Nişan yüzüğünü aileler mi almalı yoksa gelin ve damat mi? Berbat bir süreç geçiriyoruz bu normal mi?

Annem evde parayı idare eder orta halli bir aileyiz. Nisanlanacagim annemden 2 yıl önce kart borcum için para almıştım oda verirken altına çeviririm sen geç ödüyorsun dedi. 33 gram borcum vardı ben bir kısmını ödeyemediği çok az ceyizimi kendim yapacağım dedim öyle de yapıyorum. Yapacağı şeyler nişan kina için yer tutmak, yüzükler ve damatlık. Bohcayi bile bana kitledi. Karşı taraf beyaz eşyalar evin tüm eşyaları Yatak odası herseyi yapacaklarını söylediler onlar da yok.

Alyansimi almadı ben almak zorunda kaldım ve bu ay çok borcum vardı. Ona rağmen böyle yaptı. Damatlıği da almayacağını söylüyor. Ben 35k maaş alıyorum ocak ayından beri çeyiz duzuyorum eylüle düğünüm Allah aşkına yetişir mi anneme göre ben eve hiç para vermediğim için ben almalıyım ve çok para kazanıyorum borçlu kalmamam lazimmis

Güncellemeler
1 yıl
Guncel
Güncellemeler
1 yıl
Gincel
Nişan yüzüğünü aileler mi almalı yoksa gelin ve damat mi? Berbat bir süreç geçiriyoruz bu normal mi?