AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
Bende şu an boşanma aşamasındayım nişanlılık sürecinde aslında bu evliliğin doğru olmadığı belli oluyor. Ama biz görmek istemiyoruz senin tek bir isteğin gelinlik ne var bunda en güzel günün yani bence direk ayrıl çünkü sonra ayrılması zor oluyor
Bacim senin isin zor o adamla benden soylemesi, iyi dusun, saygi yoksa bir iliskide cok cekersin. Hatta sadece sen cekersin.
Oho bir gelinlikte giyemiyorsan evlenirken, sen onunla iken hiçbir hayalini gerçekleştiremezsin
İyi ki ayrılmışsınız en fazla bir sene üzülürsün 40 seneni kurtardın belkide
Sende evleneceksin bu kafaya sahip insanla 😅😂😂 Sonra neden mutsuzum diye KS yazma 😂😂😂
Saf mısın sen tabiki gelinlik giyeceksin ki düğün bile yapılmalı hadi o konuda masraf yapma tatile git ye dolaş ama gelinlik olmazsa olmaz bence hatta buna izin verme bu ne saçmalık böyle şey mi olur
Böyle küçük şeylere razı gelirsen her şey esirgenir senden daha bu ne ki..
İçinde kalmasına izin verme ucuzda olsa pahalı da olsa her kızın hayali en azından bu şekilde konuşmamalı İlişkinizi gözden geçirmeni tavsiye ederim
Senin adına üzüldüm. Zaten onu düşünerek yaptığın bir çok fedakarlıkları anlattığından anlayabiliyorum fakat onun bu denli düşüncesiz olması...
Yani bilemedim şimdi. Biraz pinti gibi geldi. kendin kirala bence.
Üzüldüm ama doğru karar
Kızım sakın evlenme lütfen YAPMAAA HEYYYY EVLENMEDİN DİMİ NOLUR EVLENME ONUNLA
Ohh iyi bari valla kurtuldun helal sana
Hayatında bir kez evleniyorsunn gelinlik o zaman giymeyeceksinde ne zaman giyeceksin aşkım haksızlık etme kendine istiyorsan giy düğün bile yapmıyorsun bir gelinlik en fazla ne kadara kiralanırkii
Erken boşanırsınız siz ve bir şey diyim mi erkekler para harcatan kadınlara bağlanır
Denecek bi şey kalmamış aslında her şey ortada şu soruyu kendine sorrr hemen ben onun neyini sevdim
Çok pişman olursun ilerde sana bi gelinlik bile giydirmeyen daha adam olamamistir bide seni kendine karı yapacak kendine
Abarti bise istememissiniz, talebiniz gayet makul duruyor. Sizi mutlu edecek olan şeylerden vazgecmemelisiniz, birazda o size ayak uydurmali.
Diret hayatta 1 defa oluyo sonucta hic parası yoksada sade bir düğün iste sonucta bu senin en büyğk hakkın kimse glelinin düğününe ve DOĞUM ŞEKLİNE KARIŞAMAZ BUNLAR KADINLARIN TERCİHİDİR BİZİM HAKKIMIZDIR
Skicem erkekleri lan bune sinirlerim tepeme geldi bunuda görünce kimse karışamaz bunlar özel şeyler kadınlara özgü hayatta 1 defa olan şeyler
hahaha çok haklısın ♥♥♥
Yol yakınken vazgec. Senin mutluluğunun onun için kiymeti yok belli ki
Bence sen mutlu olacaksın diye almalıydı bir kere olacak sonuçta buna da hayır demesi ne bileyim yani :(
Knk ıstedıgını yapayır kıyemtsız olursun canın bıseyncekse alamazsın akıllı ol ıyo bırıyle evlen zehırnetme açhayatı ılerde daha cok zorlanırsın
sakın evlenme ilerde çok daha fazla sorun olur bu gibi basit bir şeye bile bunu yapıyorsa ilerde neler neler yapar nolur dinle beni..
Bak bende mesela sadece nikah istiyorum ama nikahımda gelinlik giymek istiyorum ve asla gelinliğimi kiralamam o bana hatıra kalacak. Annem de geçmişte gelinliğini kiralamış ve aynı dediğin gibi birisi benim babam bilmiyorum yapma bu evliliği cimri birisi ve bunu evlenmeden bile bu kadar gösterdiyse evlenince neler neler olur. Annem hep keşke gelinliğim olsaydı diye düşünüyor ve pişman açıkcası. En azından annem hem düğün falan yaptırdı pasta kestirdi ve bunlar önemli şeyler. Bende düğün istemiyorum sevgilimle konuşuyoruz o düğün parasıyla balayına gidip vakit geçirmek istiyoruz. Yurt dışında gezmek istiyoruz yani böyle hedefler olmadığı sürece inanma bile
Peki sence bir insan neden böyle kötü kalpli olur ki, karşısındakine hiç mi değer vermiyor? Neden hayatı bu kadar katı bir biçimde yaşıyor?
@cglakinin bazıları böyle cimri oluyor ne yazık ki
cimri insanlarla ömür geçmez sana harcamayacaksa kime harcayacak
Aslında biz erkekler anlaşılması kolay canlılarız seninkinde sıkıntı var
İçin ısınamdöysa ve anlaşamıyorsan sakın evlenme sonu kötü olur
Bu noktada ortaya bir tavır koyman lazım. Yolun başında daha istediğin şeyleri yapmıyor.
Ayrılmalısın. Her konuda anlaşamıyorsanız olmaz o ilişki. Her konuda anlaşmanız gerek
Asla sende sorun yok senin tek sorunun öyle bir hödüğü (afedersin ama ) nasıl bulduğun. seven adam amelelik yapsa sevdiğinin hevesini kursağında bırakmaz babamdan biliyorum inan bence bi düşün derim
Düğün yaptır o zaman düğün yaptırmıyorsa gitsin başka birini bulsun kendine
Sakin evlenme ilerde bin pişman olursun son belli zaten hiç bulasma
Yol yakınken vazgeç bence ilerde çok üzer bu seni
Zateb düğün yapmıyorsunuz onu bile sana çok görmesi ayıp etmiş
Kızım sen kendinden nasıl nfret ediosun ki böyle biriyle kendini cezalandiriyosun
Direk ayrilmak istediğini söyle. Hiç gelinlikten bahsetme. Biraz trip at. Yola getir
Onun hakki düğünde yapıp borca sokmam.
Hayalini kabul edecek yeni birini bulmak evlenmek icin
Gelinliğin önemini anlat aynı takım elbise gibi ve sonrasında umarım mutlu bir evliliğin olur
Vazgeçtim de 1 hafta soğuk yap paşa paşa nasıl alıyor bak gör
Senin hayallerine saygısı olmayan biri ile neden evleniyorsun.
Demek ki değer vermiyor 🤨
Bence evlenme gitsn magarasnda tek yaşasın
Ayrıl abla nolur bak sevmek demek senin tek mutlu anını düşünerek onun sana bu teklifle gelmesi demek. Sen daha iyilerine layıksın yapma bunu.
Yuh yani bu şartlarda normalde hiçbi kız evlenmez
Bencedee
Her kadının hakkıdır bu
Saçma bir durum sergilemiş
Kendine damatlık alacak mı?
Nerden buldunuz bu çocuğu 🤔
Kiralasın en kötü neden böyle yapmış ki
Kiralık gelinlik bile boş masraf diyormuş, olmaz diyormuş 😣😤
Böyle biriyle bir ömür yaşanmaz
Yanlıs yoldasın sana değer vermiyor
Yol yakınken dön
Yolun başındasın daha vaz geç
Ayy cimri bunla ömür geçmez kaç kurtul
Ozm sürekli hersey yok dicek
Bencede nişanlın doğru söylüyor
Kendinden çok ödün veriyorsun. Bunu yapma.
Cimri birisi belli yani Allah yardımcın olsun böyle biriyle bir ömür geçmez
İyice beleşe getiriyor oysa zaten paragöz kız değil düğün istemiyor bari gelinlik olsun derdi
Biraz abartmış sanki.
Gelinliğini ben giydireyim o gecenin sabahısı gelinliği aldım dersin olay biter 😂😂
Evlilik nasiptir anlasamıyosanız ayrılın zorlamayın
En doğrusunu yapmışsın senden iyisini mi bulacak vur tekmeyi gıtsın
Eşsek gibi alacaklar
ee yani bu kadar taviz verme sende istersen
Anlaşamıyorsan nişanı at