Rahat bir yaşam sürmek istiyorum. Evlenirsek sizce bu devirde maddi olarak sıkıntı yaşar mıyız?

sevgilimle medyadan tanıştık 5 6 aydır birlikteyiz bu zamana kadar anlaşamadığımız konularda ortak çözümler alabildik böyle de devam ediyor fikirlerimizde uyuşuyor bu zamana kadar istediğim şeyleri elinden geldiğince yaptı bu şekilde ilerlemeye devam edersek bi kaç yıla evlenmeyi düşünüyorum oda aynı şekilde fakat kendisi vardiyalı olarak çalışıyor ben daha üniversite okuyorum bittiğinde çalışmaya başlayacağım inşallah ama çalışmayadabilirim veya evden çalışabilirim orası net belli değil bitirdikten sonra duruma göre bakacağım kaygılandığım kısım rahat bir yaşam sürmek istiyorum geçim sıkıntısı yaşanır mı ilerisi için rahat yaşam da öyle aman herşeyimiz olsun zengin olalım değil borç olmasın istediğimiz şeyleri alabilelim zamana yayarak , arada bi yılda veya iki yılda bi tatile gidilebilirse gidilsin yeter fazla değil

Rahat bir yaşam sürmek istiyorum. Evlenirsek sizce bu devirde maddi olarak sıkıntı yaşar mıyız?