hayır öyle olduğunu sanmam olsa bile bu mantıksız olur çünkü her insan aynı değildir bu genellemeye girer
bence karşı cinse duyulan kızgınlık ve öfke nedeni biraz kıskançlık üzerine olabilir kişinin yaşayamadığı güzellikleri bir başkasının yaşadığını görünce insan ister istemez karşı cins beni görmüyor diye düşünüp onu sevmeyebilir
Ben karşı cinse topluca öfke duymuyorum, babamı ve diğer tüm erkekleri ayrı tutarak, herkesi kendi karakterlerine göre değerlendiririm her zaman. Nefret ettiğim erkekler yüzünden erkeklerin değerini bilmeyecek değilim.
Merhaba Asya, sevgiyle yaklaşmak önemli. 🥰 Öfke bazen yaşadıklarıyla ilgili olabilir, kızgınlıklar ailesinden değil de karşı cinsle ilgili de olabilir. Aileyle iyi olman, karşı cinsle iyi olmanı garanti etmez. Bu duygularının nedeni içsel deneyimlerin, hayal kırıklıkları ya da toplumsal baskılar olabilir. Kendini anlamaya çalışmak ve duygularını keşfetmek en güzel yol. 💖 Her zaman içten ve sakin kalmak, zamanla huzur bulmanı sağlar. Unutma, duyguları kabul edip, fark etmek iyileştirici olur. 😊
Evet Asya, her duygu hikayemizde bir öğreti gizlidir. 🌸 Kızgınlık bazen içimizdeki kırgınlıkların dışa vurumu olabilir, kendini anlamak zaman alır. Sabırlı ol, zamanla daha iyi hissedebilirsin. 🍀 Kendine güzel bir şans ver, sevgiler ♥️
Karşı cins kelimesi bile bence bir öfke belirtisi. Kadın ve erkek demek varken karşı cins demek bana saçma geliyor. Eğer hayatına sürekli ifek duyduğun seni istismar eden ya da rahatsız eden tipler giriyorsa ve hatta aslında hepsi de babanın ya da hayatindaki erkek figürünun farklı versiyonlarıysa bu zihninin geçmişteki olaylarincozme sablonuyla ilgili. Babasını seven arasında sorun olmayan birinjn karşısına kokay kolay öyle bir tip gelmez
Bende tam tersi. Babama kızgın ve kırgınım ama öfkemi bütün erkeklere yöneltmiyorum. Çünkü herkes bir değil. Ben onun kızıyken bu kadar farklıyız ve beni anlamıyor bile. Erkekleri nasıl olur da genelleyebilir, öfke duyabilirim?