3 ay sonra evleneceğiz ama nişanlımla bazı konularda anlaşamıyoruz, ne yapmalıyım?

3 ay sonra evlenicez. Düğün olmayacak sadece nikah olacak. Aslında Dugun olsun isterdim ama nisanlimi çok zora sokmak istemedim. Ayrıca evlendigimizde borclarla da uğramak istemiyoruz ama Nişanlıma gelinlik giymek istediğimi ve hatıra olarak fotomuz olmasını söyledim ama ne gerek var gelinliğe boş yere para vericez diyor. Gelinligi zaten kiralayacagiz satın almak istemiyorum. Ona bile yok diyor. Benim hayallerimden biriydi gelinlik giymek ama Nişanlım almak istemiyor. Dün gelinlige bakacaktim sende gel dedim. Boş yere gitmeyelim almam dedi. Ben kendim gittim denedim çokta beğendim ama alamadım. Benim değer verdiğim şey ona saçma geliyor..

Güncellemeler
1 yıl
Ayrıldık arkadaşlar. Sırf gelinlik kiralamasini isteğim için bana paragöz dedi. Ben onu düşünüp düğün bile yapmadım. Nikah elbisemi bile bana aldırdı. O kadar kırıldım ve üzüldüm ki yani ben öyle biri değilim. Yaptığım fedakarlıkların karşılığı bu mu olacaktı 🥲
3 ay sonra evleneceğiz ama nişanlımla bazı konularda anlaşamıyoruz, ne yapmalıyım?