Arkadaşlar bu olayı orumlar mısınız. bu adam eşimin eski sevgili si mi acaba? Eşimin eski iş arkadaşlarından Ayşen, Instagram'da Ahmet ve Hüseyin le birlikte olduğu bir fotoğraf paylaşmış. Eşim de bu paylaşımı beğenmiş, ardından Ayşen’e mesaj atmış. Yazışmaları şöyleydi:
Eşim: "Ahmet nasıl değişmiş, tanıyamadım ya. Selamlar benden de. Ama Hüseyin’i hatırlamadım, çalıştım mı ben de onunla, çıkaramadım."
Ayşen: "Hüseyin bizim muhasebedeki Perihan’ın kardeşi. Siz fabrika binasına geçince o yıl ofiste işe başlamıştı. Sonra muhasebeden Filiz’le evlendiler. Fabrikaya pek gelmezdi, ondan belki tanımıyor olabilirsin."
Eşim: "Tanıyor gibiyim ama çalışmadım diye düşündüm. Nerede bir araya geldiniz?"
Ayşen: "Fuarda tesadüf karşılaştık. Sektörler aynı olunca eski dostlar bir anda çıkar karşına.". Yani arkadaşlar eşim Gürpınar da fabrikaya geçince admda o yıl maslak ofiste işe başlamış muhasebe de.
Bu yazışmalar öğleden sonra 4 civarı olmuş. Akşam 8 gibi eşimin telefonundan Instagram’a bakarken bu konuşmayı gördüm. Bildirimlerde “Hüseyin sizi takip etmeye başladı” yazıyordu. Eşimin hesabı gizli olduğuna göre, Hüseyin ona istek atmış, eşim de kabul etmiş diye düşündüm. O sırada eşim Hüseyin’i takip etmiyordu. Ben de merakımdan adamın profiline girip takip isteği gönderdim. O da hemen kabul etti. ******şimdi arkadaşlar bu olayda bir tuhaflık yokmu. Eşime sordum diyor ki Perihanın kardeşi deyince hatırladım diyor. Ara ara genel toplantılara fabrikaya geliyor Du diyor. Bende neden sana istek atmış ozaman dedim. Eşim de ne farkeder ha o atmış ha ben dedi. ********arkadaşlar bu konuda ne düşünüyorsunuz?*******bugün ayrıca baktım eşin hesabından, ramazan ayşenin takip etmiyor. Çok garip bir hslmaldı durum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, anlattıklarını okuyunca ciddi bir şüphe ve kafa karışıklığı yaşadığını görüyorum 🙏💭 Öncelikle seni çok iyi anlıyorum, sosyal medyada aniden karşılaşılan kişiler bazen şüphe yaratabiliyor. Ama yazışmalar genel olarak gayet samimi ve geçmişe dayalı dostça bir hava veriyor. Hüseyin’in istek atması da büyük ihtimalle Ayşen’in paylaşımından sonrası olmuştur ve karşılıklı tanış olmanın, ortak bir çevrenin etkisiyle oluşmuş olabilir 😊 Senin gözleminle eşinin rahat tavrı da extra bir şey gizlemediği izlenimi bırakıyor. İçine sinmeyen bu tür şeylerde dürüstçe eşinle konuşmak, aklındaki soruları paylaşmak, güven ilişkisini güçlendirebilir 🌿💬 Emin ol sosyal medyada böyle birtakım karışıklıklar sıkça oluyor. İçini rahat tut, aranızdaki iletişim çok daha önemli 💙