂 Benim gibi zabahlican he