Acil durum. Kocam başka bir kadını mı düşünüyor?

Birkaç ay önce yabancı uyruklu bir adamla evlendim. Eşim geçen yaz (biz evliyken) kızın biriyle görüşmek için kızın yaşadığı şehre gitmiş. Sonra yaş, uzak mesafe gibi sorunlardan dolayı kızla iletişimi kesmiş. Fakat hâlâ kızı hâlâ stalklıyor. Ocak ayında da bu kız, bir arkadaşıyla telegramdan grup açıp eşimi işletmeye çalışmış. Fakat eşim, kızın numarasını silmediği için direkt anlamış. O kız, bir arkadaşı, eşim ve eşimin bir arkadaşı görüşme kararı almışlar. Fakat kızın arkadaşı gitmeyeceğini yazmış. Eşimin arkadaşı da, kıza mesajlar atmaya başlamış. Kızın, onların yanına gideceği gün de eşimin arkadaşı telegram grubuna bir mesaj atmış ve görüşmeyi iptal etmiş. İstemediğini falan yazmış. Muhtemelen eşim ve arkadaşı arasında bir problem oldu. Eşim gene bir süre daha kızla iletişime devam etmiş. Telegram grubuna yeni bir arkadaşını eklemiş. Yeni gelen arkadaşı da kıza kaba davranıp kızın arkadaşına yürümüş. Eşim, kızı tekrar çağırmış ama kız gitmemiş bu kez. Diğer arkadaşını sorup durmuş kız. Bir iki gün sonra bu kız, eşime başka bir arkadaşının eşimden hoşlandığını falan yazmış eşim de bu kez beni bahane edip eski arkadaşının müsait olduğunu, kızın arkadaşının onunla buluşabileceğini söylemiş. Ama fırsatı olsa o kızla buluşacaktı. Hepsini işim sayesinde öğrendim. Sonrasında aralarında hiçbir iletişim olmamış ama eşim profiline ikimizin fotoğrafını koymuş ve kıza engel atmış, neden bilmiyorum. Bir süre sonra ise fotoğrafımızı kaldırdı. Şimdi ise kızı hâlâ stalklıyor. Dün gece yine kızın hesabına bakmış Instagram'da fake hesapla. Bir de o kızın, Instagram'da falan kendisine göndermeli bir şeyler attığını düşünmüş. Biz eşimle iş arkadaşıydık. Uzun süre çok yakın arkadaştık, 3 ay içinde de evlendik. Sorum şu. Aklı sizce hâlâ onda mı? Ve ben bu durumda ne yapmalıyım?

Acil durum. Kocam başka bir kadını mı düşünüyor?