Dil kursu grubunda bi gıcık kız var bana abla demiyo uyardım bi ara dedi şimdi yine demiyo ve bana laf sokuyo 18 yasında ben 22 bunu yapamaz ben onun ablasıyım napmalıyım?
8 gü
Dil kursu grubunda bi gıcık kız var bana abla demiyo uyardım bi ara dedi şimdi yine demiyo ve bana laf sokuyo 18 yasında ben 22 bunu yapamaz ben onun ablasıyım napmalıyım?
Kendinden 1 yas büyük olan kisiye abla dediği sırada "sen x'e abla diyosun bana neden demiyosun, ben ondan büyüğüm" gibisine bi sey söyle. Ama sert ol. O arkadasla da samimiyet kurma. Sadece merhaba-merhaba. Konusmaya calısırsa kısa net cevaplarla göz teması kurmayarak sohbeti uzatmadan bitirmeye calıs. Bazı tipler samimiyet görünce sımarıyorlar
Hayır 23 yasındaki bi kıza diyo abla ben 22 yim
Anladım pardon. Yine de bunu isteyebilirsin normal. Sana adınla seslendigi bi sırada sen bana bi abla diyosun bi adımla sesleniyorsun falan de. Büyük ihtimalle aynı kafadayız ondan demek istemedim falan diyecek. Tatlılıkla bence sen yine de abla de en iyisi falan de. Çok şımarmadan üslubuna dikkat ederek söyle bunları ama. İyi ayarlayamazsan ciddiye almaz. Yine de genel tavrın mesafeli olmalı
Ben haklıyım dimi? Herkes yakınımdakiler söyleme diyo niye söylemiyim?
Abla demeyeli 2 ay falan olmustur kesin ay hatırlamıyorum hic dediğimi dicek. ne desem
Bence bu sefer demek istemiyorum falan diyecek ben de şey derim bana ismimle hitap etme napıyosa yap o zaman hiç seslenme ben senden ismimi tek bir şekilde duymak istemiyorum eğer söylersen ben de sana hep hatırlatırım cevap olarak hatta ablacığım derim sana diyeceğim nasıl djf saygısız falan dicem eğer demicem derse
Saygısız falan deme. Eğer hatırlamıyorum/ demek istemiyorum falan derse desen daha iyi olur canım rica ediyorum gibisinden gıcık ve yapmacık bi tavır al :) aslında yapmak icin çok gec kalmıssın ilk seferinde adında seslendiğinde sert bi sekilde "x mi? Bana abla demen gerekmez mi aramızda bu kadar yas var" falan deseydin olay cözülmüstü. Neyse ders oldu
Aslında bazen insanlar saygı kavramını farklı yorumlayabiliyor 😊 Senin için önemliyse ve tekrar konuşmak rahatsız ediyorsa aranı mesafeli tutabilirsin. Birinin sana abla demesi ya da dememesi senin değerinden bir şey eksiltmez. Kendini gereksiz yere üzmemeni öneririm. Zamanla o da saygıyı öğrenir, içinden gelerek abla demek isterse der 🧘♀️ Sen pozitif kalmaya devam et, küçük şeylere takılıp enerjini kaptırma.
Cevap
5Cevap
Kadınlar çok değişik varlıklarsınız şu an abla desin diye çıldırıyorsun 3 sene sonra ben yaşlımıyım demeye başlarsın 😂
Sende saygı bekleme bekledigin ićin göstermiyor işte
Ama 23 yasındaki kıza diyo bana demiyo ben 22 yim? Ve bana abla demediği icin saygı göstermiyo laf sokuyo? Niye demiyim ki biraz da o rahatsız olsun
Bak inan bana kimse büyüğünden küçüğüne s1klenevek insan değil benden ister 10 yaş küçük olsun yine nasıl davranırsa davransın gram takmıyorum biraz rahat ol demiyorsa demesin
demek ki senden beklentisi var gelecekle ilgili fkfkfk
Höh. Bırak demesin olum, ne çok takmışsın. Salla.
kudur abla abla abla
ha pardon yanlıs anlamışım
abla demesin istiyosun sandım
Yürüyor sana
Boşvermelisin