8 ay önce tanıştık martta nişanlandık. Birbirimizi tanıdığımızı düşündük. Ben genel olarak sinirli bir adamım ama aynı zamanda çok duygusalım bu yüzden çabuk alınıyor sinirleniyorum. Bişey yüzünden nişanlıma kızdığımda veya onunla bişey paylaşmak istediğimde beni yanlış anlıyor. Sürekli beni anlamayıp bencillik ediyor. Her kavgada benim gidip onunla konuşmamı alttan almamı bekliyor. Konuşmaya gittiğimde ise alttan almadan önce kırıldığım yerleri ve kırdığım yerleri söylüyorum susuyor. O sustukça ben sinirleniyorum. Karşısında taş olsa çatlar. Konuşuyorsun sadece susuyor. Cevap vermiyor ağlıyor. Konuşmadan halledilemez diyorum yine konuşmuyor. Birde sinirlenince olmadık laflar ediyor. Eşya alıyoruz tartışıyoruz bazen. Ne yaparsan yap umrumda değil gibi cümleler sarfediyor. Tamam yeri geliyor bende kızıyorum ama onu öyle bir kenara atmıyorum. Aramıyorum kızınca o da aramayıp mesaj atmıyor. sonra 2 gün geçiyor ben aramasam aramayacaksın değilmi bu kadar mı seviyorsun beni ben geliyorum sen gelmiyorsun hiç diyorum. Başıma kakıyorsun ben sinirlenince boğuluyorum konuşamıyorum gelmek istiyor konuşmak istiyorum ama yapamıyorum diyor. Bende kendisine her zaman kavgalar olacak her ilişkide olur ama konuşalım konuşmadan birbirimizin duygu ve düşüncelerini bilemeyiz diyorum. Anlamıyor. Mutluyken soruyorum böylemi yapacaksın hep evlendikten sonra da bunu yaparsan biz nasıl anlaşacağız diyorum. Böyle olmayacak tabiki düzelecek değişecek diyor. Ama ben tam 8 aydır değişmesini bekliyorum. Biliyorum değişmeyecek. Nişanlıyken böyle olur evlenince düzelir diyorlar ama ben buna kendimi inandıramıyorum. Aileme ben yapamıyorum lütfen beni yakmayın dönelim diyorum. Ailem olmaz bir kere girdik bu işe dost var düşman var diye çabalıyorlar ve onlarda çok üzülüyor. Ben onun olduğu şehirde yalnız yaşıyorum o ailesi ile kalıyor. O da çalışıyor o eve geldiği zaman ailesi ile ablası ile konuşuyor bir desteği var ama ben eve gittiğimde 4 duvar arasında kafayı yiyorum boğuluyorum. Genel olarak kavgayı ben çıkarıyorum çünkü normal zamanda da söylediği bazı cümleler kaldırılacak gibi değil. Benden 4 yaş küçük 22 yaşında çocukluk diyorum oturur diyorum ama götüremiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Lütfen arkadaşlar bilen nişanlılık dönemi geçirip evlenen arkadaşlar yardım edebilirmi? Görüşlerinizi desteğinizi bekliyorum. Beni sevdiğini biliyorum ama artık kafam götürmüyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Okuyan yok galiba :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar