Erdoğan açıklamasında Suriye'deki muhaliflerin hedefinin Şam olduğu Şam alındıktan sonra YPG PKK'ya operasyon yapılacağı yönünde açıklaması var. Ayrıca şuanda TSK nın Suriye sınrına yoğun bir askeri sevkiyatı var. Geliyor gelmekte olan 😂
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben esad tarafını destekliyorum adam isidle de pkk ile de mücadele ediyor ülkesindeki teroristleri temizlemeye çalışıyor
Yoğhhh yaww
Jajajaja yılın komedi ödülünü vermek lazım bu kıza
@soran kesinlikle ahhshahsa
Doğrusunu siz anlatın ben bilmiyorsam?
Hobi olsun diye mi savaş başlattı adam? Bu adam kimlerle savasiyor?
@AsLı58r bende aynı düşünüyorum merak etme tek değilsin, öso teröristlerini veya htş teröristlerini destekleyecek halim yok zaten meşru hükümet ne ise onu desteklerim. Şu an komşu ülkesine darbe yapan, komşu ülkesini işgal eden işgalci konumuna düştük maalesef, neresine üzüleyim bilemiyorum. Pkk ne ise, hamas ne ise, hizbullah ne ise öso da odur, taliban da odur, el kaide de odur yani teröristtir. Senin teröristin benim teröristim diye bir şey olmaz, teröristin iyisi kötüsü de olmaz, muhalif terörist yandaş terörist de olmaz, teröriste de hiç güven olmaz. O yüzden komşumuzun meşru hükümetine karşı teröristleri desteklemeyi doğru bulmuyorum. Hem Şam'ı işgal etmek ne demek? Yunanistan'ın önce İstanbul'u sonra Ankara 'yı işgal etmesi ile aynı şey Halep ve Şam'ın işgali. Azıcık empati yapın yahu, bu kadar mı zor? Dinci zihniyetle tarihe coğrafyaya bakılmaz, mezhebi farklı diye darbe desteklenmez, desteklenmemeli.
@betahouse o zaman o çok sevdiğin Esed Suriye'den YPG yi niye çıkartamıyor 10 yıldır
Madem bu kadar destekçisisin senin o Esed dediğin adam babasından beri pkk yı yetiştirip içimize salan adamlar
Apoyu Suriye'de saklayan ben miydim YPG Suriye'de nerdeyse devlet kurma yoluna geldi Esed sesini bile çıkaramadı neden ulan biz ne zaman YPG ye operasyon yapmaya kalksak ABD den çok Esed ve Rusya karşımıza durdu
O zaman ağlamicaklar Türkiye htş yi destekliyor diye sen teröristi koruyup kollarsan karşındaki adam da senin terör örgütü olarak gördüğün yapıyı koruyup kollar olay bunkadar basit aslında
Ben Esad aşığı değilim, meşru hükümetlerin seçimle gelip seçimle gitmesinden yanayım. Tayyip denen şahsa tırnağım kadar değer vermem mesela, ülkenin başından gitmesini istiyorum fakat terörist faaliyetlerde bulunmuyorum, darbe çığırtkanlığı yapmıyorum, komşu ülkeler işgal edip Tayyip denen şahsı devirsin diye fırsat kollamıyorum, seçimle gelen seçimle gider diyorum. Bunun tek istisnası Mursi denen şahsın bir an önce darbe ile indirilmesini desteklediğim olaydı orada da Sisi'yi sonuna kadar destekliyorum, Mursi denen şarlatanın indirilmesi elzemdi. Suriye'den çok hamas kamplarında Filistin desteği ile eğitildi pkklı teröristler, orada da İsrail'i destekliyorsunuzdur umarım teröre karşısınız ya, pkkyı besleyip büyüten hamasa da karşı durmasını biliyorsunuzdur yani orada başka burada başka değilsinizdir o kadar da omurgasız olmazsınız diye tahmin ediyorum doğru mu? Neyse ney, şu an komşu ülkesinin teröristlerine silah, lojistik, asker, istihbarat ve finansman sağlayarak meşru yönetimine darbe be komşu ülkesini teröristleri desteklemek sureti ile işgal eden bir ülke konumunda mıyız değil miyiz? Ama onlar da böyle yaptı şöyle yaptıyı bırakın, azıcık objektif olmasını öğrenin. Daha geçen aya kadar Esad'a yalvarıyordu bizim hükümetimiz, daha dün açıklaması var diyalog kurmaya çalıştık yanaşmadı diye. Esad'a barışmak için yalvarıldı, kabul etmedi tükürdüğünü yalamadı diye işgal ediliyor iki kere iki dört, azıcık dürüst ve tarafsız olmak lazım.
@betahouse bizim derdimiz YPG ve Suriyeli mültecilerdi eseda gel otur konuşalım dendi kendisi kabul etmedi atar gider yaptı şimdi cezasını çeksin. Çok da iyi oluyor ohhhh olsun ohhhh
Kaç tane türk askerinin kanı var elinde dolaylı yoldan da olsa o yüzden acımıyorum o herife inşallah yurtdışına kaçmadan Suriye'de yakalanır da öldüğünü görürüz
Konuya hakim değilsiniz o yüzden bilmediğiniz konularda yorum yapmayın. Amerika'da Irak'a girerken barış götürmek için girdi zaten değil mi? Bu kadar saf slak olunmaz, bilmiyorsanız yorum yapmayın bari. Suriye'nin kuzeyinde kamu binalarından bakır tellere kadar kim çalıyormuş azıcık araştırın. Önce gel kardeş olalım denmiş istenilen alınamayınca o zaman saldıralım, oldu be. Yeniden kardeş olmayı kabul etseydi pkk açılımı yapıldığı gibi ypg açılımı da yapılırdı hiç merakınız olmasın, Barzani gibi yüce meclisimizde onur konuğu olur konuşma bile yaparlardı belki, megri megri bile söylenebilirdi hatta sınırda lahmacun bile ısmarlanabilirdi. Daha çok toysunuz, bilmediğiniz meselelere müdahil olmayın. Boş ses çıkardığınız için engelliyorum yanlış anlamayın, cahile laf anlatmakla mükellef değilim o yüzden kendinizi geliştirin, sağda solda rezil olmayın.
Yok abi bu yorumumu geri alıyorum ben esadı övmek suçmuş sanırım doğu perincege soruşturma açıldı ben bu yorumumu silmek istiyorum
@AsLı58r ülkemizde suç tanımı sabit değil, bugün suç olan yarın olmaz, bakarsınız yarın Esad'ı övmemek suç sayılır. Kaddafi'ye cümbür cemaat söverlerken Libya halkına yaptığı hizmetlerden bahsetmezlerdi, şimdi bir kuru ekmeği bulamadıkları gibi 3e bölündüler sürekli savaş ve kaos hakim. Halk bin pişman, keşke yapmasaydık diye inim inim inliyor, kıymetini bilemedik diye sızlanıyorlar. Bakarsınız böyle bir ülkeyi nasıl onca yıl ayakta tutmuş bu Esad diye 3-5 seneye mumla ararlar belli mi olur.
Boş verin ya bu ulkde htsyi destekleyenleri görmek normal zaten hamasida destekleyen çok kişi var İsrailin haklı olduğu gerçeğiyle ilgili yorum yapınca ya da soyleyincede tepki gosteriyorlar kendileri çok doğruymuş gibi herkes özgür istediğini düşünüp söyleyebilir
@Burakusafl08 İsrail'in nerde haklılık payı var adamlar işgalci kardeşim şimdi dersin ama Filistinliler toprak sattı diye o zaman bende sana şunu söylim bizde şimdi Araplara toprak satıyoruz katarlilara Ruslara şimdi yarın bir gün bu Araplar ya da Ruslar ülkemizin içinde satın aldığı toprakları işgal ederse asker yollarsa aynı tepkiyi verecek misin söyle ki diceksin abi ya bizimkiler toprak sattı adamlar gelip ülkemizin içinde istediği gibi at kosturabilir bağımsızlık bile ilan edebilir mi dicen
Yoksa silahlanip lan kardeşim ülkeyi işgal edip ülke kurmak neyinize mi dicen biz Kürtlere devlet kurdurmuyoruz ya sınırda sence bu dediklerine kurdurturmuyuz 🤣
Toprak satildiysa ulkde iktdar ve oy verenlerin suçu para için herşeyi yapiyorlar
Ve İsrail hakli olmayan devleti destekleyip savunucakta degilim tum Avrupa Birliği ulkeleri israili destekliyor karşı tarafi destekleyen ülkeler başarısız ve kendine bile hyri olmayan birkaç ulke
@Burakusafl08 iyide iki ülkeyi de BM tanıyor sen birini tanırken birini tanimiyon o nasıl olacak kendinle çalışıyorsun 🤣
Filistin devletini de birleşmiş milletler taniyor ona bakarsan
Hamas filistini yonetiyor ve israile saldirdi savaş yokken sivilleri oldurdu yaraladi esir aldi ve bu kadar yaşanan şeye ragmen sivilleri teslim edip serbest birakmiycagini söyledi trumpta açıklama yapti zaten 20 ocaga kadar rehineler serbest birakilmazsa o sureden sonra yaşanacak herşeyi hkettikleri anlmına gelir
Hamas yönetiyor filistini taninsa ne olur taninmasa ne olurki ter*r örgütü olarak kabul edilen bir orgut o yüzden o ulkenin ulke olarak gorulmemesi çok normal kendini yonetemiyor cumhurbskanlari başkasına çalışıyor kendilerine ait hiçbir şeyleri yok gelen yardimlarla hamas silah ya da başka şeyler yapıyor kendi para birimleri yok israilin parasini kullanıyorlar
Kim geliyor, Kobra Murat mi?
Kaldırdık geliyoruz 😁
Ortalık karışacak mk1
E sana ne faydası var
Mültecilerin ülkeden gitmesi gibi bir faydası var ablacım 😂😂
Belki ilerde referandum ile bize bağlanması gibi bir olay da olabilir
Çok bekle. giderler. heosi burada düzen kurmuş zorla yollamayacagiz diyor nasıl gidecek bize baglanninca ne olacak bir de onlarla ugrasiriz bir deprem olsa ülke ne halde olacak oturun bunu düşünün
Bunu benim mi düşünmem lazım İBB başkanı ben miyim
AA doğru ama Ekrem bey şuanda eşiyle birlikte İtalya'da içmekle meşgul kafayı çekmekle
Kocaeli Sakarya bunu kim düşünecek bu belediye ile olacak iş değil hükümet yapacak bunu deprem olduktan sonra ev yapmak çözüm değil
Valla tayyipi gram sevmem ama adam mültecileri yollamak için elinden geleni yapmaya çalışıyor siz bu muhalefet kafasıyla devam ederseniz daha çokk kazanır Tayyip
Depremi düşünmek senin sorunun değilse Orta doguyu düşünmekte senin sorunun değil bize baglanacak sonra ordaki milyonlarca kişi batıya İstanbul a trakya ya ya gelecek istemiyoruz
Bak adam halka kulak verdi halk mültecilerden bıktıgı için Suriye'ye gönderecek hatta dönen mülteciler bile var şuanda yavaş yavaş
Adam isteyen gider diyor istemezse ne olacak hepsinin burada düzeni var kaçı gidecek kendine muhalif mi diyorsun sen
Sizinkilerde Kürt aşağı Kürt yukarı
Valla tek adam akıllı mıhalefet yapan ümit hoca başka da kimse yok
Çok beklersin dönerler
Haha zp li Erdoğan savunuyor cidden tuhafsiniz
Bundan 6 ay sonra görüşürüz tamam mı bakalım dönüyor mu kalıyor mu Suriyeliler
Sen beklemeye devam et
Biz adamın yaptığı yanlışa yanlış doğru yaptığına doğru diyoruz
Sığınmacılar giderse zp de kapanır artık sende Erdoğan a oy verirsin
Muhalefet böyle yapılır asıl siz adam doğru yapsa bile yanlış diyorsunuz
Siz kaçak elektrik kullanan Kürtlere yardıma devam edin taatlı su solcusu CHP'liler
Evet sığınmacı sorununu yaratanı sorunu çözünce savunmak çok mantıklı cidden sizin seçmen ilginç diyorlardı cidden inandim
Onu elektrik şirketlerine şöyle belediyeler yapmıyor onu hükümete şöyle yaşın kucuk daha belliki
Abla tamam sorunu Erdoğan yarattı çözüyor şuanda peki CHP naptı bana söylesene ya bir tane icraat söyleyin belediyelerinizde
Ama Ankara Bolu hariç diğer belediyelerünizde
Çünkü o adamlar cidden Atatürkçü milliyetçi adamlar iş yapıyorlar
İktidar olursa hesap sorarsın ortada çözülen süreç te yok ümit Özdağ ne tweet atıyor ne diyor takip et savunuyorsun adama haberin yok
Adamı
Ankara 'da da bir metro yapılmadı sen birşeyin farkında değilsin ne desek boş sen milliyetçilikle bozmussun kafanı
sence ne olacak bi fikrin var mı soru sahibi
Bence Esed düşecek YPGnin de... Olacak anladın onu sen
inşllah
Sallamış