Bende oluyor özellikle şöyle kaslı bir erkek arkadaşım olsa yuva olsa bana, dertlerimi anlatsam ona saçımı okşasa.

Bende oluyor özellikle şöyle kaslı bir erkek arkadaşım olsa yuva olsa bana, dertlerimi anlatsam ona saçımı okşasa.

Hmm Mantıksal olarak yok ama duygusal olarak oluyor. Mantıksal tarafım genelde iş veya hedef odaklı çalıştığı için genelde bu his derinlerde kalıyor. Geçmişte oluyordu ama artık pek öyle bir ihtiyaç hissetmiyorum. Duygusal anlamda sevmek yeterli oluyor fazlasını arama ihtiyacı olmuyor pek. Kim bilir belki de sevdiğim hobilerimin hepsi dijitalde olduğu için manevi tarafımı güçlendirmiştir. Genel olarak son zamanlarda mantık tarafımı daha fazla kullanmaya başladım başka bir sebep ondan olmuştur. Diğer bir neden ise belki duygusal halim ile pek de mutlu değildim belki ondan olmuş olabilir. Sen sorana kadar bu hiç aklıma gelmemişti. Sarılmaya olan ihtiyacım nerede acaba? Tamamen bir gizem benim için. Şimdi aklıma geldi de son zamanlarda izlediğim içeriklerde epey bir sarılma sahnesi vardı acaba dolaylı olarak o ihtiyacı karşılıyor mu, diye sorguluyorum. İlginç olabilir.
Bazen miii 🥲
:(
Cevap
2Cevap
@sudesiyahseven Eşime, canım karıcığıma, yarime çok sarılmak istiyorum hem de sımsıkı ve kocaman sarılmak istiyorum. 😇😇😇😇😇😇😇😇😇🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Gökhan'a sarılmak istiyorum sadece bu siteden 🤍 Onun dışında genelde anneme sarılırım
Hayaller paris bizimkisi
Çoookkkk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?