Bu adam karımın eski sevgilisi olabilir mi sizce?

Arkadaşlar bu olayı orumlar mısınız. bu adam eşimin eski sevgili si mi acaba? Eşimin eski iş arkadaşlarından Ayşen, Instagram'da Ahmet ve Hüseyin le birlikte olduğu bir fotoğraf paylaşmış. Eşim de bu paylaşımı beğenmiş, ardından Ayşen’e mesaj atmış. Yazışmaları şöyleydi:

Eşim: "Ahmet nasıl değişmiş, tanıyamadım ya. Selamlar benden de. Ama Hüseyin’i hatırlamadım, çalıştım mı ben de onunla, çıkaramadım."
Ayşen: "Hüseyin bizim muhasebedeki Perihan’ın kardeşi. Siz fabrika binasına geçince o yıl ofiste işe başlamıştı. Sonra muhasebeden Filiz’le evlendiler. Fabrikaya pek gelmezdi, ondan belki tanımıyor olabilirsin."
Eşim: "Tanıyor gibiyim ama çalışmadım diye düşündüm. Nerede bir araya geldiniz?"
Ayşen: "Fuarda tesadüf karşılaştık. Sektörler aynı olunca eski dostlar bir anda çıkar karşına.". Yani arkadaşlar eşim Gürpınar da fabrikaya geçince admda o yıl maslak ofiste işe başlamış muhasebe de.

Bu yazışmalar öğleden sonra 4 civarı olmuş. Akşam 8 gibi eşimin telefonundan Instagram’a bakarken bu konuşmayı gördüm. Bildirimlerde “Hüseyin sizi takip etmeye başladı” yazıyordu. Eşimin hesabı gizli olduğuna göre, Hüseyin ona istek atmış, eşim de kabul etmiş diye düşündüm. O sırada eşim Hüseyin’i takip etmiyordu.

Güncellemeler
9 ay
Olay çözüldü. O Zamanlardan bir ortak arkadaş tan öğrendim. Ben teklif etmeden önce bu adam çıkma teklif etmiş karıma. Eşim kabul etmemiş. Ortak arkadaş diyor ki bir kaç ay sonra sen çıktın ortaya diyor. Yani mevzu buymuş arkadaşlar
Bu adam karımın eski sevgilisi olabilir mi sizce?