Ben gayet da yoksul aileden geliyorum. Tamam okumuş etmişim ama karşımdaki kişiyle kıyaslamamaz tabii o daha kültürlü. Sayılı aile. Muhafazakâr. Fakirlikten zengin aileye uyum sağlamakta zorlanır mıyım sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılBunu korkutmak için söylemiyorum ama inan bana dehşet bir şekilde sorun sıkıntı yaşayacaksın başlıkta ve açıklamada anlatmaya calistigin sorun aslında gerçekten büyük bir sorun içinden çıkıp resmen kocaman bir okyanusa açılacakmışsın gibi düşün Her şeyi degistirmen gerekiyor giyinme tarzını bakım yaptığın şeyleri yaptığın makyajı ayakkabıları düşündüğün fikirleri verdığin tepkileri bile değiştirirmeniz gerekiyor çünkü o adam ona alışmış onu görmüş senden de onu bekleyecek yani ne bileyim çok aşırı zor bir şey gibi geliyor bana
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Uyum sorunu yaşamazsın, kendini eziklik psikolojisinden çıkart. Bazı zenginler davar türü, bazıları hanzo, bazıları kıro, bazıları keko. Önemli olan kendini yetiştirmeniz ve geliştirmeniz, bu özelliğinle çoğu zengin insanı geride bırakırsınız. Giyim konusunda endişe etme, bir stil belirle ona göre hareket et. Zengin insanlar çok tanıdım, görüntü olarak iyidirler ama zeka ve kapasite yönüyle alt türün fonksiyonel özelliklerini gösterirler. Bir diğer nokta senin ayırt edici bir özelliğin olsun, örneğin; çok güzel mekanları belirlersin, çok özel yemek tarifleri bilirsin, harika kitap analizi yaparsın, mükemmel derecede felsefe öğrenmeye çalış, çok esprili ve laf sokucu olursun. Mutlu olmanız dileğiyle, kafanızda soru işareti olursa söyleyebilirsiniz?
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle bir geçiş insanın aklını karıştırabiliyor, seni çok iyi anlıyorum 💫 Farklı geçmişler bazen tatlı sürprizler getirse de, alışkanlıklar ve beklentiler değişebiliyor. Zengin ve muhafazakâr bir aileye uyum sağlamak başlangıçta zorlayıcı olsa da kendin olmaktan vazgeçmezsen, zamanla alışırsın. Açık iletişim, sabır ve karşılıklı saygı işini kolaylaştırır. Sen zaten okumuş biri olarak güçlü yönlere sahipsin. Unutma, sevgi ve samimiyet birçok kapıyı açıyor. Kendi değerlerini unutmadan kendine güvenerek ilerlersen her şey çok güzel olabilir 🌸💕
02 Yorumla
Soran1 yılHaklısınız
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
47Cevap
1 yılAilesi kendisi daha kültürlü derken? Zenginlik ile kültürlü saygılı olunmaz ki sana kısa bir örnek vereyim benim ailem başta çok iyi maddi duruma sahipti bir ilçede durumu en iyi olan bizlerdik soframizda misafir vs eksik olmazdı sonra bir anda tam tersine döndü hersey ve fakir denecek duruma geldik ama mutluyduk çünkü hiç zenginliğe tapmis bir ailem yoktu sonra yine kalktık çok şükür durumumuz normal maddi olarak ama burada sana şunu demek isterim ailem hep kültürlü saygılı bir aileydi haksız bir kazanci vs asla isteyen bir aile değildik kimseyi de maddi durumundan dolayı üstün veya aşağı görmedik herkes 9 aylık bunu unutma kardeşim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYani zenginlikle ne alakası var eşyaları pırlantadan altından mı yapılmış evleri 160m2 180m2 mi? Seni lüks mü giyindirecekler böyle hayat biraz zindan olur benden söylemesi sonuçta dünya malı bu ne kadar iyi olursa o kadar insan yerin dibine batar önemli olan gittiğin yerde edebinle ol saygılı ol tabii ki onlarında öyle olması lazım ve sen şuanda ayak uydurabilir miyim diyorsun ama zenginliğine bu düşünce tarzında hoşuma gitmedi insan biraz düşünür ben ne diyorum diye fark ettiysen isteyen onlar sen degil kendini baya Bi küçümsüyorsun anlaşılan şüphen varsa kabul etme mecbur değilsin.
62 Yorumla- 1 yıl
Kız istemiyor yani evlenmeyi öyle mi diyorsun?
İsteyen onlar dediğine göre...
Cevap sahibi1 yılİstiyor ama demek istediğim sey her sey zenginlık değil insanlık olsun
- Aile & Toplum konusunda 764 cevap paylaştı.
1 yılÖlç tart iyi düşün maddiyati bir kenara bırak adamla ailenle uyumun nasıl ona bak eğer dersen ki gecmisimi yüzüme vurabilirler düşün derim yasayamazsin diyenlere de bakma kendin ne olduğunu bilirsin eğer uyumlu bir insandan neden olmasın
Seviyor musun adamı
Ailesiyle aran nasıl
Asamin senin ailene karşı tavrı nasıl
Adamın ailesinin sana ve ailesine tavrı nasıl
Kültürel açıdan uyumlu musun yani ekonomik demiyorum kültür
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNeden bu kadar aşağılık kompleksi var bizim Türk halkında abi zenginse zengin onuda Allah yarattı senide kültürlük zenginlikle olmuyor ya da diplomayla olmuyor insanlıkla oluyor anlatabildimmi zengin olup sağlığın imanın ve ahlakın yoksa bir hiçsin seni o kültür bile kurtarmaz ama fakir olup çok sağlıklı imanlı ve ahlaklı isem çok şükür Allah'ıma bundan gayri zenginlik yoktur üstelik sana zamanında çöpten ekmek yiyen bir insan olarak diyorum bunu
20 Yorumla
1 yılBak benim derslerim dıt gibi ama ksdeki yanıtlarıma baksan mantık akıyor yani senin bu yönün eksik olabilir ama kesinlikle senin onlara bişey katıcan bir özellik olabilir birbirinizin eksiklerini tamamlarsınız
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılVarlıklı bir kadın olarak şunu soyleyebilirim sana. Zengin bir erkek ya da bir kadın kolay kolay evlenmez bu bana tuaf geldi. Söylediğiniz kişi belki sana göre zengin , ve sayılı ailedir. Ama cevap olarak değişmeyen tek şey şu. Erkekler eninde sonunda vazgeçer herşeyden yardan serden.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim ailemde maddi durumu çok iyi ama ben fakirim çünkü çok fazla bir şey talep etmiyorum onlardan hiçbir zaman talep etmedim. Kendi çalıştıgım zaman kendi kazandıgım parayı harcıyorum yani bu kimseyi ilgilendirmez ki aynı şekilde senin içinde öyle karşı tarafı hiç alakadar etmez ki yani karşı taraf çok zengin olsa ne olur zengin olmasa ne olur çok uyum saglayacaksın diye birley yok zamanla ögrenirsin ya
03 Yorumla- 1 yıl
Peki evli misin?
Cevap sahibi1 yıl@Zamanın_izinde hayır evli degilim evlenmeyide düşünmüyorum.
- 1 yıl
Neden?
Gizli Üye(25-29)1 yılYaşamazsın diyenler hayatlarında hiç zengin yaşantısı görmemiş belli ki. Evet yaşarsın, özellikle de aşırı zenginlerse, yaşantı ve hobileri hatta kafa yapıları bile ortalama ve ortalama altı ailelere nazaran çok daha farklıdır, hiç anlam veremeyeceğin bazı durumlar bile yaşayabilirsin. Tabii ki de sonradan alışırsın. Ama bunlar sevginin, sadakatin ve güvenin yanında aşamayacağı şeyler değildir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılUyumu değil bu uyumsuzluğa rağmen seni neden istediklerini düşün. Sen mi cok iyisin? ya da cocuk mu çok kötü? Ya da aile mi problemli? Net maddi farklar varsa ortada acaba diye dusunmek gerek. Seni üzmek istemem ama bir sorun olabilir, detaylı düşün muhakkak.
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Belin35 bilmiyorum birçok farklı sorun olabilir. Böyle durumlarda iyi düşünmek gerek
Evleneceğin adam maneviyat açısından da zenginse ve seni cidden seviyorsa uyum sağlamada biraz zorlanabilirsin zamanla aşarsın aksi çok zorlu bir süreç olacaktır. Korkularını cesarete ve özgüvene dönüştürmen dileğiyle
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 413 cevap paylaştı. İyi insanlar bile olsalar ne olursa olsun fakirliğini hissedersin. Mesela senin ailene misafir gelir ailesi. Bundan utanıp sıkılabilirsin. Veya ailene biri hediye alır, o zaman aynı şekilde karşılık vermeleri gerekir falan filan
00 YorumlaZorlanırsın ama bu senin uyum sürecinde de ilgili. Bunu eş adayınla konuş. Doğru yerlerde sana müdahale ederse gelismene ve anlamana katkısı olur.
00 YorumlaEğer gerçek bir muhafazakar ise yani islamiyeti yaşıyorsa libir büyüklenme vs kesinlikle yapmazlar. Sonradan görme ise bilemem.
Benim eşimde varlıklı ve muhafazakar hiç kibir zengin fakir edebiyatı olmadı arada kaynanam yaptı ama eşim hep onu ayet ve hadislerle uyardı.
Kocamı çok seviyorum en çokda bu huyunu
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 649 cevap paylaştı. Kız şaşırdım sana cidden ne kadar açık yüreklilikle söylüyorsun.
Umairm sorun yaşamazsın ama yaşar yaşamaz başına kakarlar geldiğin aileyi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 767 cevap paylaştı.
1 yılDededen zenginlerse en fazla arkandan konusur yüzüne bir şey demezler çünkü kibar insanlardir da bir anda parayı bulan müteahhit tayfadansa kaynana semrayi sana sevdirebilirler
00 Yorumla Kendini bilirsen asla zorlanmazsin.
Bazılarında zenginlik durmuyor sonradan gormemezlik yapmazsan ne âlâ en şanlı sen olursun ama dediğim gibi olursan vay hâline
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Bilindik bilinmedik pek çok uyumsuzluk olacaktır ama üstesinden gelmek de senin elinde
14 Yorumla
Soran1 yılNasıl uyumsuzluk mesela
Soran1 yılEvet şahit oldum ve kalakalıyorum bizler gibi sade Türkçe konuşmuyorlar ayıp olmasın bazı kelimelerin çevirisine bakıyorum o derece yani 😂
Hiç bir sorun olmaz bende de böyle ama bende kendimi geliştirmiş biriyim tamamen doğal davran normalde nasıl biriysen onlarada öyle ol ekstra çabalaman hem seni hem onları sıkar farklıyız dersiniz
25 Yorumla
Soran1 yılSen de mi öylesin
Soran1 yılO zaman hayatta sorun yaşamazsın
Soran1 yılAnladım teşekkürler
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBen zaten zenginim dersen sen de zengin olmuş olursun, zenginlik en başta bir bilinç biçimidir.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 371 cevap paylaştı. Takma kafaya böyle şeyleri arada kaynar gidersin sonra onlara ayak uydurmaya başlarsin şimdiden hayirli olsun tebrik ederim.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılBazı zengin keism vardir seni sadece üzer varlık icinde yokluk cekebilir ya da para vardır saygı sevgi ilgi yoktur denge kurmayı bilir eşin umarım
00 Yorumla
1 yılSorunlar yaşayabilirsin moralini bozan yerler olabilir küçümseme vs olabilir. Eşin olacak kişinin tutumu önemli daha çok
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılUmarım uyum sağlarsın, baktın uyum sağlayamıyorsun nefakanı alır kendi hayatını yaşarsın 🙄
00 Yorumla Yaşamazsın senin için eşin önemli
Kendini bozmadan devam et00 YorumlaUyum sağlamak için kendiniz olun kasmayın kendinizi sakin kalın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılAklı başında , gözü gönlü tok insanlarsa sorun olmaz
00 Yorumla Sağlarsın neden sorun olsun ki. Ya tam tersi olsaydı o daha sorun olurdu bence
00 YorumlaNeden böyle bir soru sorma gereksinimi duydun? Sen kendini layık görüyorsan gerisi teferruat
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 789 cevap paylaştı. Bu düşünceyle sorun yaşarsın bence bırak onlar sana uyum sağlasın normalin neyse öyle yaşa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılZorlanmazsın. her şey görgüyle alakalı. Kendini ezik hissetme onlar da insan sen de insansın. Görümcen eltin olur en ufak çekingenliğinde seni ezmeye kalkabilirler o yüzden rahat davran.
00 Yorumla
1 yılzamanla adapte olursun, zaten parayla değil adamla evleniyorsun endişe etme.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. İhtimal dahilinde denkliği önemsiyorum maddi manevi… umarım mutlu olursunuz…
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılZorlanırsın arada dışlanırsın imalara maruz kalırsın ama sineye çekerim diyorsan uyum sağlarsın o zaman
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılgözümde yalıya gittiğin falan canlandi öyle bi anlatmissin ki ne mezunusun esin olma adayi ne mezunu merak ettim oyle soyleyince
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılGönüller bir olduktan sonra herşeye uyum sağlarsın. Aklındaki şüphelerden Kurtul ve gönlünü dinle
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılFox Tv dizilerini izle onlar sana anlatır ne gibi sorunlar olacağını 😂
00 Yorumla
1 yıl"Davul dengi dengine çalar" diye bir söz var.
Sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Fakat bu olmayacak manasıda çıkmasın.
Zaten bu soruyu sorman sende de o şüphelerin olması.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOlmaz davul bile dengi dengine ayrıl yol yakınken bu iş yaş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKendini aşağıda gören birisin uyum sağlayamazsın
00 Yorumla
1 yılZengin olması sadece para karşılığında sahip olacağın ürün, nesne vb. durumlarda işini kolaylaştırır.
Paranın halledemeyeceği sorunlar olmasın...00 Yorumla
1 yılİngiliz kraliyet ailesine gelin gitmiyorsan alışman çok da zor olmaz
10 YorumlaYaşarsan söyle ben Zorluk yaşamam
40 Yorumla
1 yılPara pul zenginlik boş işler. Adam olsun yeter. Adam mi?
00 YorumlaSağlarsın sağlarsın gıcık eden olir ya da sana kötü davranıp ezikleyeni de saçını başını yol
00 Yorumla
1 yılDüğüne kadar sabret sonrasında sıkıntı olmaz.
01 Yorumla- 1 yıl
Ne alaka?
Gizli Üye(30-35)1 yılHemde çok zorlanırsın hadi sen uyu sağladın ailen hatta sülale sonuçta içli dışlı olacak
05 Yorumla
Soran1 yılE ne var bunda içli dışlı olsunlar
Cevap sahibi1 yılSen kendin diyorsun çok zenginler
Soran1 yılÇok içli dışlı olmazlar farklı şehirdeler
Cevap sahibi1 yılAllah tamamını erdirsin
Soran1 yılAmin
Türk dizi senaryosu gibi bir şey olmaz git evlen
13 Yorumla
Soran1 yılDizideki gibi olması için hayatta şehir görmeyen görgü bilmeyen okumamış bir köylü kızı olmam gerekir 😂
1 yılBence alışırsın moralini bozma hiç
10 YorumlaUyum dan kastınız nedir
10 Yorumla
1 yılGeldiğin yeri unutmazsan sorun Olmaz
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 562 cevap paylaştı.
1 yılEvleneceğim yer 😃
00 Yorumla
1 yılBu soruyu sormakta biraz geç kalmışsın gibi
00 YorumlaSenin esnekliğine vede uyum cabana baglı
00 YorumlaPara senıde e degiştirir
00 YorumlaMuhafazakar olması kotu bence sadece.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Uzak dur ozmn , hergün ezikletme kendini
00 Yorumla
1 yılOrtanca. Güzel kokar.
00 YorumlaYok be ya paraya Alışırsın hemen
00 Yorumla
1 yılKardeşi varsa bana da ayarlasana
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 444 cevap paylaştı. Doğal ol.. Gerisi hallolur..
00 Yorumla- Devamını Gör (33)
Devamını Gör(78)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Evleneceğim yer aşırı zengin. Uyum sağlamada sorun yaşar mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım