AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
Benim için de düğün saçmalık düğün seven biri değilim , nişan kına falan ama Lakin onlar benim özel günüm , Rabbım izin verirse de 1 kere olacak sade 1 nişan aile arasında kına veya küçük 1 düğün ne demek gelinlik giymemek olmaz öyle 1 şey taviz verme kendinden
Genel anlamda cimri biriyse işin zor ama gelinlik hayali diye dayatılan, arzulanan şey de saçma bir şey bence.. 2 saat giyeceğin bir elbise için 30 40 50bin (her neyse) lira vermek sence normal mi?
Hayaline para verecek saate değil. Ömür boyu içinde kalacak. Başkalarına imrenecek. Zaten yeteri kadar isteklerinden ödün vermiş. Gelinlikte alsın bir zahmet.
Gelinlik saçmaysa damatlıkta saçma giymeyn o zaman
Atletle otursun demiyoruz manyak mısın nikah için başka türlü elbiseler var ya abiye tarzı
Bi kız olarak bence nişanlın haklı canım kiralamaya dünya kadar para verilmez uygun fiyatlı senin modeli içine sinen nişanlının fiyatı olarak içine sinen Bi gelinlik tercih etmeni tavsiye ederim çünkü evlendikten sonra borç harç geçim bilmem ne zor ikinizde birbirinizi kırmayın
@SonKakaBükücü kakabüs :)
Ztn düğün yapmiyosunuz bı sana gelinliğimi çok görmüş. Ayşenurdincerbutik var orada gelinlik gibi bir sürü abiye var. Bence cokda pahalı değil. İstiyosan kendin ordan al
Ve bence ayril
Bence iyi ki ayrılmış. Kurtul ondan. Emin ol senin hayatına ondan daha iyi biri giricek ve mutlu olucaksin
5 10 yil sonra buraya evliyim cok mutsuzum demek istemiyorsan evlenmek için evlenme. rezillik. böyle bir hayat mı olur cevren yok mu seni uyarmıyor anlamadim
keşke dinlemeyip yapsaydım demek yerine bu hayalini gerçekleştir zaten düğün yapmıyormuşsun her genç kızın hayalidir gelinlik giymek ve senin önemsediğin duygulara hayallere saygı duymasını ve onunda bu konular üzerine çaba göstermesi gerektiğini unutma
Karşındaki insan senin hayaline değer vermiyor ve bu evlilikte baya sorunlara sebep olucak yani şimdi gelinlikse ilerde başka bişey ve çok şey e izin vermicek takintilik görüyorum zor vi karekter e sahip her genç kızın giymesi gereken bişey çok saçma davranıyor umarım çok iyi tanıyıp evlenme kararı almissinizdir.
Her kız ömründe gelinliği bir kere giyiyor gelinlikyen de insan mahrum bırakmaz yani hadi düğün boş masraf doğru ama gelinlik öyle mi yani bu adamla ömrün mahvolur benden sana demesi perişan olursun
Kurtar kendini bence... Seni hizmetçi olarak mı alıyor? Zaten düğün yapmak istememişsin 3 5 resim için kiralamak istemiyorsa sıkıntı büyük
Bu hanzoya sen nişanlım mı diyorsun?
Bu memnuniyetsizdir, enerjini sömürür, hiçbir fikrine saygı duymaz.
Asla evlenme bak aslaaaaaa
Hani ortak kullanacağınız bir şey olsa anlarım da böyle bir şeye karışmaması gerekiyor
Senin hayallerine sana saygısı olmayan bir adamla yürümez bu ilişki. Kendini hayallerini ikinci plana atma.
Hayaline saygı duymayan adam , birlikte olan hayatına hiç saygı duymayacaktır. Bazı şeyleri iki kere düşünüp karar vermelisin bence.
Bi gelinlik bile giydirmeyecekse ne evleniyor acaba o seni sahipsiz görmüş boş ver bu hep böyle gidecek demektir
Baya saçmalamıs. Adam. Gelinlik giydiröemek nedir yaaa
Hayırlısı olsun
Bi erkek olarak söyleyeyim insan sevdiğine bi kiralık olarak bile almaması saçma sinir bozucu o kadar şeyden feragat etmişsin ki çoğu kız bunu yapmaz sen olgun düşünmüşsün kendini ezdirme bi düşün taşın ilerde daha çok üzülme yani
Evlilikte en kötü şey de senin değer verdiğine onun vermemesi olayıdır. Yani Allah yardımcınız olsun.
Yuh la bir kadın ömründe belki bir defa ilk kez senin ile giyecek çok görmeyin gelinliği beyler
Cimrilik teki nerde buldun bunu bu sana evlenince kan koşturur nedemek gelinliği gerek yok tabiyki giyeceksin dualar bile giyior
Sen değer verip düşünüyorsun parasından tut her şeyine kadar ama o yapmıyorsa bunu bir gözden geçir derim ben
Ayrılmakla çok iyi ettin asla pişman olmayacaksın
Hiç değerin olmiycak senin bu adamla evlenilmez gelinlik giymeden evlilik mi olur bedavaya alçak seni
Alamadım demen çok üzücü bence. Bir kadın olarak kendi ayakların üzerinde duramıyorsun gibi hissettirdi.
İşte basta düşünceli davranınca bu sefer hiçbir şeye gerek görülmuyor. Çokta düşünmemek lazım ben bunu anladım ya
Sana başta saygısı olmayan bi adamın sonra hiç saygısı olmaz. Senin önem verdiğin şey onun için gereksiz se bi daha düşün derim
Açıklama yapmayacağım herkes yeterince yazmış😂 Ayrıl ondan mutlu ol daha evlenmeden ohooooo ne bu stres ne bu çelişki
Yol yakınken bırak bu cimri zora sokmak değil bu her kızın hayalinden mahrum bırakmak istemesi bencilce
Zaten gerçekten anlaşamıyorsan bunu bir daha düşünmen gerek nişanlık dönemi kişilerin birbirini tanıma dönemidir
Ya abla sacmalama hayatında bir kere gelinlik giyiceksin hayatını açacağın adam bunu yapamıyıcaksa yazıklar olsun
Üzer bu çocuk seni , yine de sen bilirsin ki nişanlılık döneminde anlaşılmayan konular genelde boşanma sebebi oluyor..
Sadece şunu düşündüm senin adına
" 🥲🥹🥹"
Çok derinleşirsem daha çok üzülürüm.
Gelinlik yani altı üstü bu ne cimrilik. Her şey kendisinin dediği gibi mi olacak. ne saçma birisi. Bu ilerde senin yüreğini tüketir
Sana değer vermeyen biriyle hayatını geçirmeye adım atıyorsun.
Tekrar gözden geçirmenizi öneririm.
Gelinlik giymek her kadının hayali ikinci evliliğini yapan bile giyiyor. kiralar yine giydirmeli yanlış düşünce bu.
3 ay kala Allah kurtarmış seni gerçekten böyle bir insanla ömürde zor geçerdi
oha ya inanamıyorum ne gerek var ne demek? Bu adam seviyor mu seni gerekten
Cimri insanla ciddi bir yola girilmez
#Hükümdar
Evlilik durumunu tekrar gözden geçir derim. Evlenince kesin pişman olacaksın. Onun gözünde senin hiçbir değerin yok. Senin istek ve düşüncelerine saygısı bile yok. Evlendikten sonra bile sadece kendi düşüncelerini plana geçirecek.
Sen ona yardımcı olmussun onunda senin istegini yerine getirmesi gerekti
Bu adamla evlenmeyi mi düşünüyorsun
Sana gelinlik bile almayacak biriyle?
ilişkimizi tekrar gözden geçirmeye başladım. Kendisinde biraz cimrilik var gibi. Bunu şu sıralar daha da belli ediyor. Ne desem ne istesem ne gerek var diyor konuyu kapatıyor
Cimrilik bile böyle konularda yapılmaz
Kadınların en büyük hayali gelinliktir
Sana değer vermediği açık
Evlenince çok daha kötüleşecek
Haklısın gerçekten. Yani anlamıyorum. Doğru düzgünce masrafta yaptırmadım. Dugun olmayacak söz nişan olmadı. Sadece nikah o kadar. Çoğu ihtiyaclarimi da hep ben aldım. nikah elbisemi bile ben aldim d
Ne iş yapıyor
Kaç yaşında
Ne zamandır tanıyorsun onu
Uzman cavus
27 yaşında
1,5 yıl oluyor
Sen niye düşün nişan kına vb yaptırmıyorsun ki
Sen çalışıyor musun
Ya ailem yok benim şimdi yanımda olacak annem babam yok bende istemedim açıkçası.
Çalışıyorum evet
Çok doğru kişi gibi görünmüyor
En güzelini yaptığını düşünüyorum
Hayallerini gerçekleştirmeyen adamla ne yapacaksın bir ömür
Bilmiyorum..
Çok iyi düşünmen gerekiyor
Evet öyle yani ilişkimizi tekrar gözden geçirmeye başladım. Kendisinde biraz cimrilik var gibi. Bunu şu sıralar daha da belli ediyor. Ne desem ne istesem ne gerek var diyor konuyu kapatıyor
Bu zamana kadar istediklerini aldı mı
Yani şöyle böyle. Çoğu şeyimi ben kendim aldım
Zor geçer ömür
Ben anlamıyorum. Doğru düzgünce masrafta yaptırmadım. Dugun olmayacak söz nişan olmadı. Sadece nikah o kadar. Çoğu ihtiyaclarimi da hep ben aldım. nikah elbisemi bile ben aldim
Bu kadarı bence fazla açıkçası
Ablaşabildiniz mi
Geçmiş olsun çok üzüldüm senin için
Bi gelinliği almayan adamdan adam olmaz evlenme onunla bu nedir ya çok üzüldüm
Şimdi ayrılmazsan, evlendikten sonra daha çok hevesini kursağında bırakır. Hayalin olan birşeyi sana çok görüyorsa, vazgeçmen daha iyi olur. İlerde dışarıda yemek yemeyi bile çok görür.
Bence bunu ona söyle. Her kızın hayalidir gelinlik giymek
bu kadar fedakarlık yaparak kıymetli olmayacaksın. Azıcık bencil ol kızım
Daha gençsin. Daha iyi biri karşına çıkar inşallah
Bence ayrıl şimdi böyle yapan yarın Birgül ne yapmaz
Yorumları okudum onaylayan bir Allah kulu yok galiba düşün taşın bakalım 🙂🙂
Bence de gerek yok, beyaz bir elbise giy çok daha güzel olur
Çok düşüncesiz ve cimri sana verdiği önemi gösterir bu
Yolun başındayken hadi bana eyvallah sana bol şans diyeceksin
neden evlenmek zorundaymışsın gibi hissediyorsun?
yapma bunu kendine lütfen. ayrıl yol yakınken. bugün daha evli değilken böyle diyen evlensen heves bırakmaz hiçbir şeye depresyona girersin yılların başkalarını izleyerek ot gibi geçer. yapma!
dugun yapmamak ok ama gelinlik olmali. gercekten 1 KEZ gelinlik giyiyoruz cunku
Gelinlik giymezsem evlenmem de. Böyle saçma şey mi olur
Bence sen ne istiyorsan onu yap sonuçta birkez gidiceksin
Bu dönemlerde olur öyle şeyler sen istediğini yap ☺️
Bu devirde düğün yapan az düğün parasıyla ev alıyorlar ya da eşya falan
ay büyük konuşmak istemem ama bundan eş olmaz ki lütfen iyi düşün lütfennn
Değerli kardeşim nişanlın aslında yuvaya ehemmiyet veriyor ve anlık olarak gelinlik sadece o an haz verir önemli olan yuvanızın kalıcılığıdır. Bu tür şeylere takılma sen karşındaki insana okeysen kabulsen sorun yok
Sorun şu ki okey değil kızın istediği bir şey var ve buna hayır diyen adam yarın daha nelere hayır der bilemem
Orasıda doğru
Size bu kadar değersiz gören insanlarla nasıl evlenebiliyorsunuz merak ediyorum tövbe tövbe böyle onursuzluk kurslarına falan mı gidiyorsunuz
Sen böyle yaptın ya senin hiç değerin olmaz ömür boyuda böyle sürer kendimden biliyorum hiç bir şey için yanaşmadı hiç bir isteğim olmadi