NOlur bana yardim edin, 2 hafta sonra resmi nikahim ve bir ay sonra dügünüm var.. ve biz sürekli tartisiyoruz! bana hakaret ediyor eli hic durmuyor cok sinirlenince tokat bile atmisligi var. ve bugün tekrar kavga ettik ben artik dayanmiyorum ne yapmaliym bana yardim edin? hic bir sekilde ona kendimi anlatamiyorum hep o hakli hep onun dedigi olacak bn ne yapmaliym :( ?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah tan bu sorunu gördüm. Ben 3 ay önce nişan attım ve hiç pişman değilim. Sorusuz, pisliğin tekiydi. Fiziksel şiddet yoktu ama evlenincs onuda yapardı. Kızım bozuk mayadan hamur yapılmazzzzzzz. Ben onla sonumu gördüm, ben çok iyide olsam, alttanda alsam, o bırakacaktı. Kucağımda beşki çocuğumla, kadın olarak baba evine dönecektim. Bu ne kadar zor biliyormusun? Karşı komşumuzdaki kız döndü, öz ailesi kemiklerine kaynar su döküyor şimdi. Babası ve annesiyle her gün kavga ediyor. Kimse değer vermiyor ve adam yerine koymuyor. Sen evlenince, sen sussanda, o bir yerde seni bırakacak çünkü seni insan yerine bile komuyor ki, eş yerine koysun. Sonun belli. Ya kadın ya da kucağında çocukla baba evine döneceksin, şu an düşündüğün ailen ve el dediğin insanlar seni düşünmüycek, hak vermiycek, sana ve çocuğuna sahip çılmıycak. Şimdiki gibi dedi kodu yapıp duracaklar. Kimsenin gerçekten umrunda değilsin, onlar niye senin umrunda olsun. Saçmalama be kızım, kendine acı, kimse sana acımıyor ama sen kendine ve doğmayan çocuklarına acı. Kendini perişan etme, sonun her iki yoldada baba evi ama şu an çok az hasarla kurtulabilirsin. Daha iki kısmetlerin çıkar, beniö 5 kısmetim şimdiden çıktı. O pislikten bin kat daha iyiler. Niye kendimi ve doğmamış çocuklarımı yakaydım. Yine uçurum olduğunu bile bile, kendimi ataydım. o zaman şu an ailem veya el alemi mi beni kurtaracaktı? Hiççç zannetmiyorum, sadece yine beni suçalayıp, dedi kodu yapacaklardı. şu an olduğu gibi. Onlar bana acımazken, ben perişan oluken; ben niye o şarı düşiniyim? Zararın neresinden dönsen kardır. Benim ailemde izin vermiyordu, bende madem ben atamıyorum, ona attorırım dedim. Eski nişanlımdan ondan soğuduğumu, uzaklaştığımı, istemediği söyleyip, nişanı onun atmasına sebep oldum. Çokta iyi yaptım. Bak seni tanımam etmem ama sen kendine merhamet etmediğin sürece, kimseyi sana merhamet etmiyor diye suçlama. Zaten sen kendine msrhamet ettin mi, kimsenin merhametinede ihtiyacın kalmaz. Kendine merhamet etmiyorsanda
015 Yorumla
Soran+1 yıllsana özelden mesaj yaza bilirmiym?
Cevap sahibi+1 yılDoğmamış çocuğuna merhamet et. Dediğim gibi çocuğun veya çacukların perişan olduğunda, ayrılöış annem ve baba arasında maf oldupunda; o el alem o çocuklara acıymıycak, haberin olsun. Annen, baban bir denesin, bizi rezil etmesin diyor ama elbise değiştirmiyceksin. Evlenmiş ve boşanmış olacaksın? Anladın mı? Elbise değiştirmiyorsun. Olmadı, başka bir tane deniyim demiyceksin. Sana şu an evlen diyen ailen, sen ortada kaldğında sana sahip çıkmıycak. Demiycekler kızı biz zorladık, sahip çıkalım. Çocuğuna, sana lokmanı zehir edecekler. Tekrar o aileden olmayacaksın, haşa senin üstüne laflarıyla ateş atacaklar. Çocukların maf olacak, psikolofileri maf olacak. Niye uçurumdan atacaksın kendini. Şimdi ayrılsan, yine ailenin kızı olacaksın. Kimse şu an sana biley diyemez, daha iyi kısmetlerin çıkar. Nişanlama, tanıma sürecidir. şu an her kızın sevgilisi oluyor, ne farkı var sanıyorsun? Gelecekte biri karşına çıktığındada nişalıyken şiddet uyguluyordu, evliyken neler yapardı dersin. Hak vermeyen
Cevap sahibi+1 yılZaten adam değildir. Valla inşallah anlamışsındır, Allah hakkında hayırlısı neyse onu versin, inşallah doğru olanı yaparsın ama görünen köyde kılavuz istemez. Bak kimse seni şimdi suçlamaz, bana böyle davranıyordu dersin ama sen şimdi bunları kabul edip evlenirsen ve şiddet gördüğün için boşanırsan, bence sende artık bir yerde suçlusun. Onun rezilliğine ortak oluyorsun, bu adamın evlenmeden önce, ne mal olduğunu biliyordun. Bunları düşün kardeşim ve inşallah hakkında hayırlısı neyse o olur.
Cevap sahibi+1 yılYaz canım, hatta istek gönder istersrn
Soran+1 yılne gzl yaziyon ya bana nasil güc veriyor bu dediklerin bir bilsen. bn bni hic kimse anlamaz diyordm bnim yasadigimi yasan insan anlar, benim sügünüme bir ay kaldi bn herseyimi yerlesdirdm o eve nasil yapacam hereeyi?
Soran+1 yılgönderdim
Cevap sahibi+1 yılGelmedi ama istediğin kadar konuşurum, yakma kendini kızım. Kimse için kendini ve doğmamış çocuğunu yapmaya değmez. Heleki seni düşünmeyen insanlar için, hiç değmez. Nişan hiç bişey ama dul ve çocuklu olmak, bildiğin cehennem, haberin olsun. Bizzat şahit oluyorum, tam karşımdaki evde oturuyorlar. Elalem mi? Onlar hala çocuğuyla maf olmuş kızı, daha maffedip, dedikodusunu yapıyorlar. Biri el uzatmıyor, biri gidip kocasına hesap sormuyor, biri bile şu an onun çocuğuna acmıyor. Öz ailesi bile
Cevap sahibi+1 yılBu kız var, ben onla 3 yıl aynı yerde çalıştım, 15 yıldur da komşuyum. Haşa kimse melek değil ama bu kız melekliğe çok yakın bir karaktere sahip. Gğzrl, çok fedakar, anlayışlı, bir abla gibi sevecen, hele çocuğuna nasıl düşkün. Bu kız her gün dayak yiyordu, küflü bir evde yaşıyprdu, bir kuru ekmekle idare diyordu. Noldu? Kocası, kaynanası başındamı taşıdı? Adam her gün dövdü, kaynanası yediği o bayat ekmeği zehir etti, kocası bir var bir yok, dışardan karılarla takılıyordu. Kız yine kabul etti, baba evibe dönmiyim dedi. Sonra dayaktan hamileyken çocuğunu düşürdüler. Sonra adam boşanıcam, sevmiyorum dedi. Kız babasını evine geldi, adam başkasıyla evlendi. Yemin ederim doğru, bak ve ibret al. Bende eskiden " ya ben fedakarım, anlayışlıyım, kim olsa feçinirim, huysuzsa idare ederim" diyordum ama bak, sen ona katlanırken, o sana katlanamıyor. Haklıda, çünkü böyle düşünenler kendini insan yerine koymuyor. Sende koymuyorsun. Sen kendini insan yerine bile koyamıyorken, başjası niye eş yerine koysu
Soran+1 yılsen peki nasil anlattin ailene? snin ayrilma sebebin neydi? bn nasil aileme syölesem diye bütün gün kivrandim durdum düsünmekden kafam sisdi artik bir tarafdan ona laf yetisdiriroyrum bni bir gram anlamayan bir insan, bni cok seviyor ama su sinirine artik dayanamiyorum bni sevmesi bana yetmiyor bn sevgisine bile artik inanmiyorum onun
Cevap sahibi+1 yılÖzelden konuşalım mı?
Soran+1 yılistek yolladim beklemede yaziyor bende ya
Cevap sahibi+1 yılTakipç adın ne?
Cevap sahibi+1 yılya da mesaj kutumu açıyım
Cevap sahibi+1 yılAçtım şimdilik, sonra kapatırım. Yaz istersen
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim :)
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılkeşke durum bu raddeye gelmeden önce ayrılsaydın gene de ben senin yerinde olsam evlenmeden kurtulurdum açık açık da ailesine ve kendi aileme derdim. bana evlenmeden vurmaya başladı hep küfür hep hakaret var diye
02 Yorumla
Soran+1 yılbnde cok pismanim keske basta biraksaydm, ne biliym degisir diye bekledm hep
- +1 yıl
evlenmeden bu cürreti bulan bir insan evlenince kim bilir neler yapar. haberleri görüyoruz bence iyi düşün evlenmeden.
+1 yılÖyle bir durum varsa yol yakınken boz nişanı, kapat o defteri.
Benim firmama komşu bir firmada çalışan bir kız vardı. Aynı senin durumundaydı. Daha nişanlıyken defalarca dayak yedi. Bize danıştı. Nişanı boz dedik. Bozamam dedi. Evlendiğinin ertesi günü yine dayak yedi ve 1 hafta sonra ayrılıp babasının evine döndü. Bu duruma düşmek daha mı iyi sence?00 Yorumla
önce yüzüğü çıkar sonra kafasına at önce bir kadına nasıl davranacağını öğrensin. sende bir insansın sana bu şekilde hakaret etmesine izin verme. el üstünde tutmuyorsa tutan birisini bulursun kimse vazgeçilmez değil
012 Yorumla
Soran+1 yılvazgecmemek degilki sorun, bn vazgecmesine gecermama ele güne ne diyecem annem babamin yüzüne nasil bakacam :(
Soran+1 yılvallah bnde anlamiyom. ne bok vardida evleniyorum, benim ne hayalerim vardi mutlu olacakdm bn evimi düzerken zevkle askla yapacakdm ama simdiki halime bakdigimda kendimden utaniyorm
Soran+1 yılama cok üzülür ya bn onun ilk göz agrisiyim Nisan atmak cok kötü bisi gibi görüyor bizmkiler sanki bosanmis gibi bakiyorlar, babam dayanamaz buna :(
Soran+1 yılvallah ondanda emin dglim iste, dua etmekden bir carem kalmadi rabbm bni bu durumdan kurtarsn ya da bnim aklima kötü seyler geliyor :(
- +1 yıl
belki rabbin seninle direk konuşmuyorda birilerini konuşturuyor anlamak da senin elinde. bile bile bir uçurumdan atlamak mı zor yoksa o uçurumdan bir adım geri çekilmek mi. sen önce kendi değerini anla ki karşındaki o değeri versin hayatta olmazsa olmazların olsun yarın anne olursun çocuklarda sana anlatamaz derdini önce güçlü kadın ol
Soran+1 yılkarsilarina gecip bana vurdu veya haksret etti diyemiyorumki
Soran+1 yılallah ragzi olsun yinede cok sagol..
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
22Cevap
Nisan insanların birbirlerini tanıma sürecidir. Yolun başındasin hiç kendini kandırma düzelir diye. Emin ol düzelmek yerine daha fazla olumsuzlar ile karşılaşacaksın. Balık baştan kokar demişler gerisini sen anla... Umarım herşey iyi olur...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
u +1 yılÜstünlük kurmaya calısan bir tip ne olursa olsun el kaldırması ve hakaretler etmesı pek olumlu şeyler düşünmemize olanak vermiyor tahmin ediyorum kı dınleyen ve konusan türde bir varlık değil arkadaş
04 Yorumla
Soran+1 yılhayir hic öyle degil sinirli asabi, ne dersem diym hep kötü anliyor.. tamam bnde kendimi tutamiyorum bazen dayanamayip laf söylüyorum ama okadarda olacak ya.. bn bunla tanismadan önce kendimden taviz vermezdm bununda kölesi olmusm bu durumdan kurtulamiyorum
- +1 yıl
Belkıde bunlar sana bir işaret olabılırmı tekrar gozden gecırebılırmısın durumu en azından aılene soyledınmı bu hadıseler?
Soran+1 yılhayir söylemedm söyleyemiyorum hele babama hic diyemem o yabanci biriyle evlenmemi istemiyorum tek bn istiyom diye tamam dedi simdi nasil diyecem bilmiyorum :(
- +1 yıl
Daha ortada nıkah yok bırsey yok annen uyhun bır dılle soyler bence ıcıne sınmıyorsa at nişanı
Tabiki ayrıl. Seni seven seni üzmeye kıyar mi ya? Sana el kaldırır mi? Evlendiğinde neler yapabileceğini düşün. Ailene anlat böyle böyle davranıyor diye. Hayatını mahvetme.
00 Yorumla
+1 yılNişanlıyken bunları yapan evlenince daha fazlasını yapabilir kendi iyiliğin için ara verin bir şekilde yine düzelme olmazsa at yüzüğü senden kıymetli değil ya
00 Yorumla
+1 yılEvlilik çok ciddi bir iş. Ömür boyu yaşayacağın eşini seçiyorsun. Böyle bir insanla nasıl yaşayacaksın?
05 Yorumla
Soran+1 yılbende cok pismanim ama cok az kalmis dügüne bizmkiler cok karsi öyle yüzük atmays falan :(
- +1 yıl
Sizinkiler evlenmeyecek sen evleneceksin. Aileden korkmayın bu kadar
Soran+1 yılkorkmuyorum utaniyorum
- +1 yıl
neyden utanıyorsun yahu? Böyle bir durumda ailenin istememesi lazım asıl
Soran+1 yılsöylemiyorumki hic bisi haberleri yok. 12 inci ayda ayrilmak istedm anneme söyledm bn istemiyorum diye hayir dedi kadin nedenini bilmiyorki nasil söyliym? kendin buldun der biz sana yabanciya varma dedik der :( resmen kendim ettm kendim buldm
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlendiğinde kendini kadına şiddete hayır kamu spotunda veya mor çatı kadınlar vakfında bulursan şaşırma
22 Yorumla
Soran+1 yılöyle deme ya :(
Cevap sahibi+1 yılDayanmak zorunda değilsin ki sanki başlık parasıyla evlendiriyorlar seni hiç kimse böyle bir adamla bir ömür geçiremez çünkü ömrü yetmez
+1 yılNisani atmamak icin sebep ne? Ailen seni anlamaz mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılanlamaz degilde, sn ne diye takdin ozaman o yüzügü davetiyeleri dagittilar cevreye ne diyecekler bn utanirm bn hayatm boyunca hep namusuma seferime kisiligime bisi demesinler diye ugrasdm, ama simdi atarsam yüzügü demedilerini birakmazlar
- +1 yıl
Ama çevreye gore hateket etme omur boyu neler cekeceksin sen onu dusun lutfen ya
+1 yılEvin kapısına cehenneme hoşgeldin yazdırırsa şaşırma.
07 Yorumla
Soran+1 yılbukadar agir cümleler kurmayin ya. bn yardim istiyorum sadece cok kötü bir durum oldugunu bnde biliyorum, bnde o yüzden caresizim
- +1 yıl
Ondan ayrılmak dünyanın sonu olmasa gerek...
Soran+1 yılsonu degil bana ondan ayrilmak zor gelmiyor, cevrenin dedikodusu pislilgi zor geliyor ailemi bana karsi güveni bu zor geliyor
- +1 yıl
Eminim ailen bunları bilse onlarda göz yummazdı
Soran+1 yıltabikide izin vermezleri hatta bnim suratima tükürüdü sn bunlami evlenecen diye, ama iste onlarin üzülmesine bn dayanamiyorum
- +1 yıl
Emin ol üzülmezler hatta sevinirler.. Kimse bir psikopat gelsinde kızlarının hayatını cehenneme çevirsin diye evlat yetiştirmiyor.
Soran+1 yılahh zaten haberleri olsa bnim agzima ederlerde iste cesaret edip diyemiyorum bni su cehennemde kurtarim diyemiyorum
Sanki evlenmiş yakınıyor. Kızım ne yapcan atıcan yüzüğü bukadar basit!!!
011 Yorumla
Soran+1 yılpeki böyle kolay olsaydi eger ben yapmazmiydm? bnde cok istedm yapmak ona karsi icimde hic bir gram duygu kalmadi ama yapamiyorum iste bn inat ettm gittm nisanlandm simdi ne diym inadimin esirimi oldum diym? yapamiyorum iste keske yapa bilsem bn bacim :(
Soran+1 yılhayir cok sükür öyle bir durum yok!
ama bn düsünüyorum iste anam babam üzülmesn kaf duymasinlar bn susarm diyom ama dayanamiyorum icim yaniyor söyleyemiyorum bile
Soran+1 yılagzmdan öyle bisi cikmyior iste cok ugrasdm demeyi ama utaniyorum onun yapdigi seylerden bn utaniyoeum :(
Soran+1 yılhayir santajda yapmyior ama ondan korkuyorum iftira atmasindan sinirlenince ne yapdigini bilmiyor, hem bide bizm akrabalar okadar pis fesat dedikoducu ki bn simdi nisani atarsam bak gezdi gezdi birakdi falan derler annem gil üzülür :(
Soran+1 yılnasil diyecem peki? keske biri gelipde anlata bilse bn onlari görünce dilim tutuluyor üzülmesinler diye susuyorum
- +1 yıl
Yaa ne üzülmesi ne saçmalıyorsun çok sinir oldum sana şu an. Sen ailen içinmi bir erkekle evlencekti? Nişanlılık ne için var? Birini daha iyi tanımak için!!! Evlenmeden önce uygunsuz hallerini görürsen o yüzüğü atarsın doğal olarak. Anneni babanı al karşına ciddi bir konuşma yap. Şu zamandan beri bana şiddet uyguluyor küfür ediyo de. Siz üzülmeyin diye diyemedim ama ben mutlu değilim. Yüzüğü atıcam böyle bir adamla mutlu olmam diceksin bukadar basit. Daha neyini düşünüyorsun!!!
+1 yılBir daha düşün ailene sor sana evlenmeden bile vuran (evlenincede hakli sayilmaz) değer vermeyen sonradan neler yapar düşünemiyorum
00 Yorumlaşimdiden böyleyse bununla hayat geçmez ayrıl gitsin her şeye eyvallah ama şiddet oluyosa yarın bu artarak devam eder
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılbir taraf bir tarafı hiç dinlemiyorsa kötü.. evlenince daha mı iyi olacak bence evliliğin uzatılması gereken bir durum.
00 Yorumla
+1 yılşimdiden böyle olursa ilerde artık çekilmez duruma gelir
06 Yorumla
Soran+1 yılhic ne düsünecegimi ne yapacagimi bilmiyorum kimseylende konusamiyorum bu durumu
- +1 yıl
kendi piskolojin için bıraka billirsin keyfine bakarsın ya da konuş olmuyacaksa böyle ayrılalım de insani bir şekilde görüş yapmazsa ayırla billirsin ilerde daha kötü sonuçlar ola billir
Soran+1 yılbana baksayfi bn birakirdm ama ne biliym her seferinde kandiriyor bni bnde anlamiyorumki bu durumu :(
- +1 yıl
psikolog görünün 2 nizde sorunlarınızı anlatın açık bir şekilde bir faydası olur
Soran+1 yılölse gitmezzz gururundan
- +1 yıl
ilerde sorun yaşamamak için yinede zorlayıp gidin fazla gurur insanı zayıf düşürür Gururuna sarıldığın kadar, bana sarılmadın diyerek birazda olsa piskoloji olarak etkileyip götüre billirsiniz
+1 yılAt bacım nişanı ya öyle adamla ömürmü geçer ailen dışlarsa seni gel bakayım sana allah allah
00 YorumlaEl kaldiran ile evlenme bence. Evlenince o kiz ona emanet ediliyor bunu sanki bilmiyorlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSakın evlenme 😬adi adam at nişanı ezdirme kendini en nefret ettiğim adam tipi
00 Yorumla
+1 yılBöyle biriyle ömür geçmez. Yol yakınken ayrıl o heriften
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAt gitson nisani tokat ne yahu kimsenin size siddet uygulamasina izin vermeyin nisanliyken böyleyse evlenince dha mi iyi olacak saniyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCiddi biçimde konuşun hatta aile heyetini toplayın, durumu bildirin, evlenince daha kötü olur
04 Yorumla
Soran+1 yılnasil konusacagimi bilmiyorumki hic her seferinde bn haksiz oluyom anlatamiyorum kendimi ne yapiyor ne ediyor laflariyla sucluyor bni bni hep köseye sksdiriyor bisi diyemiyorum
Cevap sahibi+1 yılYa beni dövüyor bu kocam olacak adam de, şimdiden böyle yaparsa ilerde ne yapar de, konuş yahu
Soran+1 yılbilmiyormuydun ne diye inat ettin diye kizarlar bide.. tek sorun buda değil , tüm köy bizi konusur artik gezdi gerzdi birakdi diye :( ya bazen rabbm al cabimi diyom ne yapacam bn :(
Cevap sahibi+1 yılNişan böyle durumlar için var zaten, birbirinizi tanıyın diye, biliyorum köy yerini çok laf ederler dedikodu yaparlar ama bu senin hayatından önemli değil, nişanlına de istersen sonlandıralım de, biz anlaşamıyoruz bak görüyorsun de, annene söyle babanla konuşsun olmuyor diye, yani millet ne der diye zoraki evlilik yapılmaz ki, biraz üstüne gidin eli mahkum durmayın
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılNişanlılık tanışma dönemidir eğer böyle yapıyorsa şimdiden durum çok vahim
00 Yorumla Bence yol yakınken ayrılmaya bak nişanlıyken böyleyse evlenince düşünemiyorum
00 YorumlaSana iyi oluyor hakediyorsun
08 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar saçma sapan yorum atıyorsunuz ya. Bu kadar düşüncesiz ve beyin kıtlığı yaşarmı bir insan? belliki kız çaresiz hissediyor. Bu kadarda duyarsız olunmazki
- +1 yıl
@wattdenn Burdaki dost dost değil bacı bacıda değil bu ne samimiyet? Ne kadar boş beleş gereksiz insanlarsınız. Yardım ayağına insanları yargılıyorsunuz.
Soran+1 yılkonuyu bilmeden sacma sapan konusma! dost aci söyler ayaginada yatma nolursun tamami! bn keyfime bu durumu cekmiyorum caresiz oldugum icin soruyorum snin gibilerde ablamiyor iste ama canin sagolsn eyvallah!
Soran+1 yılkolay olsaydi atardim dimi zaten? orda klavye basinda konusmak kolay geliyor tabiki dimi? bak bisi demiym diyorumda kendimi zor tutuyorum insan böyle yazmadan ne diye cekiyor acaba diye düsünür sonra konusur bayan cok bilmis!
Eli hiç durmuyor derken? Şiddet mi uyguluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılyani sinirlenince elimi kolumu skyor kendini hic tutamiyor canim aciyor desem bile tutamiyor kendini sonra pisman oluyor. normalde öyle biri değil ama cok cabuk öfkeleniyor
+1 yılŞiddet varsa bitirmelisin
00 Yorumla
+1 yılBunu ailenle paylaşman gerekiyor.
00 YorumlaAyrıl hemen aklın varsa
00 YorumlaYakında tekme tokat döver yol yakınken ayrıl
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl bırak ala alaaaa
00 Yorumla Valla evlen çok dayak yersin sen
02 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum bugün bundan emin oldum, ne yapacagimi o yüzden hic bilmiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenseniz de boşanırsınız siz.
00 YorumlaAyrılmalısın. Sizin evlilik fazla uzun sürmez
00 Yorumla
+1 yılAyrılın.
30 YorumlaVur popona tekmeyi gitsin
00 YorumlaAyrıl.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocaya kaç hatta bana kaç
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı. Nişanı at
09 Yorumla
Soran+1 yılatamiyorumki, ailem cok kizar kimsenin yüzüne bakamam
Soran+1 yılbnde ondan cok korkuyorum, ya ben bosanirsam ne olacak kim bnim yüzüme bakar birdaha
Soran+1 yılbiliyorum o yüzden caresiz kaldigm icin yardim istiyorum.. bn o siddet gören kadinlar gibi olmak istemiyorum veya mutsuz olmak istemiyorum :(
Soran+1 yılneymis?
Soran+1 yılbnde öyle düsünüyorum, ama nasil dile getirecem
ne konusacam ne diyecem bilmiyorum
+1 yılAt nışanı
00 Yorumla
+1 yılEvlenme
01 Yorumla
Soran+1 yılbide gel bunu bizimkilere anlat.. iyice piskolojm bozuldu
Ayril
00 YorumlaEvlenince de döver
00 Yorumlaayrıl o zaman
00 Yorumlaat yuzugu