1 yılBence kesinlikle olabilir neden olmasın? Kadınla erkek illa sevgili olacak diye bir şey yok. Yani bazı insanlar arkadaşlıkta da çok güzel bir bağ kurabiliyor. Sapıklık, art niyet, gizli gizli başka beklentiler yoksa neden olmasın ki?
Karşı cinsle arkadaş olmak bazen hemcinsinden bile daha rahatlatıcı olabiliyor. Kafa uyuyorsa, dertleşebiliyorsan ve yanında kendin gibi olabiliyorsan gerisi çok da önemli değil bence.
Ama tabii her iki tarafın da niyeti çok önemli. Hani böyle arkadaşım diye takılıp aslında içten içe bir beklentisi olanlar var ya… işte onlar yüzünden insanlar kadın erkek arkadaşlığına kötü gözle bakıyor. O yüzden herkesin yaşadığı tecrübeye göre değişiyor bu konu.
Kimisi diyor, benim yıllardır erkek arkadaşım var asla öyle düşünmedik birbirimizi, kimisi de en iyi arkadaşım dediğim adam sonunda açıldı bana diyor. O yüzden biraz da kişiye özel bir konu bu.
Ama ben şuna inanıyorum, gerçekten temiz kalpli düzgün karakterli insanlar karşılaştığında cinsiyetin bir önemi kalmıyor. Sen bana dost gibi yaklaşırsan, ben de sana insan gibi yaklaşırım. Ve inatla kim ne derse desin, kadınla erkek dost olur.
Sadece o dostluğun sınırlarını iyi çizeceksin ve birbirine karşı dürüst olacaksın. O zaman mis gibi bir arkadaşlık olur. Her şey niyette bitiyor yani, safsa zaten bozulmaz...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet, kadın ve erkek arkadaş olabilir ama bu arkadaşlık bazı dengelere bağlı olarak değişebilir. Olabilir çünkü: Ortak ilgi alanları, değerler ya da samimi bir bağ olabilir. Cinsiyet, arkadaşlıkta bir engel olmak zorunda değildir. Birbirine saygılı, sınırlarını bilen iki kişi çok güzel bir dostluk kurabilir. Ama zor olabilir çünkü: Biri zamanla romantik duygular hissedebilir. Toplum baskısı ya da çevreden gelen "kesin aranızda bir şey var" yorumları ilişkiyi etkileyebilir. Taraflardan biri sevgili yaptığında kıskançlık veya mesafe olabilir.
Kısacası: Kadın ve erkek arkadaş olabilir, ama bu arkadaşlık açık iletişim, net sınırlar ve karşılıklı saygı ile mümkündür. Duygular değişirse, dürüstçe konuşulmalı ve ilişki şekli yeniden değerlendirilmelidir.00 Yorumla
Kadın ve erkek arkadaş olabilir.
Eğer ruhlar düzeyinde konuşmak gerekirse zaten hepimiz biriz.
Ruhun cinsiyeti mi olur?
Ruh, ne ete bakar ne kemik yapısına.
Ruh, “seninle enerjim tuttu” der geçer.
Ama tabii insan bedene inince işler karışıyor…
Ego giriyor, hormonlar söz alıyor, sonra “biz sadece arkadaşız” lafı bir yalan makinesinde kırmızı ışık yakıyor.
Ruhani birliktelikte ne oluyor peki?
İşte orada işler başka. Ruhani arkadaşlık, gözle flört etmeden, kalple konuşmayı bilmek demektir. Yan yana sessizce oturup evrenin sırlarını içten içe çözmek… ya da en azından birlikte çay içip "sen de bazen hiçbir şey hissetmeden huzur doluyor musun?” demek.
Ama dürüst olalım, çoğu kişi “ruhani bağ” deyince hals zodyağına bakıp “oo sen de yengeç misin? Biz çok iyi anlaşırız” diyor. Ruhani değil, burhani bağ kuruyorlar.
Ve şunu unutmamak gerekir;
gerçekten ruhani bir arkadaşlığınız varsa, kimse dışarıdan gelip “ee ne zaman sevgili oluyorsunuz?” diye soramaz.
Zira orada aşk, zaten çoktan farklı bir seviyeye çıkmıştır kıskanılacak değil, hissedilecek bir şey olmuştur.
Bu alem de herkes bir biri ile arkadaş ve herkes bir birine aşık bunu sakın unutmayın...
İşte alemi bilip ve görmek çok önemli tabii!
Sevgiler 😻00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Sen, dürtülere rağmen sağlam bir arkadaşlık mümkün diyenlerdensin, değil mi? 💃 Erkek kadın ilişkisinde bazen enerji aşırı kıvılcım çıkarır ama bence dostluk duyguları beslerse, bu aşk dürtüsü kontrolden çıkarmaz. Hem kiminle daha yan yanayken kalbin heyecanlanmıyor ki? 😜 Sen böyle dostlukları yaşadın mı? Anlat hele! 💖
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle kadın ve erkek arkadaş olabilir 😊 Bunu engelleyen en büyük etken aslında toplumsal kalıplar ve önyargılar. Benim de hayatımda karşı cinsle çok değerli dostluklarım oldu, hatta hâlâ devam eden güzel arkadaşlıklarım var. Doğru bir iletişim kurduğunda sınırlarını belirleyebilirsin. Toplum baskısı bazen bu tür dostluklara karşı önyargılı olabiliyor ama kalbinde temiz bir yer varsa her türlü arkadaşlık çok değerli 💛 Saygı ve sınır bilinciyle çok güzel arkadaşlıklar kurulup, karşılıklı anlayış ve güvenle harika bir enerji yakalanabiliyor. Yeter ki birbirine dürüst olmayı unutma!
Herkesin deneyimi farklı tabi ama içten bir iletişimle neden olmasın? 🤗✨
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
149Cevap
Bence olamaz Ben size gerçeğini konuşayım şimdi burada bir ton oturup yok olabilir yok bilmem ne Ben kadına dost olurum arkadaş olurum bir şey olmaz Bir şey hissetmem diyen insanların %90'ından fazlası yalan söylüyor ve kendini kandırıyor. Kadınla erkek arkadaş olabilir tamam iş arkadaşı olabilir sosyal medyadan tanışabilir Ama arada bir mesafe olmazsa samimiyet olursa yok biz kankayız bizim aramızda bir şey olmaz o kanka diyenlerin birçoğu birbirini yatak odasında buluyor daha sonra, O yüzden ben kadınla erkeğin hiçbir zaman gerçek anlamda arkadaş olacağını düşünmüyorum aynı zamanda erkek olarak söylüyorum Bir erkek hiçbir zaman bir kadınla tam anlamıyla arkadaş olmaz o kadına karşı birtakım duygular besler Aşk besler ondan sonra istek besler hatta cinsel istek dahi besler O yüzden kimse kendini kandırmasın zaten böyle bir durum olacak olsaydı cenab-ı Allah mahremden namahrem olay olmazdı anlatabildim mi? Allahu Teala insanlar arasında birtakım sınırlar koymazdı kadın ve erkek arasında o yüzden olmaz arkadaşım insanlar kendini kandırıyor olmaz kadın mı erkek arkadaş olmaz arkadaş olanların birçoğu belli bir süre sonra ya birbirine aşık olur. Ya da birbirinden bir beklenti içerisine girer bu gerçektir
00 Yorumlaİçinde kalbinde pislik sapıklık olmayan kişiler olabilir, aradaki samimiyete ihanet edilmediği sürece, erkeklerin arkadaşlığı daha sadık kalıcı.
80 Yorumla
1 yılHayır çünkü erkekler dış güzelliğe odaklı dış güzelliğe odaklı olduğu için sadece güzel bulduğu kadınlar ile iletişim kurarlar yani çekici gelmediği bir kıza merhaba bile demezler kızlarda ama bu böyle değil kadınlar duygusal bu yüzden daha çok karaktere önem verirler yakışıklı bulmadığı bir erkeğe de adam yerine koyarlar zaten bu yüzden çoğunlukla güzel kadınları çirkin erkeklerin yanında çok görüyoruz ama yakışıklı erkeklerin yanında asla çirkin bir kadın göremeyiz çok çok çok nadir bu erkek kadın farkı bu işte ama anlayana
10 YorumlaOlur vallahi alakamız yok ama ünlü birisi için canımı ortaya koyardım ama ona aşık 🥰 değilim:) ama onun mutluluğu için yemin ederim tekme 🦵 tokat bile girişirdim:)) ama reel hayatımda çok erkek kankam oldu. Fakülte de sınıfta misal tek kızdım. Derken kuzenlerle de kankayım:))
10 Yorumla
1 yılBen 7 yıldır bir erkek ile kardeş gibi arkadaşım. Bunca yıl ne bana yürüdüğünü gördüm ne de azdığını. Aksine bana kardeşimi nasıl öyle hayal edemezsem sanada öyle gözle bakamam demişti bir başkasının senin sorduğun soruyu bana söyleyince. Bence kişiden kişiye değişiyor. Bazı erkekler abaza oluyor ve arkadaş ayağına seni yan planda bırakıyorlar boşta kalırsa en son seçenek sensin yani. Bunu onları deneyerek anlayabilirsin. Benim 1 tane değil 3-5 tane erkek arkadaşım var.
11 Yorumla- 1 yıl
7 yıldır hala yanındaysa o çocuğu kaçırma
1 yılKadın ile erkek arkadaş olamaz. Bu konuda çok netim ha erkek arkadaşlarım zamanında oldu mu oldu tabi ki ama sonu çoğunlukla aynı bitti tamam şu bi gerçek erkekler arkadaşlık konusunda oldukça sadıklar kız arkadaşlıktan ziyade erkek bir arkadaş daha iyi olabilir tabi ki kişisine bağlı olarak da değişir bu durum. Sonu genellikle aynı bittiden kastımsa insan eğlendiği güzel vakit geçirdiği bir insanla sürekli buluşmak takılmak istiyor bu da karşı cinsten olduğunda karşıdaki insan da eğer biraz gözünüze ve ruhumuza hitap ediyorsa istemsiz ya ondan ya da sizden ona bir çekim oluşuyor. Bunu yaşamadığım arkadaşlıklarım da var. Ama bu arkadaşlıklarımın hepsi küçüklükten edindiğim arkadaşlıklar. Yani ben eğer çocukluk arkadaşıysa belki ama ergenlik yaşlarından sonra kurulmuş kız erkek arkadaşlıklarını maalesef gerçekçi bulamıyorum hele de iki taraftan biri veya ikisi de bir ilişki içerisindeyse bana doğru gelmiyor maalesef. Ama yine de saygı duyarım.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu konuda kızlar daha dayanıklı iken, erkekteki sahiplenme duygusundan bu pek de kolay olmayan bir şeydir. Bir kızla bir erkeğin arkadaşlık etmesinde problem yok ama her ikisi de yalnız ise erkek daha çok istek duyabilir bu kız arkadaşına karşı. Bu istem dışı yapılan davranıştır.
Atasözleri bile 1 kadın 1 erkek bir yerde yalnız ise 3ncü kişi şeytandır.
Ateş ile barut yanyana durmaz, ateş olmayan yerden duman çıkmaz vs. vs...
Yani bu durum normal sayılmıyor.
00 Yorumla
1 yılBirçoğu olamaz. Bir erkek arkadaşım var derdim olur ararım yazarım o da bana yanı şekilde konuşuruz goy goy yaparız geçer gider ama şu yaşıma kadar başka herhangi bir erkekle de bu tarz bie bağ kuramadım hep bi yerden sonra ya. şama geliyor erkeklere
00 Yorumla
1 yılArkadaş olabilir ama yakın arkadaş olamazlar. Misal atıyorum birbirinizin evine girip cıkıyorsanız , sadece ikiniz sinema Cafe gıbı yerlere gıdıyorsanız bir sure sonra o ıs arkadaşlıktan cıkar..
Bunları yapıp bız sadece arkadaşız diyenler kulahıma anlatsın yiyen yesin afiyet olsun.00 Yorumla
1 yılKalabilir tabi ki, aynı evde kaldığım erkek arkadaşım bile oldu gram elektriklenme olmadı aramızda, bu kız ve erkeğin karakter yapısıyla alakalı birazda sanırım, bi de her insan arasında o aşk çekimi olmuyor o yüzden arkadaş olunabilir
21 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılOlmuyor olmuyor erkege abi desem bile buluyor yuruyecek bir yol
28 Yorumla
Soran1 yılJsjsjs valla öyle
Soran1 yılGerçi ben de sadece kızlara arkadaş gözüyle bakıyorum
Cevap sahibi1 yılBende bende gakshjwkw ama arkadas oldugumlada iliski karistirmiyorun
Cevap sahibi1 yılNasil yazicamki özel soru
Soran1 yılPuan yetmiyor ya boş ver
Cevap sahibi1 yılYa merak ettim neydi sorun
Soran1 yılÖzeldi ya 😅
Cevap sahibi1 yılPekii
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok fazla yakın kız arkadaşım var. Gayet de güzel olabiliyor ama bazen evde baş başa kalınca bir şeyler içerken falan ufak tefek yaramazlıklar olabiliyor. Tabii ki bu seks falan değil. Yine de ilişkisi olan taraf için sevgilisini rahatsız edecek boyutta olabilir.
00 YorumlaCevabı etkileyecek birçok faktör var aslında. Benim yakın erkek arkadaşım kuzenimin eski erkek arkadaşı, onunla ilgili en ufak farklı bir şey aklımdan geçmedi eminim onun da benimle ilgili geçmemiştir. 4 yıldır en yakınım diyebilirim. Yani olabilir
00 YorumlaOlabilir, iyi anlaşmak falan ama kardeş gibiyiz kafelerde ikimiz geziyoruz vay anam böyle yok genelde kardeş gibi değillerdir, bir taraf için olsa bile diğerinde mutlaka az cok vardir bisiler 😌 diye düşünüyorum ben.
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 630 cevap paylaştı. fantezi ürünü bu dişi erkek etkilenir fakat kadinin da amaci yedek ve boşlukta cinsiyetsiz kullanacagı kisidir cikarsız kadin erkek iliskisi olmaz ve kadin bilir illa seks olmaz da vucudunu bir sekilde karsilik gosterir sadece seks yapmaz ,
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
u 1 yılMerhaba, kadınla erkek aslında arkadaş olabilirler ama genelde samimi arkadaşlıklarda bir taraf diğerinden çok hoşlanıyor ve bu arkadaşlık ne yazık ki bozulabiliyor.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 459 cevap paylaştı.
1 yılGenel olarak görüyoruz arkadaşım o öyle şey mi olur diyenlerin anlık hormonlarıyla neler yaptığını o nedenle nadirdir arkadaş kalmak, imkansız değil ama..
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. Abi veya abla kardeş gibi iseler elbette olur onun dışında hep erkekler için sınırı koruyamadıkları söylenir ama kadınlarda da durum pek farklı değil göründüğü kadarıyla
00 YorumlaKesinlikle olamaz. Olanları gördüm ama zamanla farklı şeylere evrildiğini de gördüm o yüzden artık olamaz diyorum. O gördüklerim olmasa olur derdim ama şu an olamaz diyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKizlad Olabilir ama erkekler illa bir dönem hoslanti hissediyor benim pek çok erkek arkadssim var bir hepsini arkadas olarak gördüm bir tanesi hariç ve bir çok erkek arkadssim dönem dönem benden hoşlanmısti
10 Yorumla
1 yılKarşı cinsle arkadaş sadece iş yerinde arkadaş olarak olabilir dışarıda görüşme vs uygun olmaz bana göre
10 Yorumla
1 yılSürekli belden aşağı düşünenler evet olamaz ama dcinsel dürtüler den çok daha önemli şeyler var
13 Yorumla
Soran1 yılBelden aşağı ister istemez düşünülüyor gibi ama sanki
- 1 yıl
Saçmalık bu akln sürekli ordaysa kaç yasnda olursa olsn kim olursa olsun cinsiyeti erkek olan herkesle öyle dusunursn
Soran1 yılSeni takip ediyorum bişe anlatıcam yazabilir misin bi sn wondarr ismim
- Aile & Toplum konusunda 917 cevap paylaştı.
1 yılHayvan değiliz sonuçta olur tabii ki. Olamaz diyense arkadaş olunmayacak kişidir, iradesizliğini ve abazanlığını beyan ediyordur.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılOlur. Bazı erkeklere karşı kardeş gibi hissediyorum. O hoslansa bile ben hiç bir şey hissedemiyorum..
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. İki tarafta duygu olarak nötr ise olur ama bir taraf bile hoslaniyorsa zor o iş dostluk dvam. etmez
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 361 cevap paylaştı.
1 yılDurtuler musadr etmez hele bazı bayanlar arkdaş olursa hiç duramıyor çok denedim sonuç bommmm
00 Yorumla Erkekler sevgili olmak istemediği bir kadınla arkadaş olmaz kadınlar da aynı şekilde yani yakın arkadaş olmaz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kadınlarla arkadaş olabilmek imkansız. Ya sana aşık oluyorlar ya da şizorfrenik beyinlerinde sürekli sizin ona kur yaptığınızı düşünüyorlar
00 YorumlaOlmuyormuş test ettim, onayladım. Senin her davranışını üzerine alıp, ondan hoşlandığını sanıyor. Kısacası tövbe ettim.
01 Yorumla- 1 yıl
Allahu Teala haramlari boşuna koymadı, mesela tesettür sebebi açık ve net erkek bu etkilenir tahrik olur bı yüzden Allah tesettürü emretti. Kaidnin işveli cilvesi konusmasi bir erkekle yalnız kalması caiz değildir. Nefis var şeytan var. Kızların çoğu erkekleri tahrik edecek şekilde yarı cipalk giyiniyor hatta takma popo takıyor çoğu sonrada erkek tahrik olunca sapık. diyorlar
Ateş ile barut yan yana gelmez.
😏
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılOlabilir. Takıntı bir şekilde hoşlanma vs durumlar varsa olmaz tabi. Normal kafa ile bakılırsa arkadaş olunur.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılOlabilir neden olmasın? Ben olabilirim bunu olamaz diyenlere inat çok güzel bir şekilde başarıyorum yıllardır
00 Yorumla
1 yılKadınlar ve erkekler arkadaşlığı belirli bir süre sonra biter cinsel ilişki ateşi başlar ve bir daha sönmez
00 Yorumla
1 yılKesinlikle kalamaz.
En birbirinden nefret eden kişileri bir araya getirseniz bir yerde elektrik oluşur.00 Yorumla
1 yılOlamaz olamazzzz ben de olur derdim olmuyor 10 yıllık kardeşim dediğim kızdan yamuk yedim olmazz
00 YorumlaOlamaz doğru değil bence her konuda bir çok zararları var
01 Yorumla
Soran1 yılNasıl mesela
1 yılBenim kadın arkadaşım var ve birbirimizi kardeş olarak görüyoruz eğer arkadaş olmak istediğin kişilerin aklı s2nde ise elbette amacı değişir
00 Yorumla
1 yılsınırlı iletişimde olabilir, samimiyet dozu arttiğı an flörte döner anlamsiz bence özel ilgin yoksa... arkadaş olunur da yakin arkadaşlık riskli.
00 Yorumla
1 yıl6 senelik arkadaşım var. Hayvan değiliz yani dürtü falan?
10 Yorumla
1 yılSınırlarını çizersen evet olabilir. Neden olmasın? Kaçıncı yüzyılda yaşıyorsunuz?
10 Yorumla
1 yılErkekler cinsel olarak çekici bulmadiklari kızlarla arkadaş olmazlar
11 Yorumla- 1 yıl
👏🏻👏🏻
Şimdi şöyle birbirlerine karsı begenileri yoksa evet ama alttan alta flört ediyorlarsa bi * olmaz arkadaslar erkek arkadasın size kız degilmişsiniz gibi davrananı makbuldur yoksa bi gün size açılıyor arkadaşlığınız bitiyor
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 300 cevap paylaştı.
1 yılOlabilir evli ya da bekar fark etmez neden olmasın ki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılErkek tip olarak çekici bulmadığı bir kadınla arkadaş olmuyor kadın yeşil ışık yaksa ilişki yaşarlar dolayısıyla olmaz. Yani çocukluk yaşta başlamışsa olur.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. olur da olmazda karmasık biraz. yinede cok yanasmamak gerekir derim ben.
00 YorumlaBir erkek ile. kadin yalnız vaslarina kalırsa 3. Sü şeytan olur. Oda zinaya götürür işi.
00 Yorumla
1 yılKadından arkadaş olmaz. Tecrübeyle sabittir.
00 Yorumla
1 yılBir süre sonra aslına döner başka yöne evrilir kaçınılmaz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 594 cevap paylaştı. Müsade etmez bir yerden muhakkak konu oraya geliyor.
00 Yorumla
1 yılMantıken olamaz ama sözde arkadaşlar arka planda neler oluyor bilen yok
00 Yorumla
1 yılİkisininde tercih yönelim ne zıkkımsa farklıysa olur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılOlabilir neden olmasın. Dürtülere de Bi zahmet hakim olsun herkes
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 824 cevap paylaştı. olabilir tabi ki. Benim eşimin çok samimi erkek arkadaşı var.
04 Yorumla- 1 yıl
😂
- 1 yıl
Abi sende ki genişlik Konya ovasında yok @. q
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Neden olmasınlar? Zihniyetsizlerse ayrı tabi.
00 Yorumla
1 yılYakın arkadaş olamaz ama normal arkadaşlık olabilir.
00 YorumlaArkadaş olabilir tabiki bir yere kadar sonra iç dürtüler rahat bırakmaz 😉☕
00 Yorumla
1 yılBence olur ama böyle her karşı cinsine aşık olan tiplerden olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOlmuyor sonra erkek yan gozle bakiyor ilani ask geliyor ve kardesim dediğin cok sevdigin insani hayatından cikarmak zorunda kaliyorsun onun için erkekten kadina kanka olmaz hepsi ayni olmasa da çoğunluk bu oldugu ickn dikkat etmek lazim ama gaylardan müq kanka olur kizlara
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 678 cevap paylaştı.
1 yılolur ama turkiyede zor cunku herkeste cinsel açlık var
00 Yorumla Bence kadın ve erkek en iyi arkadaş olur. Aşkta kadınlar hep problemli
00 Yorumla- Devamını Gör (204)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat