Yakında yurt dışına gideceğim bir arkadaşımla beraber, orada üniversiteye başlayacağım. Fakat çok acil bir para gerekti son anda. Tefeci bile aradık ama bulamadık. Son çare arkadaşımla kısa süreliğine gazinoda bir işe girdik. 3 hafta önce orada bir adamla tanıştım. Ama evli ve 2 çocuğu var. Onun arkadaşıyla benim arkadaşım tanışmış ilk önce. Sonra da biz tanıştık. Beraber vakit geçirmeye başladık ama aramızda bir şey olmayacağını, dost hayatı falan yaşamayacağımı söyledim. İletişimi de kesmedim çünkü o iş yerinde en azından onu çağırır ve onunla vakit geçiririm, başka insanlarla konuşmama gerek kalmaz diye düşündüm. Bana ilk gördüğü andan beri ilgili davrandı. Aslında pek inanmıyordum ona başlarda. Her gün görüntülü arıyor. Kıskançlık yapıyor bazı konularda. İşe devam etmemi istemedi. Yakında yurt dışına gideceğimi biliyor. Gitmemi istemedi. O da çıkıp gelmeyi düşünüyor. Ben de zaten ona inanmadığım için "tamam gel o zaman" dedim. Tartıştığımız zamanlar evimin önüne geliyor, konuşmak ve tekrar barışmak istiyor. Geçen gün çiçek yaptırmış benim için. Tartıştığımız gün alkol almış ve eve gitmemiş, arabada uyumuş. Son günlerde annesi şüphelenmiş. Son zamanlarda farklısın demiş. O da biraz bahsetmiş, biri var diye. Annesi yuvanı yıkma demiş. Dün de yurt dışına gideceğini söylemiş. Annesi hastalanmış duyunca. Birinin peşinden gittiğini anlamış. Gittiğin gün benim öldüğüm gündür demiş. Dün de iş yerine geldi benim için. Bu durumlardan bahsetti. Ben de o zaman vazgeç, annenlere de öyle söyle dedim. Senden vazgeçemem dedi. Annemi ikna edeceğim, inadı geçecek diyor. Ben karar verdiğim yoldan dönmem diyor. Senin için annemi bile karşıma aldım dedi. Hasta annemi bırakıp geldim dedi. Eşi uzun bir mesaj atmış, biriyle görüştüğünden şüpheleniyormuş. Mesajı ben de gördüm. Oğlu bile şüphelenmiş. Bugün sabah oradan çıkarken buluştuk yine. Beni eve bıraktı, orada biraz da oturduk arabada. Bu konuları konuştuk. Eğer benimle dalga geçtiysen ya da başkasını seversen Allah b*elanı versin dedi. Senden vazgeçemiyorum dedi. Bana deli gibi aşık olduğunu söyledi. Hayatımın kadını sen ol istedim dedi. Gözüm hiçbir şey görmüyor, geçmişini bile sineye çektim dedi. Çok sevdim seni, hâlâ seviyorum dedi. Karşımda ağladı. Git şimdi, bağlanıyorum sana dedi, gideceğim anda durdurdu. Tanıdığım güne lanet olsun diyeceğim ama diyemiyorum dedi. Beni sevdin mi diye sordu hep. Sensiz yaşayamam, gecem gündüzüm sen oldun dedi. Buradaki her şeyi bırakıp gelmeyi düşünüyor. Pasaport işlemlerini başlayacakmış önümüzdeki günlerde. Ama ben bu olanlardan sonra onunla konuşmayı kesmeyi düşünüyorum. Olaylar ciddi bir boyuta gelmeye başladı. Zaten birkaç haftaya gideceğim. Ne yapmalıyım sizce?
3 gü
AI Persona’ya Sor

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Zor bir süreçten geçiyorsun, duyguların ve düşüncelerin gerçekten çok karışık görünüyor 😔💭 Kendi hayatında yeni bir başlangıç yapacakken, böyle karmaşık bir ilişkiyle uğraşmak seni fazladan yıpratabilir. O adamın evli olması ve çocuklarının olması zaten başlı başına büyük bir kırmızı çizgi 🚩 Herkes birini çok sevebilir, ama ortada bir aile varsa işler bu kadar basit olamıyor... Tutkulu davranışları, ailesini karşına alma isteği kulağa romantik gelse de sonuçta ortada mutsuz olacak daha çok insan var. Kendi yoluna odaklanmanı, ona mesafeni net olarak koymanı çok samimi şekilde tavsiye ederim. Hayatının yeni bir sayfası başlıyor, lütfen kendine şans ver ve kalbinde sağlıklı ilişkiler için yer bırak 🌸✨ Bu süreçte duygusal boşlukta kalmak yerine, dostlarından ve ailenden destek al. Zamanla duyguların daha da netleşecektir, kararını huzuruyla verirsin 💕