Afyon'da bir çift çimdikleme nedeniyle boşanmış. Gerçekten birçok boşanma nedeni görüyoruz ama bu gördüğüm en garip sebep. 😅😂 Siz böyle bir sebepten dolayı ayrılır mıydınızz?
Çimdikleme boşanma nedeni sayıldı! Eşiniz/sevgiliniz sizi çimdiklese ayrılır mısınız?
Olayın derinini bilmeyince garip gelebilir tabii bu. Kimse durduk yere 2 defa çimdikledi diye ayrılmaz. Davranış ne kadar basit olursa olsun onu doğru şekilde doğru miktarda yaparsanız birini mecbur bıraktığınızda sizi öldürmeye çalışarak dahi kurtulmayı deneyebilir.
Habercilerin namussuzluğu burada kafa karışıklığının sebebi. Adam mesela kadına sürekli baksa, ama hiç konuşmadan, ne dersen de başını çevirmeden, sürekli bakıyor olsa gözlerini kırpmadan, kaç defa yeter artık yapma bunu dersen de devam ediyor olsa nasıl hissedersiniz mesela? Hayvan gibi ürkütücü ve rahatsız edici. bir süre dayanabilirsin ama sonunda korkmaya başlarsın, bu sebepten de gidip boşanmayı denersin. Haklı sebeplerden dolayı mahkeme de seni haklı bulup boşayınca haberlere: "Sadece bakıyor diye kocasını boşadı!!!", şeklinde çıkarsınız. Çünkü en çok böyle şeyler sükse yapıyor. Boş ve yanıltıcı habercilik.
Kısaca buradaki olay da basit görünen bir eylemin aşırı abartılı ve tehdit edici bir biçimde sürekli yapılması ile sınırın aşılması. Şaşıracak bir şey yok.
Yeni yeni icat çıkaracak insanlar evlenmesin bi zahmet. Evlilik ne demek, getirdiği sorumluluklar neler, üstesinden gelebilecek miyim gibi gibi sorulara mantıklı cevap verebilen çiftler evlenirse ne ala..
Ee Afedersiniz Yuhh Be Diyorum Sırf bunun için Boşanır mı? İnsan bu nasıl ahmaklık Şimdi Aldatma olur bu haklı neden bi insanı aldatmak başlı başına şeref (sizlik Ben hep diyorum Sevgi olmadan evlilik olmaz diye işte sonucu boşanma Hayatta gerçekten sevdiğiniz kişilerle evlenin
hayatimda gördugum en sacma neden adam/kadın bosanmiyorum dese dava uzardı bosanmazlardi zaten bu kadar sacma sey icin bosanma davasi acanla niye evli kalayim demistir dava acilan ve anlasmali bosanmislardır
Şaka değilse sonuçta fiziksel şiddet uygulamak. Hiç kaldıramam doğrusu. Bir arkadaşım vardı karısı sürekli çimdik atardı mosmor dolaşırdı kolları. İki taraf da memnundu herhalde.
En İyi Cevap