merhaba ben bırkac senelik evliyim esimin ılk aylardan ıtıbaren yalan soyledıgını borclarının cok oldugunu ögrendim kartlarımı kullanmıs habersız takılarımı satmıstı hakaret kufur evden kovma olayı bıle var gıtmedım bende. sureklı takıdan kavga edıyorduk beni tehdit edıyordu sıkayetcı oldum uzaklastırma aldı. aılesınınde hakaretlerı asagılamaları oldu bu sure zarfında cok terbıyesız bı aıleleler dugunde mısafırlerın elınden takıları topladıkları goruntuler var karsı tarafın savunmasında benım para duskunu oldugumu soylemıs elımde watsapp yazısmaları dugun vıdeosu banka dokumanları var ustume basıma bı kazak alamazdım bana atmadıgı ıftra kalmamaıs karsı cevabında ama hıcbır delıl yok elınde karsılıklı tazmınat davası actık bırde nafaka ıstedım sımdı elimde bu gıbı kanıtlar oldugu ıcın benımle barısmak ıstıyormus asla kabul etmedım sızde ne kadar tazmınat alırım ve sure ne kadar uzar
evet
hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
sizce tazmınatı kazanırmıyım
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Ev & Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Kahve & Keyif
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
tazminatı mahkeme belirler hakim ile alakalı maaşını da göz önünde bulundurması gerek sonuçta her zamn aynı belirlenmiyor
evet hakıme baglı ama yasadıklarımın bana aıleme yapılanında kanıtı var sadece yalanyabılmıs kendısı bısey dıyememıs mıllet bırbırıne kufur edınce bıle 5 10 bın oduyo bu bana psıkolojık ve sılah olayı ıcınde fızıksel sıddetı var
duruma göre evet en yüksekten talep eder senin avukatın inşallah hakimde vicdanlıdır tazminat olsun derim ama ömür boyu nafaka olayına karşıyım.
tedbır nafakası ıstedım bosanana kdar o da bırkac ay ıcınde hallolur dedı en fazla ıkı ay alırım yoksulluk nafakası ıstemedım
bence de almaya değmez bazı insanlardan
Ya geçmiş olsun aynı halti yiyen kocam var bosandik bi gram bişi alamadim
Geçmiş olsun mu diyeyim yoksa gözün aydın mı bilemedim peki çocuğunuz var mı?
@Edaaa97 hayır yok 2 senelık evlıyız maas yonunden epey yuksek alıyor bana tazmınat veremezlermı herseyım kanıtlı benlık hıcbır delıl sunamamıs cunku hıcbır zaman evımı esımı ıhmal etmedım
çok üzüldüm gecmıs olsun onun durumu bıraz ıyı benım hesabımdan kendıne para gondermesı sahte takı sılahla tehtıdden sıkayetcı oldum uzaklastırma aldı bırde o da bana acmış davayı onda bısey yok terbıyesız sonra barısmak ıstedıgını soyluyor kaybedecegını anladıgı ıcındır
Ha iyi bari boşandım diyenler olunca çocuk var mı diye üzülüyorum ben fakat yüksek bir geliri varsa ve sende bunu kanıtlayıp tazminatı hak kazanırsan size vermek zorunda yine de hakkınızda hayırlısı
@Edaaa97 çocuk var bende
hiç gecmişi dusunmeyın hayatta hersey bı ders ben boyle bakıyorum ne kadar uzulsemde
Yanında mı kalıyor kaç yaşında
@Edaaa97 aılemleyım ben o da 30 lu yaslarda
Yok ben size demedim diğer anneye dedim çocuğum var dedi onaa sordum
evlenmeden once ayni evde yasamissinizdir kesin
hayır yasamadık
bilip bilmeden kesin öyledir kesin böyledir demeyın sormaznız daha uygun olur dogma buyume aynı sehırdeyız aılelerrımzle kalıyoruz
Cocuk var mı?
hayır yok kazanırmıyım
Kanitlarin saglamsa kazanirsin da oyle bir tipten para alamazsın.
zaten para ıcın sahte takmıslar yemınler ettı bırı cocugunun bırı kendının uzerıne sonradan kımın taktıgı bellı degıl demıs onuda kanıtladım kendılerı takıyor vıdeoda maası ıyı kendı asker kumar da oymaıs hesapalarının aratırılması ıstendı ılk yakaladıgımda kabul edıp yapmayacagını soylemıstı ama devam ettı buna buda kanıtlanırsa benım acımdan olumlu olacak
Arkadaşım siz hatun milleti neden bu kadar evlilik manyağısınız
bunları evlendıktens sonra ogrenıyorum bılseydım evlenmezdım kım ıster
O is oyle değil. Evlilik lafını duyunca aklınızı yitiriyorsunuz. It kopuk hirsiz hic onemli degil gözünüz kör oluyor resmen
Sormak lazım