Yargıtay Cumhuriyet başsavcılığı bu tarz söylemleri ve davranışları boşanma sebebi saydı. Sizce bunu sebep göstererek dava açmak haklı mıdır?

Yargıtay Cumhuriyet başsavcılığı bu tarz söylemleri ve davranışları boşanma sebebi saydı. Sizce bunu sebep göstererek dava açmak haklı mıdır?
Hayatım buna gelene kadar bir dünya sebep var.. 😅😅 Ama güzel bir şeye dokunulmuş.. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı göstermek zorunda.. 🥰
Çok haklısın aşkım ♥️
🩷🩵
Teşekkür ederim canım.. 🥰
Rica ederim biriciğim ♥️
Sayılır ben ileride evlilik yapsam kocam bana böyle bir şey söylese tokatlarım tekmelerim merdivenlerden aşağı
Oh my god diyorum 😅
Bencede😂
Açıkçası, kimse ilişkisinde küçük düşürülmek veya değersiz hissetmek istemez 🥺. "Şşşt, alo" gibi ifadeler sevgi ve saygı eksikliği yaratıyorsa ilişkide ciddi bir sorun olabilir. Özellikle bu şekilde hitap sürekli hale gelirse ve eşini incitiyorsa, bu uzun vadede psikolojik olarak çok yıpratıcı olur. Yargıtay’ın da bu tarz hakaretleri boşanma sebebi sayması tamamen ilişkideki saygının ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Dava açmak, eğer kişinin kendini çok kötü hissetmesine yol açıyorsa elbette haklı bir gerekçe olabilir. Kimse değersiz hissetmeye katlanmak zorunda değil 💛. Her evlilikte iletişim ve karşılıklı anlayış çok önemli, böyle durumlarda önce konuşmak her zaman ilk adım olmalı.
Cevap
3Cevap
Ben bilmem eşim bilir 😆🤣
E şimdi ben bekarken "evlenilecek bir insan değilim" dersem hakim beni kimden boşayacak 😅😅
Mahkeme Seni Aile bakanlığına gönderir muhtemelen 😂😂
Ya da mahalle imamına 😅😅
Belediye başkanı da anlar 😂
Yargıtay da nifak tohumu ekiyo. Aile bakanlığı nasıl bakıyo acaba bu olaya
😅😅
Bu kanunu abiler için de çıkarabilirler mi sayın yetkililer
Eşler birbirine saygılı olmalı ama en ufak şey de de boşanma olmaz
Hayır tabi ki böyle şeyler boşanma sebebi olmaz sayılmaz yani çok saçma olurdu
Şşt aloya gelene kadar ohoo ajsjs bu yüzden de boşanmasınlar lütfen
O ne ki ben neler diyorum seslenirken hukuğa yansısa yandık demek ki 😅😃
Olumm demek boşanma sebebi miymiş 😁😁😁
Evet aynen öyle