Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ‘nüfus sorunu’nun Türkiye için ‘tehdit’ olduğunu söyledi ve ekledi: “İnşaat sektörü stüdyo tarzı 1+1 konutlar yapmaya yöneldi. Asıl tehlike burada.”

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ‘nüfus sorunu’nun Türkiye için ‘tehdit’ olduğunu söyledi ve ekledi: “İnşaat sektörü stüdyo tarzı 1+1 konutlar yapmaya yöneldi. Asıl tehlike burada.”

bunlar nufus erimesini durdurmak için konut projesine girişmiş mesele o diğilki yeni evliler boşanıyor sebepleri kadınları aldatmaları geçmişleri eski ilişkileri temel sorun bu maddiyat ile alakası yok ev o bu filan zaten evlenen insanların yüzde 75 boşanıyor kadınlar çürümüş ülkede 2024 500 bin evlenme sonuna gelmeden 320 bin ayrılmış sebebi ne olabilir maddiyat olamaz komik veriler ortada işin sonu dediğime gelir 5 6 milyon slaw dişisi ile kalkınır kurtulur bu ülke bu ülkedeki kızların hali ortada 🙄 slaw dişi olayı komik ama sonun da buna mahkum kalıcaklar böyle bir çözüme türkiye de kadınlar haline bakan eden yok mu acınası erkekleri pek etkilemiyor bu durum kullanıp atıyorlar bir kenara öteki de başkası ile ilişkisi olmuş kadından ben neden çocuk yapıp yuva kurup evleniyim nasıl güveniyim vs böyle zincirin halkaları büyüyor evde kalmış kız yığını ama bakın en çok da kandınlar ağlıyor bu durum dan her bku bunlar yiyor yüzüne vurunca batılı avrupalı diyor avrupalı batılı kadın sizden daha müslüman düzgün kalmış şaka gibi hem zır cahiller hem zeka adına bir şey yok çoğunun vasfı yok koca arayıp vucudunu sergilemek ilişki aramak dan başka sonra neden böyle nufus eriyor seçici olan kadın da ülke ortalaması ile ilişkiye girmiş adam erkek yok diyor evlenilcek kabullenen de ben zaten evlenmicem ki tabiki canım onla yat bunla gelen erkek de mendil gibi atıyor kenara yırtık yerlerini daha çok yırtıp bu nedir ya nasıl bir similasyon da yaşıyoruz :) erkekler de söyle böyle masallarına başlarlar en çok bunu yaparlar verme yatma onla bunla neden bir erkek seni tercih etsin eskort gibi yaşıyorsun evde kaldım diye ağlıyan kızlara gelsin bunların hepsi böyle
CHP'li, hdpli falan değilim ama şunu net olarak söyleyebilirim bu sözde muhafazakar yönetimin bu millete, bu ümmete verdiği zararı yüz yıllardır hiçbir yönetim vermedi. Trump geçen bir aciklamasinda çok önemli bir şey söyledi;2000 yıldır kimsenin yapamadığını yaptı, diyerek Erdoğan'ı övdü. Çünkü kâfir 25 yıldır İslam tarihinde hiçbir zaman olmadığı kadar bu topraklarda rahat cirit atıp, milyonlarca insanı katletti buna çanak tutan da Erdoğan hükümeti!
25 yıldır bu hükümet milletin içinden geçti ve hâlâ hiç sorunun asıl sebebi, asıl sorumluları olarak kendilerini görmüyorlar
Ülkede maneviyat, eğitim, tarım, ekonomi, aile yapısı... say say bitmez çökmüş durumdayken, her sokakta içki dükkanı açılmış, herkesi faize bulaştırmış, İslam'da olmayan, haram olan şeyler had safhadayken birileri çıkıp resmen alay ederek yol yaptı köprü yaptı diyerek övünüyor. Ben böylelerini Allah'a havale ediyorum.
Evlilik yaşı 30-35 çıkmış, zina almış başını gidiyor ama birileri elinde Kur'an var diyerek Müslüman kesiliyor başımıza.
Kısacası şaşırmıyorum artık bu milletin hâline, nasilsak öyle yönetiliriz, samimiyetsiz bir toplumun başına samimiyetsiz bir yönetim gelir. Vesselam.
Aman ne mi olucak sanki doğum karşıtı (Antinatalist) olmak daha iyi düşsün nüfus. Şu ana kadar var oldukta ne oldu sanki. Dünya genelinde insan nüfusu gelecekte duraksayacak ve gerileyeceği bilimsel gerçek
Yakında doğurmayan kadınları da hapse atar bu nüfus sayımına darbe suçundan ahaahahjdjsjjd Nüfusun artmasını sen nasıl engellersin nasıl 3 tane doğurmassın alın bunu al al al😂 ağlancak şeye bugün de güldük püüüüüüüüğ
Ben gidip eşyalarımı hazırlayım soğuktur orası🥺
Allah razı olsun🥺
Cevap
14Cevap
nüfus zaten çok fazla. azaltılması gerekiyor etraf insan kaynıyor.
sanıyor ki 3 1'i bulamadığımızdan evlenmiyoruz, doğurmuyoruz. knk paramız yok paramız. ev değil 1000 odalı saray olsa, evlenmek istemiyorsak evlenmeyiz doğurmak istemiyorsak doğurmayız
Millet yaşamaya para bulamıyor benim kocamda bana saray yaomak istiyor ama olmuyor başgan 😂 4kişilik aileler bile 1+1 evi okunca sevinir oldu
Insanlarin yalnizlastigini anlarım bu cümle ile. Artik kimse aile olup bir arada kalmiyor. 1 1 ev tek kisilik yasam demek olmuyor mu?
Bu ekonomide bu hayat şartlarında gayet normal. Kim neden evlensin. Ben evlenenlere şaşırıyorum hele çocuk yapanlara filan aklım almıyor
Bir de utanmadan söylüyor mu? Bunu O kadar nüfus Tayyip in yüzünden oldu zaten Habire mülteci dış ülkelerden vatandaş getir pahalılık da olur
Insanlar erken yasda birsyler yaşamaktansa
Günümüz zamanı ortada yoldaşıyla Aile olsun ne diyorsunuz? 🤔
benim için de bu bir tehdit. bebekleri ve çocukları hiç sevmem zaten.
Topluca kapsamlı iyileşmesi gereken bir yaşam tarzı var. Mutlaka farkındalık oluşturmak çok önemli.
Bir yerimize sayaç takacaklar neredeyse evlilik günümüzde önemini yitiriyor. Bu değişimin muhafazakarlar bile farkında..
Zaten 85 milyonuz daha ne kadar artıcaz iyi böyle
Allah Allah, biri söylese mi acaba ülkeyi kimin yönettiğini 😂😂
Yanı azmı çokmu nüfüs sayısı
Kemdisimi bakacak çocuklara
Dikkate almaya değmez ekrandan okuyo sonuçta.
Önlem alınmalı nüfus konusunda
Komik
Kcksmdkfkf hebele hübele
Boş yapmış yine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?