Erdoğanın Kılıçdaroğlunun söylediklerini yapması hakkında neler düşünüyorsunuz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Erdoğanın Kılıçdaroğlunun söylediklerini yapması hakkında neler düşünüyorsunuz
hepsi danışıklı dövüş siyasiler hep yer a sı b si yok olan halka olur halk bunu anlamaz partiler için birbirini yerken daha fakir olur siz siyasi olup ya da onlara yakın olup fakir olan gördünüz mü
Sadece bu değil, dün 200 bin tweet atıldı Kılıçdaroğlu sağlıkçı atamaları yapılsın diye. Halkımız artık ülkemizin lideri olarak Kılıçdaroğlunu görmeye başladı doğal olarak çünkü şu an en büyük parti CHP ve en güçlü İttifak Millet İttifakı.
Anketlerde akp oyları dibe vurmuş durumda olsa olsa %20 civarları. Minik ortağı ise %5 en fazla yani cumhur ittifakı olarak %30 bile değiller. Halkın %80 civarı akp yi istemiyor bu yüzden artık akp arkasında halkın desteği olmasan adeta topal ördek gibi.
Hatta artık akp içindekilerde tepki koymaya başladı. Dün akp Merkez Karar Yönetim Kurulu üyesi Metin Külünk, ekonomi yönetimini eleştirerek, “Betona gömülen paradan vatandaşa bir pay düşmüyor… Ekonomide kaynakların betona, holdinglere ve büyük şirketlere akıtılmasının önüne geçilmeli ve halkın refahına odaklanılmalıdır” dedi.
Yapılması gereken en doğru şey biran önce seçim yapmaktır
Seçim hamleleri bunlar, Kılıçdaroğlu ile ilgili değil. Sadece denk düştü. Hatırlayın önceki seçime yakın da emeklilere bayram ikramiyeleri verilmesine karar verilmişti
aynen canım
canım bir tane yorum var okursun millet kaldırmadım adam chp yi fetoculukla suçluyor drhakan yorumu kılıçdaroğlu uyduruyomuş
Seçime yaklaşınca yapıyor.
Asıl yapılması gereken emeklilerin intibak olayı.
20 yıldır çıkmadı.
Millet eyt çıksın diyor. Eyt çıkacak Abo düşük, intibak yok. Sonra emekli düşük emekli maaşı alacak.
Cevap
12Cevap
Seçime yaklaşınca normal
Geliyor gelmekte olan. sirada eyt var😂😂
Adamın dibi Bay kemal 👏👏👏
aynen
Sol partiler olmasa bir şey yapmazlardı. Çünkü karşıt düşünen yok düşündüren biri yok. Ama sol siyaset bunları yapıyor.
Oyları düştü ya yapmak zorunda kalıyor. Bazende önce yapöıyor itiraz ediyor aular sonra yapıyor. Yapsın yapsın yola gelsin.
Şunu tavsiye ederim. İzlesinler
Seçim elden gitmesin diye tekrar tekrar yapıyor bunu.
Emekli ikramiyesinde de aynı şey olmuştu
Aynı yorumu yapmışız
@Altinbasakk genelde aynı görüşteyiz fark ediyorum sorularından
Evet :)
@Altinbasakk aklın yolu bir
Yavaş yavaş seçime hazırlanıyor. Sırada eyt var ama ne yaparsa yapsın seçimi kazanamayacak.
Hiç bir şey düşünmüyorum :D Düşünmek zaman kaybı gibi geliyor bana :D
Muhalefet böyle yapılır
kılıçdaroğlu asgari ücrete zam dedi peşinden asgari ücrete zam geldi
eyt kyk hepsini kılıçdaroğlu dedi
Rekabet olmasa madura zırnık çıkmaz. Yaşasın kapışma
erdoğan bitti artık
kopyacı erdoğan
erdoğanın dalavereleri
sandıkta cevabı verilir
oy toplamak için
seçim yatırımu
Adam oy peşinde