Erkeklerin dört kadınla evlenme hakkı varken, kadının tek eşle sınırlı kalması adil midir?

• 'Adil olmak şartıyla dört kadınla evlenme izni verilmiştir.' diyorlar da Neden 'Adil olmak şartıyla dört erkekle evlenme izni verilmiştir' demiyorlar
  • Soyun karışması ve babanın belli olmaması gibi Ortaçağ edebiyatınızı bir kenera bırakın Ortaçağ da yaşamıyoruz Teknoloji çağında yaşıyoruz DNA testi ile çocuğun hangi erkekten olduğu belli oluyor
  • 'Savaşlar oluyor kızlar yetim kadınlar dul kalıyor' gibi Ortaçağ edebiyatınızı bir kenera bırakın kızlar yetim kadınlar dul kalıyor ise oğlanlar yetim erkekler de dul kalıyor o zaman bir erkek dört kadın ile evleniyorsa bir kadında dört erkek ile evlenebilir
  • Bir kadının dört erkekle evlenmesini erkeklik gururuna yediremeyip dört kadınla evlenmeyi erkeklik gururuna yediren yaratıklar emin olun kadınlar da ki gurur sizde ki gururdan daha fazladır...
  • Acaba bu kural Allah’ın mutlak emri midir, yoksa Allah'ı bahane eden erkeklerin uydurması mı?
  • Bir de cennet erkeklere karıları dışında huriler varmış da kadınlara neden kocaları dışında huriler yokmuş?
Güncellemeler
1 yıl
O... bu çocuğunun biri yazmış
Haklısın bebeğim sana 4 tokmakçı lazım birisi ben olabilirim diye
Hayır senin annene senin kız kardeşlerine senin karına senin kızlarına dört tokmakçı lazım Senin ailende ki kızlar kadınlar gibi o... bu değilim...
Erkeklerin dört kadınla evlenme hakkı varken, kadının tek eşle sınırlı kalması adil midir?