Günümüz erkeği arkadaşlık ilişkisini dozunda koruyamadigi için, arkadaşlığı çok çabuk duygusal bağa dönüştürebiliyor.
O nedenle kadının, erkek arkadaş tercihi çoğu zaman başına iş açabiliyor
Günümüz erkeği arkadaşlık ilişkisini dozunda koruyamadigi için, arkadaşlığı çok çabuk duygusal bağa dönüştürebiliyor.
O nedenle kadının, erkek arkadaş tercihi çoğu zaman başına iş açabiliyor
Bu her iki taraf için geçerli sadece erkekler değil duygusal bağa dönüştüren.
Sadece şöyle diyebilirim kadın ve erkek arasında net olarak arkadaşlık söz konusuysa ve bu netlik hissetirilmişse sorun olmaz.
Netliğin ve yakın ilişkilerin dozunu ayarlayamadığında bir taraf mutlaka istemeden de olsa çekilir diye düşünüyorum. İnsan doğası bu maalesef
Senin öylesi bir hatan oldu mu mesela
Benim hayatımda erkek arkadaş diyebileceğim bir faktör olmadı hiç
Sevgili de mi olmadı
Oldu fakat onunla da ilişkim arkadaşlıkla başlamadı
Nasıl başladı
İşte orası muallak ben bile hala nasıl başladık anlamıyorum çünkü çok farklıydık. Muhtemelen ikimizin de sevgiye aç olduğu dönemdi ve birbirimizden destek alırken bulduk kendimizi sonrası da bir şekilde geldi
Galiba seninki cinsel hayatti
hayır alakasız. çok uzak şehirlerdeydik dedim ya sadece birbirimizin yanında olmak beraber mutlu hissetmek vs
Cevap
1Cevap
hepsi oyle degil gercekten abim gibi olan arkadaslarim var
Valla biz erkeklerin tabiatında var. Çoğumuz ilk fırsatta bu ayarı bozuyoruz
olabilir ama civitmayanlar da var su an surekli gorusuyoruz tabi dedigin gibileri de cikti arayi bozuyoruz oyle gidiyo
En yakın gorduhun arkadaş dahi olsa bazen net cümleleri araya serpistirmek gerek. Mesela öylesi yakın bir erkek arkadaş da ordayken, arkadaş dediğin şöyle şöyle olmalı falan filan. Yani mesaj iletecek sekilde
bilirler zaten benim bu konuya bakisimi o yuzden beni iyi taniyanlar denemez sorun yok
Olabilir. Birçok arkadaşlarım vardı erkek ve gayet iyi anlaşırdık espiriler yapar gülerdik.
Sonra
Hayat
Sınıri bilirsen olur
Sınır?
Duygusal asamaya gelmeme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?