MerhabaMerhaba arkadaşlar Bir sorum daha var bugün çok acayip bir durum oldu kocam yanımdayken başka bir kadına baktı?

Kadının yanında kocası vardı Kadın çocuğuyla beraber yürüyordu Ben dikkatli bir şekilde baktım kadının kadın gidiyordu arkadan bakıyor diyor yani poposundan bakıyordu artık bakıyordu yani sonra bıraktı yaşlı gitti ama benim çok sinirim bozuldu ya bilmiyorum ben Niye abartıyorum Ben mi abartıyorum Yoksa gerçekten bakıyorum yani bu sadece bugün için Geçende Yanındayken güzel bir kadın geçtiğinde genç bir gençliğinde bakıyor yani ama kocam yani evine çocuğuna bağlı bir eve bana da iyi davranıyor bana yardımcı oluyor lütfen Emin olamadım Yani pek ne bakıp geçiyor sadece o kadar ben de yakışıklı biri görünce bakıyorum ama uzun süredir Hani öyle bir şey yok yani ben de hani ben bakmıyorum bir kere sadece tatile gittiğimizde oraya gittim rahata hamileydim Öyle dalmışım bakmışım yolda kalırım bu yürürken onlar öyle çok dikkatli yakışıklı birini gördüm biri yok yani benim öyle baktığım şey yok yani onun normal mi Onların bakması

MerhabaMerhaba arkadaşlar Bir sorum daha var bugün çok acayip bir durum oldu kocam yanımdayken başka bir kadına baktı?