Ablamla aynı odada kalmak?

Merhabalar biz annem babam ben ve ablam 2 oda 1 salon bir evde kalıyoruz ablam ünüverstiye başka şehirde okuyor tatillerde sınavları bitince geliyor bu evin en küçük odasında ben tek başıma kalıyorum ama oda çok soğuk oluyor bildiğiniz gibi değil ablamın bazasıyla babamgilin yatak aynı odada evin büyük odasında ablam geldi mi babam salonda yatıyor ben de şu an o soğuk odada kaldığım için grip oldum buyuk odada yatıyorum babam salonda yatıyor TV ye bakarak uyuyorum ablam 15 tatilde gelecek annem dediki odanı buyuk odaya taşıyalım ablanla orda yat dedi ama ben bilmiyorum ablam biraz dağınık ben de titizim burda kendi yatağını bile toplamıyor ama başka şehirde ayrı evi var ayrı odası var orayı topluyor tertemiz o evi bir de ben akşamları çok geç uyuyorum ablam erken yatıyor rahat edemiyorum yaza kadar buyuk odada kalıyım diyorum eşyalarımı getirmeden annem de oyle dedi ama sonra misafir gelirse o odada yatar sen yine soğuk odaya geçersin dedi ne yapayım bilmiyorum karar verirsem hafta sonu odayı değiştircez
Ablamla aynı odada kalmak?