Bence düğün gibi nişanlar çok saçma ve kına da aynı şekilde. Aile arasında takılan yüzüğün ardından sadece düğün olsa bence daha güzel olur. Siz ne düşünüyorsunuz? İlla göbekli teyzeler için o kadar para dökmeye gerek var mı? Bence düğün de saçma.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence düğün gibi nişanlar çok saçma ve kına da aynı şekilde. Aile arasında takılan yüzüğün ardından sadece düğün olsa bence daha güzel olur. Siz ne düşünüyorsunuz? İlla göbekli teyzeler için o kadar para dökmeye gerek var mı? Bence düğün de saçma.

Çok doğru söylüyorsun canım bende gereksiz buluyordum ama kocamın ailesi gerekli gördü ve sadece nikah kıyılacak ve paraları cebe atacak diye düğün salonunda nikah yaptık. Pandemi zamanıydı zaten nikah kıyıldı dağıldık. Hala gereksiz görüyorum
Evet bence yeterlidir. yani aslında herkesin kendi düşüncesidir. bence yüzük takılıyorsa aile olmasına bile gerek yok kişiler kendi aralarında bile nişan yapabilirler diye düşünüyorum ben. bunun dışında sen de haklısın yani sana katılıyorum bence nişan da gereksiz sadece düğün olması daha iyi olurdu. çünkü evlilik ne kadar uzatılırsa o kadar kötü oluyor bence tabi ki de insanlar birbirlerini tanıması için zaman geçirmeleri gerekiyor ama evlenmeye karar vermişlerse sadece düğün olması da bence yeterlidir. kimseyi dinlememek lazım
Bu ülkede bir nikah hiçbir şey için yeterli gelmiyor. Çünkü bu ülkede kalıplaşmış bir "elalem ne der" düşüncesi var.
Bu elalem yüzünden düğün yapılıyor, bu elalem yüzünden saçma sapan kına gecesi ve garip etkinlikler düzenleniyor.
Bu elalem yüzünden bir geceliğine yığınla para harcanıp insan parasıyla rezil oluyor. Sonra da çıkıp keşke lafları dolanıyor ortada.
Senin gibi düşünüyorum yani aile arasında bi nişan sonra düğün yapılsın zaten düğünün amacı duyurmaktır
Kesinlikle
Bence düğüne de gerek yok. Bir düğüne 88 bin lira para vermişler o civarda. O para ile evi dizersin. Belediyenin bahçeleri var orada düğün yaparsın. Al sana kır düğünü. Gelen paralar ile de ev eşyaları, tatil vs. Gayet avantajlı
Ben varım 😂😂😂
Sen tarih al yarına evleniriz 😂😂
Cevap
4Cevap
Söz ve nişan arasındaki farkı bilmiyorum ve gerek duymuyorum. Bir yüzük takılr aile arasında ardından sade bir nikah aile arası eğlence bitti gitti. Düğünü kınası çeyizi uğraşmam
Yapılır tabi nişan yerine artık aile arasında yüzük takmak daha mantıklı kına da gereksiz boş yere milleti ağlatıyorsunuz
Tabii ki yeterli nişan kına da çok kayda değer bir şey değil olmasa da olur
Nasıl aile arasında yüzük takılınca nişan oluyor ben anlamadjm pek bi bilgim yok ama düğün, nişan kına çok gereksiz direk sade bir nikahla bitsin iş bune ya çok masraf iyi ki erkek değilim 😂😂😂
Tabiki yeter hem daha samimi
Örf ve adetlere göre yapılsa daha iyi olur Ama Kimisi direk düğünü yapıp geçiyor
Öyle bi yapılır ki. Nişan kına boş iş gereksiz...
Bencede
Evet nişanlı demeye yeter! Şovu olmasa da olur
Kesinlikle
Yeter kanki işte ya gönüller bir olunca
El alemin ben
Yapılır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?