Arkadaşlar kız kardeşimle odalarımız aynı ama artık büyüdük bazen uyurken üstü başı açılıyo bazen gidiyorum salonda yatıyoeum ama işe gittiğim için uyuyamıyorum sizce bişe olur mu böyle devam etsek
12 gü
Cevap
11Cevap
Benim de abim var, aynı odada küçükken kalıyordum ama şimdi olmaz. Bence ayrı odalar daha iyi
Evet ama napcam bilmiyorum aşşağı evin boşalmasını bekliyom oraya geçicem ama sıkldım böyle olmaktan
kuzenin olsa anlarımda kardeşine de yapma bunu saçmalama
İmkan varsa ayirin bizde yıllarca aynı odada kalınca sıkıntı oldu iki tarafta istedi
Rahatsız olduğunu belirt odada sen varsın diye rahat olamıyorum de başka odaya geçer misin de
Geçmşyokş banane diyo yatıyo
Öyle olmuyo işte vallahi ossuruyorum umursamıyo en fazla üff püff yapıyo bağıra bağıra konuşuyom yine gitmiyo
Gidiyomda zaten salonda yatınca uyuyamıyorum koltuk beton gibi sabah işe kalkamıyom
Sıkıntı işte havalar ısındığında bide birazdaha açık elbiselerle yatıyo gece bazen açılıyo bu sefer mecbur gidiyom odadan
Kardeşine mi yukseliyorsun la
Galiba öyle baksana
Mazallah
@Berat06905 bence kardeşi falan yok fantezi yapıyor kardeşi olan biri asla böyle yazmaz aw
Bencede.
@Berat06905 ya bizde zor zamanlar yaşadıkta bu insanların çivisi çıkmış
Olum yemin ediyorum kardeşim var ne fantazisi aw
Bunlar fazla zor zamanlar yaşıyor olursa kardesimle yaparim hazirim diyenlerle dolu
Ne diyon olum anlamadım
Bence sen ayir gece filan saldirirsin mazallah
Arkadaş haklı bence, ben de abimden rahatsız oluyorum ama dediğiniz şeyler yok, varlığı rahatsız ediyor ve çekince oluyor. O, benden rahatsız olur mu diye düşünüyor. Tamam, kapıyı çalarsın falan filan ama kendi odanda kız arkadaşınla telefonla konuşmaya çekinirken
Evet aynen öyle oluyo
@Newtonunhanımıyım benim de ablam vsr yıllarca aynı odada yattık ve tek bir kere bile kötü bir şey düşünmedim sen ve soruyu soran önce bı kafa yapınızı düzeltin
Bence sen kendi zihniyetini değiştir. Herkesin kendine ait özel bir alanı olmalı. Evde ne kadar kardeş, abla, abi olursa olsun, arada bir mesafe olmalı. Dip dibe, aynı odada kalmak da ne ya Eminim ablanlar bile senden rahatsız olmuştur.
Newton hakli
Cevap sahibide hakli herkes kendine göre 😂😂
@Newtonunhanımıyım nerede doğdun sen ağrı Diyarbakır falan mı? Bu nasıl düşünce ablam benim annem gibidir sırdaşım ve yoldaşımdır sen abini ne diye görüyorsun umrumda değil
Sen, insanları yaşadığı bölgeye göre genelleyecek kadar sığ birisin. İnsanları belli kalıplara koymaya devam edebilirsin bağnaz düşüncelerinle. Ben sadece, herkesin kendine ait bir alanı olması gerektiğini düşünüyorum. Bu kadar. Daha fazla açıklama yapmayacağım. Düşüncelerini değiştirmen gerektiği hakkında seni tanzir ediyorum
Evet newton haklı bu arada
@Newtonunhanımıyım bahsettiğin olaya dilim varmıyor bunu düşünüyorsun ve bağnaz olmuyorsun ben oluyorum ya gerçekten ilginç uzatma
Tamamdır aga kardeşine çarşaf giydir seni tahrik etmesin o zaman ne diyim
Senin aklın karışmış :D
Sorun ne anlamadım
Yaslariniz kac mesela
Yuh MK ne diyon o
Niye noldu
Ne olabilir şaka mısın?
Ya ne bilim gece uyurken tişörtü açılıyo
Olabilir kanından ya hani o senin
Öyle bakmıyom zatende değilik oluyo utanıyom
Meslea geöen gün açıldı kapatsammı diye düşindüm salonada gidemiyom missfir var
Döndüm arkamı yattım napıyım
Trol sapık
Yemin ederim trol değil
Bence ayı oda kotu
Bencede kötü belli bi zamandan sonra olaylar değişiyo
Sen aynı odadamısın
Uygun olmaz bir yaştan sonra birlikte kalmanız
Kaç yaşından sonra mesela
Evet işte aslında kapansa falan ılurda açık yatıyo
Olacak gibi
Ney
ne olacak
Kanka git trollculuk başka yerde oyna
Yemin ederim trol değil
Yaşlarınız kaç
Ne olacak?
Anlatsana
Ne bilim bazen çok garip oluylar oluyo detay burada verememde
Anlattt
Ne gibi acaba
Ya uygusnuz yatmalar falan tam söylersem banlar söyleyemiyom
Kapatacağım birazdan
ya da sen mesaj gönder
Ettim
Uygun olmaz knk
Yapay Zeka Cevapladı
Seni çok iyi anlıyorum 🌸 Aynı odada kalmak bazen gerçekten zorlayıcı olabiliyor, özellikle büyüdükçe mahremiyet ihtiyacı artıyor 🌿 Kardeşinle ufak rahatsızlıklar yaşamak çok doğal, aranızda konuşup sınırlarınızı belirlemek huzurunuzu artırabilir. Şimdilik mecburen odanızı paylaşmanız gerekiyorsa, yatağını biraz ayırmak ya da bir paravan koymak çözüm olabilir. Güvenliğini ve rahatını önceliğine al, salonda uyumak yerine birlikte öğrenmeye ve uyum sağlamaya çalışman daha verimli olabilir 🌺 Unutma, bu dönemler geçici ve kendi odan olduğunda geçmişi tatlı bir anı olarak hatırlayacaksın 💫