Erdoğan kaybederse normal bir şekilde seçim sonucunu kabullenip hayatınıza mı bakarsınız yoksa ayaklanıp tabiri caizse savaş çıkartmaya mı çalışırsınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılMedeni kesim kk yı tebrik edip yeni düzene ayak uydurmaya çalışacak ama diğer muşmula kesim olay çıkarabilir, seçim gecesi kaybedildiği takdirde sokaklarda olay çıkacaktır. Aynı zamanda diğer taraftan da rte kazandığı takdirde büyük bir kaos yaşanabilir. İki ucu boklu değnek anlayacağınız
041 Yorumla
Soran+1 yılHeh işte bende öyle düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılYaşayıp görücez bakalım hayırlısı
Soran+1 yılAlttaki abiye bakarsan ayaklanırız diyor işte biliyorum bu tipte insanlar da var
Cevap sahibi+1 yılAllah kimseyi cehaletle sınamasın. Sonuç olarak bu da bir yarış ve artısıyla eksisiyle kazanmak da var kaybetmek de. Bazı iktidar seçmenleri muhalefete oy veren herkes canım kafasında. Buram buram cehalet ve bağnazlık kokan bir cümle ne yazık ki. Ben de iktidara oy vermeyi düşünüyorum şimdilik ama vermeyene de saygım sonsuz. Sonuçta herkesin kendince bir hesabı var. Değişmesi gerekiyorsa değişir. Paşa paşa kabul etmek zorunda herkes. Bize düşen istediğimize oy verip ülkemiz için en hayırlısını dilemek. Ötesi cahillik.
Cevap sahibi+1 yılCanım diye çevirmiş KS kelimeyi dhhdhshd siz anlarsınız artık ampute manasına gelen bir kelimeydi
Soran+1 yılHaa anladım o kısmı peki sence neden Erdoğan?
Cevap sahibi+1 yılKısıtlı sebebi var mesela kk'nın HDP ile işbirliği yapmış olması en büyüklerden bir tanesi ikinci olarak ben kapalı biriyim ve CHP lilerin başörtüsüne bakış açısı malum barış yarkadaş, canan Kaftancıoğlu vs. Ama Erdoğan hüda par la ve yeniden refahla ittifak yaptığı için de rahatsız değilim desem büyük bir yalan olur. Şeriatçı değilim şeriat istemiyorum çünkü günümüzde şeriat adı altında uygulanan sistem gerçek şeriat değil bunlar resmen kadını yok sayma, kadını çiğneme ve yamyamlık politikası üzerine kurulu bir sisteme şeriat adı vermişler gerçek şeriatte kadın el üstünde tutulur, aynı dinden olmayanlar hoşgörüyle karşılanır vs burada daha dini bırak aynı görüşte olmazsan bile sağ kesim direkt dinsiz imansız ahlaksız, sol kesim ise yobaz, bağnaz ilan ediyor. Aslında iki taraf da birbirinden beter bilmem anlatabildim mi
Soran+1 yılPeki tamam okk güzel iyi kötü fikirlerimizde bir uyum var ama bence bak ülkeni sevdiğini düşünüyorum tabi Tayyip kalırsa eğer kendi de bunu 100 kez dedi mülteciler gitmeyecek diye. Onlar eğer gitmezse zaten 5-10 yıla elbet büyük sorunlar çıkacaktır ki zaten. Bana göre ülkenin evet ekonomisi şusu busu da önemli ama en büyük sorunu bu ve bunu bile bile ben Tayyibe oy vermem çünkü zaten çok kan dökülecek eğer böyle devam edersek
Cevap sahibi+1 yılBu konuda sana katılıyorum gerçekten büyük bir mülteci sorunu var fakat dikkat edersen kk başta hep göndericem diyodu son zamanlarda göndermeye çalışıcam diyor yani ben onun da göndereceğine ihtimal vermiyorum pek ama zaten dün geceden beri fikrim değişti gibi artık kk ya daha yakınım ama HDP kafamı çok çok karıştırıyor ben hem doğuluyum hem de doğunun başka bir şehrinde yaşıyorum bildiğiniz gibi değil gerçekten pek kimse bilmiyor onlarla ilgili sanıyorum ki kimse sesini çıkarmıyor ittifaklarına
Soran+1 yılBen ona güveniyorum nedense. Şu anda da göndericem diyor yaa hatta bunla iligili da kaç tane video falan attı. 2 yıla kadar diyor ama hemen demiyor. Hdp şu an ittifakta yok yani bakanlık verilmeyecek. Ben de doğuluyum bu arada iyi biliyorum iyi kötü doğuyu. Selahattin'i çıkarır çünkü kürt tarafının da oyu önemli ve doğuda git kime sorarsan sor Selo onlar için çok önemli ve evet ben de kendisini sevmem hatta nefret ederim bile yalan yok ama bir anda hiçbir şey yokken adamı hapse attı ve dedem biraz fazla demokratik olduğu için böyle davranıyor ve dediğim gibi kürtlerin oyu önemli.
Cevap sahibi+1 yılKeşke sadece Selahattinin çıkartılmasıyla kalsaydı. Ahmet Türk iktidara geldiklerinde bize yanlış yaparlarsa günlerini gösteririz deme cesaretini nerden alıyor, teröristlerle hdp nin pkk ile işbirliği içinde olduğu da aşikar hem. Kılıçdaroğlu'nu severim ama çok yanlış yaptı bunu yaparak bu da bir gerçek ne yazık ki.
Soran+1 yılİttifak olduklarını sanmıyorum yani ama söz vermiş midir ki zamanında vermişti bazı sözler yalan yok. Bak ne dersen de seni de anlıyorum ama Kemal Kılıçdaroğlu Hdp'nin oyu olmadan maalesef kazanamıyor o yüzden de bu önemli gayet
Cevap sahibi+1 yılYa keşke mesela Sinan oğlanla Muharrem inceyi yanına çekmeye çalışsaydı Muharrem İnce dünden razıydı onlarla ittifak masasına oturmaya ama Muharrem İnceyi neden bu kadar dışladılar anlamadım neden böyle bir yok etme politikası uyguladılar
Soran+1 yılburada görüşümüz ayrışıyor. Muharrem İnce içi hep fesatlıkla dolu bir adam kusura bakma ama cidden çok fena bir insan ve amacı da şu an zaten belli yani yoksa boşuna aday oldu. Sinan oğan olmaz ama yokk görüşleri farklı ki şu an Sinan Oğan'ın amacı da bana göre ileride Mhp'nin başına geçmek tamamen
Cevap sahibi+1 yılAma bak şimdi tamam Muharrem İnce ne kadar kötüyse de sence bugünkü CHP Atatürk'ün kurmuş olduğu CHP mi Atatürk'ün kemikleri sızlıyordur şimdi iş birliği yaptığı insanlar yüzünden o zaman inceyi neden suçluyor ki CHP kiler kk nın da aşağı kalır yanı yok yani CHP Atatürk'ün partisinin ama bugün Atatürk'ten tamamen ayrışmış durumda tek dertleri laiklik o da İslamiyet karşıtlığından ama sorsan herkesin düşünce özgürlüğü var. Çok çelişki yani anlatabiliyo muyum
Soran+1 yılChp'nin de hataları yok veya eskisi gibi demiyorum hatta Chp bana göre Kemal Kılıçdaroğlu ile bir kez daha şaha kalkmıştır ha bak eksikleri veya hataları vardır ama Kemal Kılıçdaroğlu cidden güven veriyor bana. Dürüst ve güvenilir bir insan. İnce konusuna cidden katılmıyorum hatta İnce şu seçimde yapılmaması gereken her şeyi yaptı ve niyeti iyi değil. Erdoğan'dan aşağı kalır yanı yok hatta üslubuna kadar aynı. O laiklik konusuna gelirsek de Kemal Kılıçdaroğlu o derece dindar biri değil yalan yok en azından dini kullanmıyor başkaları gibi ama en azından iyi kötü insanların inancına şu yaşında saygılı olduğunu söyleyebilirim ki ben de laikliği savunuyorum bu arada
Cevap sahibi+1 yılLaikliği ben de savunmuyorum arkadaşım zaten yani şu şekilde savunuyorum. Tabi ki de din ve devlet işleri birninden ayrılmalı aksi takdirde şeriata doğru gider şu anda olduğu gibi ben Erdoğan'ın bu politikasını yanlış buluyorum her alanda dini ön plana çıkarmak biraz amaca hizmet eder çünkü hani İslamiyeti yayma desen değil. Dolayısıyla evet laiklik olmalı ve fakat laikliğin şöyle bir maddesi var: kamu kuruluşunda dini inanca dair hiçbir ibarenin yer almaması. Nedir bu madde, kamusal alanda başörtü yasağı, kamusal alanda namaz kılmanın yasak olması vs. Bana göre de bu düşünce ve inanç özgürlüğüyle çekişiyor anlatabiliyor muyum. Çünkü ben mesela kimsenin ne cinsel yönelimine ne dini inancına hiçbir şekilde ne dil uzatırım ne de engel olurum ve devlet beni yöneten organsa benim başörtüme de namazıma da saygı duyup sahip çıkmak zorunda kanaatindeyim umarım bunu sağlayabilirler. Evet laiklik olmalı fakat o maddesi en azından düzenlenebilir
Cevap sahibi+1 yılLaikliği ben de savunuyorum* ilk cümle otomatik düzeltme kurbanı olmuş
Soran+1 yılBak ona ben de katılıyorum ama o dediğini de biliyorum bak laiklik Atatürk'e göre öyle değildi bu arada onun amacı özgür bir Türkiye yaratmaktı herkes için. Kimsenin kimseye karışmadığı ve herkesin özgür olduğu bir Türkiye yaratmaya çalıştı ki başardı mı dersek de bence yaşayana kadar evet başardı ama daha sonrasında bu gibi şeyler değiştirildi ve yanlış da uygulandı ilk bildiğim kadarıyla 82 anayasasından sonra o dediklerin oldu ki 80 yılında da darbe oldu bilirsin ondan sonra da işte böyle bir saçmalığa da gidildi yani o dönemler hatta 2000 leri kadar kapsayan süreç bana göre karanlık dönem diye de diyebilirim zaten bir bakıma. Ha bu arada ondan önce 1950 li yıllara kadar evet chp vardı ve bildiğim kadarıyla yani yaşamadım o dönemleri ama böyle bir sorun yoktu diye biliyorum. Ondan sonrasında ise 73-77 arası iktidar oldu diye biliyorum ve bir daha da olmadı şu yıla kadar da zaten chp iktidar olmadı. Yani Chp döneminde böyle bir sorun yaşanmadı ve bu saaten sonra da %100 eminim ki öyle bir şey olmaz ki kendisi de dedi geçenlerde bir kişi sormuştu ve kendisi de herkesin gayet özgür olduğunu belirtmişti bu konuda. Ayrıca o dediğin madde zaten düzenlendi diye biliyorum ve bu saatten sonra da kimse bir ley etmez için rahat olsun
Cevap sahibi+1 yılEvet Atatürk'ün amacını biliyorum. Zaten laiklik din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılmasının yanında inanç ve vicdan ve ibadet özgürlüğüne dayalı bir ilkeyken Atatürk'ten sonra evrildikce evrildi. İnsanların şu anda Atatürk'ü yanlış tanımasının en büyük sebebi öldükten sonra başa gelenlerdir. Mesela insanlar Atatürk'ü dinsiz biliyor neden çünkü laikliği bu şekilde evirdiler halbuki laiklik tamamen din ve vicdan özgürlüğüne dayalı bir sistemdi ama bozdukça bozdular birçok şey gibi bunu da. Mesela milliyetçiliği de Türkçülükle değiştirdiler Türkçülük çok başka milliyetçilik bambaşka. Ve geçen kk Türkiye'yi batıya yaklaştırıcam dedi. Batının her türlü takdirinini kazanmaya çalışıyorlar bu da inanç özgürlüğü noktasında bana endişe veriyor ne yazık ki.
Soran+1 yılYok bee bak o konuda o derece katılmıyorum ki batıyı örnek alması bence de hoş hatta güzel bir şey ama dediğim gibi üstte inanç olarak karışılacağını bu saatten sonra sanmıyorum asla. Bana kalırsa ayrıca Avrupa'da da yasak değil ama demeseler bile bir tık ırkçılık var. Yani baş örtüsü yasağı falan gelmez ki bu tarz bir şeyden de takdir falan kazanılmaz rahat ol. Amerika gibi olmalıyız işte bu konuda. Özgürlükler ülkesi diyorlar ya heh işte bizde de kimsenin dinine, diline, ırkına, yönelimine karışılmamalı. Neyse bizim ülkemizde böyle bir şey olmaz çünkü zaten müslümanların çoğunlukta olduğu bir ülke. Dedem baştan dedi bunu ben ona güveniyorum
Cevap sahibi+1 yılBen de güvenmeyi çok istiyorum inan hem yeniliğe ihtiyaç var denemek lazım ama dediğim gibi HDP kafamı çok bulandırıyor. Teröristlerle aynı safta olmayı kabullenemiyorum
Soran+1 yılDiğer tarafta da hüdapar var yani diyeyim bak ki bakanlık da verecek onlara ama hdp şu an teknik olarak ittifak içinde değil
Cevap sahibi+1 yılTeknik olarak öyle ama mesela duymadın mı Ahmet türkün konuşmasını bize yanlış yaparlarsa günlerini gösteririz diyor ve Pervin Buldanla kemal Kılıçdaroğlunun gizli görüşmeler yaptığını düşünüyorum zaten o kadından da ayrıca nefret ediyorum
Soran+1 yılPervin Buldan denen kadından ben de nefret ediyorum hatta ölsün gebersin isterim bile. Neyse o ayrı konu ama ben Kemal Kılıçdaroğlu'na güveniyorum. Tabi şunu da diyeyim özerklik istiyorlar diye biliyorum ki onu da konuştular zaten ve verecektir
Cevap sahibi+1 yılÖzerklik vermesi iyi bir şey değil ki bu demek oluyor ki doğu telef olacak
Soran+1 yılBen iyi bir şeydir demiyorum ama istekleri bu yönde ve iki taraflı bakınca olaya ben her türlü Kemal Kılıçdaroğlu diyorum çünkü şu an ben de dediğim gibi %100 gönül rahatlığıyla vermiyorum ama en azından şu rejim değişsin istiyorum elbet sonra bakarız çaresine gerekirse erken seçime gideriz
Cevap sahibi+1 yılGiden gittikten sonra ne anlamı var ki kk başa gelirse HDP yüzünden can güvenliğimden şüphe edeceğim. Şimdi mesela sokakta rahat yürüyemediğini söylüyor insanlar kk gelince çok mu rahat olucaz Allah aşkına şahsen doğuda yaşayan biri olarak korkularım kat be kat artacak arabası yakılıp yıkılarak yol kenarında öğretmenleri ne çabuk unuttunuz bu ülkede düşünce özgürlüğü diye bir şey yok iki taraf için de geçerli ama HDP nin tehlikesi çok büyük ya benimsin ya kara toprağın prensibi. Diyarbakır'da daha kaçırılan çocukları, annelerinin haykırışlarını, pkk zulmüne kurban giden bir sürü sivili ne kadar kolay görmezden geliyorsunuz
Soran+1 yılHa bu arada özerk yönetim Suriye'de kurulacakmış denene göre. Kardeşim bu ülke hiçbir zaman güvenli olmadı o derece. Hatta şu an bile o derece güvenli değil. Ben terörü bitirebileceğine inanıyor muyum dersen emin değilim asla ama bak pkk konusuna bile gelirsek 2000 lerin başında da pkk bitmişti yani öcalan gittikten sonrayı diyorum. Yani ramak vardı bitmelerine ki çok rahat da pkk denen dertten kurtulmuştuk. Bak ben Ecevitçiyim doğru düzgün görmedim bile kendisini ama bir çok yönden takdir ederim kendisini hatalarına rağmen. Neyse Akp döneminde ne hikmetse pkk canlandı hatta bir dönem daha da güçlendi. Yani diyeceklerim bu kadar. Ben şu kadar rahat söyleyebilirim ki ben bu riske giriyorum çünkü cidden iki ucu da tabiri caizse b*klu değnek doğru ama Erdoğan her türlü ülkeyi berbat etti ve daha da edecek o yüzden de diğer seçenekte ihtimal var en azından
Cevap sahibi+1 yılGüzel kardeşim Ecevit tavrını net belli ediyordu bu adam bugün alenen HDP ile aynı masaya oturup akşamına yoo öyle bir şey yok diyor. Pkk çıkıyor oy topluyor kk ya biz bu destekten memnunuz diyor. Ahmet Türk ittifak yaptık diyo Kılıçdaroğlu yayında öyle bir şey yok diyo sence terörü bitirecek mi hortlatacak mı
Soran+1 yılBak şunu diyeyim ittifak var mıdır bence yoktur ama dediğim gibi özerklik gibi şeyleri vadetmiş midir etmiş olabilir. Bak sana dedim ne olursa olsun Kemal Kılıçdaroğlu veya bir başkası şu an Hdp'nin oyu olmadan kazanması çok zor. Geçen seçimde Chp'den sonra 3. parti konumuna yükselmişti sen düşün. Oy ister mi ister ben yalan söylemiyorum ama Kemal Kılıçdaroğlunu iyi kötü takip ettim daima ve dediğim gibi dürüst ve gerçekten bana ne olursa olsun güven veren bir isim. Terör biter mi bence de bitmez ama şu andan kötü olur mu sanmıyorum bak dediğim gibi şu an öncelik Tayyip'ten kurtulmak sonra gerekirse erken seçime bile gider bu ülke ama Erdoğan rejimi bitmek zorunda yoksa bunlar gider şeriat falan bile getirir kendini bir bakıma padişah yapar
Soran+1 yılÜstte de dedim sana eğer ki Suriyeliler gitmezse zaten çok kan dökülecek ve Erdoğan gitmemelerini istiyor ve nüfus çoğalma oranına bakarsan bile bunlar her türlü gitmek zorunda evet hdp falan diyeceksin hatta diyorsun ama dediğim gibi en büyük sorun bu.
Cevap sahibi+1 yılTamam ben sana da hak veriyorum ama büyük bir korku duyuyorum HDP yüzünden mesela ayrıca fetocüler ülkeye gelme hazırlığı yapmaya başladı nerden yüz buluyorlar
Soran+1 yılMuharrem çekildi bak şu an aşırı mutluyum. Bak şimdi öncelikle o fetöcü dediklerinin hepsi suçlu değildi bu bir ki ikincisi hdp konusunda da zaten bilmiyorum yaparlarsa bir şeyler her türlü yaparlar sen rahat ol bence şu an için tek çare dediğim gibi
Cevap sahibi+1 yılSiz doğuda mı yaşıyorsunuz
Soran+1 yılBenim o kısım çok karışık yaa zaten okuyorum da ben ama Ankara diyeyim şu an ama doğuyla da haşır neşiriz. Haa çok doğu kısımlara öyle gitmedim ama Diyarbakıra Elazığa falan filan gittim ki asıl doğma büyüme Malatya benim şehrim
Cevap sahibi+1 yılİşte bu yüzden rahat konuşuyorsunuz. Benim korkumu anlayamazsınız ben doğuda doğdum büyüdüm doğuda yaşıyorum okumaya gidicem diyodum depremzede kontenjanını sadece yaşadığın ile koydular yine doğuya mahkum edildim gitsem bile babam burada içim rahat etmez anlatabiliyor muyum burada anlatmadığım neler neler biliyorum, yaşadım bir daha yaşamak istemiyorum
Soran+1 yılBak kardeşim evet okk haklısın sen de ama devletimiz de eskisinden de güçlü şu an ama yine de sana da bir şey diyemem bu konuda anlıyorum. Yani diyecek bir şeyim yok sen bilirsin tamamen
Cevap sahibi+1 yılAslına bakarsan hala kararsızım az kaldı bakalım enn hayırlısı olsun
Soran+1 yılSen bilirsin de hayırlısı olsun yani diyecek bir şey yok başka
Cevap sahibi+1 yılAmin
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
+1 yılBen Erdogancı degilim ama kesinlikle onu yapmalarini bekliyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef bende öyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılTaş devrinde miyiz abi ne demek savaş çıkartmak, kabullenememek. Kaybeden paşa paşa gidecek orası kimsenin babasının malı değil
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle diyorsunuz da amaçları bu
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimse savaş çıkarmaz çıkarmaya çalışamaz muz cumhuriyeti mi bura 😂 ama bence kim kazanırsa diğeri oylar çalındı zılgıtı atacak
01 Yorumla
Soran+1 yılAdamlar daha seçim olmadan darbe demeye başladılar
Gizli Üye(25-29)+1 yılsavaş çıkartmayız.. ama seçim sonuçlarını kabullenemeyiz..
061 Yorumla
Soran+1 yılElbette zor gelir anlıyorum ama savaş gibi şeylere de gerek yok gerçekten hepimiz bu ülkenin insanıyız ve birbirimize zarar vermemize gerek yok
Cevap sahibi+1 yılöyle kolay değil işte sizi anlıyorum ama kolay değil.. 23 yıllık iktidar sonuçta.. ülkede lgbt cilere karşı verdiğimiz bir savaş var mücadele var.. bu insanlara karşı milli görüşün kaybedilmesi elbette öyle kolay değil.. milli görüşçü gençler bu zihniyete boyun eğmez..
Soran+1 yılAbicim bak lgbtciler falan hakkında ne dersen de o kısma bir şey diyemem ama seçim bu yani elbet bir taraf kazanacak ve diğer taraf da kaybedicek ama eğer bana bakarsan gerçekten artık bir şeyler değişmeli.
Cevap sahibi+1 yılne değişmeli? lgbt yasalaşmalı mı? eşcinsel evlilikler olmalı mı? selo ya özgürlük mü gelmeli? apo imralıdan çıkarılmalı mı? 2014 te imf borcu kapatılan ımf den tekrar dan 300 milyar dolar borç alınmalı mı? ayasofya nın bir kısmı tekrar dan müze mi olmalı?
Soran+1 yılŞu an borç keşke 300 milyar dolar olsa bee... Lgbt yasallaşmamalı ki öyle bir şey de olmayacak. Bana göre de normal değil. Selo kısmında ben de sana katılıyorum yalan yok. Ayrıca bak ben de Ayasofya'nın cami olmasına karşı değildim ama o zamanlar amacın zaten gündemi değiştirmek olduğunu bildiğim için kızıyordum bu adama ama bu saatten sonra zaten Ayasofya cami olarak kalır artık bunda bir anlaşalım
Cevap sahibi+1 yılbana çoğunlukla katıldığını söylüyorsun.. sonra bazı şeyler değilmeli diyorsun.. bir çelişki içindesin.. karamollaoğlu iktidar oldukları zaman ayasofyanın bir kısmının müze olacağını söyledi.. kk sürgüne gönderilen fetöcülerin affını istedi.. hatta bugün de mahkumların affını istedi.. imamoğlu iktidar oldukları zaman lgbt nin yasalaşmasını ama henüz türkiyenin hazır olmadığını söyledi? yeşil sol parti millet vekili Saliha Aydeniz İmralı'nın da kapısını parça parça edeceğiz, tecrite son vereceğiz. dedi apo için?
Cevap sahibi+1 yılşimdi milli görüşçü gençler kaybedildiği taktirde sessiz kalır mı? bu öyle kolay mı? 23 yıllık mücadele bunlara kalacak?
Soran+1 yılBen çelişki içinde falan değilim en azından bir değişim istiyorum bunda netim. Erdoğan da siyasal islamcı falan da değil hatta ne olduğu bile belli değil. Zamanında lgbt için kendisi demişti onların da hak ve özgürlükleri çerçevesinde yasal güvence altına alınması şart demişti ki bunu diyen Erdoğan. Bunu diyen adam zamanında ne yapmam dediyse de yaptı sen düşün. Ha hepsini diyorsun madem bir güzel ama savunduğun adam hizbullah ile beraber ve daha geçen bir adamını çıkardı buna ne diyeceksin madem?
Soran+1 yılÖncelikle 23 değil 21 ama bu bile çok uzun bir süre. Sessiz kalsınlar veya kalmasınlar ama insanların geneli Erdoğan yönetiminden bıkmış durumda basbaya.
Cevap sahibi+1 yılhizbullah ile beraber değil.. hüda par ile ittifak halinde değiller sadece hüda par ittifakı destekliyor.. ayrıca hüda par bir terör partisi değildir.. türkiyeyi savunur bölünmesini istemez teröristte terörist der.. chp gibi hdpkk ile yan yana yürümez.. seloya özgürlük apoya af gibi sloganlar atmaz..
Cevap sahibi+1 yılve yanında terör bayrağı apo bayrakları posterleri taşımaz.. türk bayrağı taşır.
Cevap sahibi+1 yıldün yapılan İstanbul mitinginde bile 1 milyon 700 bin kişi vardı.. hatta hala gelmekte olan ve dışarıda olanlar vardı.. çoğunluğu hala reisi seviyor sevmeyenler yine aynı sol kitle ve terör yandaşları
Cevap sahibi+1 yılchp grup başkanvekili mecliste kendi ağzı ile söylüyor.. akp ağzında kuşta tutsa işini düzgünde yapsa biz onu desteklemeyiz diyor.. partizanlık budur işte..
Soran+1 yılTabi abicim yaa ondan daha geçen gün hizbullahın adamı hapisten çıktı mesela... Kendini mi kandırmaya çalışıyorsun bilmiyorum bu da ilginç. Hüda par yani Hizbullah zamanında az buz suç işlemedi ve Erdoğan'ın da bana kalırsa en büyük hatası bunlarla ittifak olmak oldu. Sen bilirsin inan veya inanma zaten az kaldı kurutulucaz o tiplerden
Soran+1 yılBen buna da doğru demiyorum ama bu saatten sonra akp ne yaparsa yapsın bitti zaten
Cevap sahibi+1 yılafedersin de pkk ile bir olacağına hüda par ile bir olsun daha iyi.. selo apo hapisten çıkacağına hü da parlı adam affedilsin daha iyi.. henüz eren bülbülün kanı kurumadı
Cevap sahibi+1 yılakp bitmedi yeni başlıyor her şey.. dün yapılan İstanbul mitingide bunu gösterdi.
Soran+1 yılPkk yok yokkk kaç kez diycem ama hizbullaha bu adamlar bakanlık verecek bu daha mı normal? Dün yapılan İstanbul mitingi ha bu diğer şehirlerden parayla insan getirdikleri o miting ha biliyorum onu
Cevap sahibi+1 yılen azından chp nin 2014 İstanbul mitinginde paylaşması gibi değil.. ya da 2018 muharrem ince mitingini sosyal medya da bizim maltepe mitingimiz olarak paylaşması değil.. ya da mustafa sandalın hemen paylaşıp rezil olduktan sonra silmesi gibi değil.. bizde her şey ortada.. 1 milyon 700 bin insanı paylaşır yayınlarız silmeyiz..
Soran+1 yılMustafa sandalın falan ne ettiği beni alakadar etmez ki Twitter falan çok iliginç bir ortam da neysee. Paralı toplama adamlar diyorum halan ne diyorsun ama sen bilirsin. Neyse bence artık biliyoruz değişim yakındır. Siyasetten bıktım gerçekten. Ben de siyaset konuşmak istemem ama artık Kemal dedem gelse en azından ekonomik sorunlar falan çözülse refah düzeyimiz artsa işte o zaman her şey daha güzel olacak
Cevap sahibi+1 yılkemal dede mi değiştirecek ekonomiyi ülkeyi? her şey çok güzel olacak dediniz İstanbul bitik hale geldi.. iett problemlerini söylemiyorum bile her gün ekrem istifa sloganları atılıyor metrolarda
- +1 yıl
Chp İzmir 1. Sıradan fetöcüyü aday yaptığınıda unutmayalım
- +1 yıl
Ekrem tamamen cuvalladı İstanbul'da bir istanbullu olarak söylğyorum chp istanbulu kaybetti ve seçimde kaybedicek
- +1 yıl
Hüdapara bakanlık verilmedi bu arada o da uyduruyosun
- +1 yıl
Siz o hdp ile zor seçim kazanırsınız
Cevap sahibi+1 yıl@ibrahimfurkan34 ibrahim bu zihniyete laf anlatmak zor uğraşma ya valla.. neler söylüyorum hala hizbullah deniyor kemal dede ülkeyi değiştirecek deniyor :D
- +1 yıl
50 bin şehit verdiğimiz. Pkk ile iş birliği yapıyorlar ama hüdapar diyorlar anlamış değilim
- +1 yıl
Nasıl bi kafa cehalet körlük anlamak mümkün değil
Cevap sahibi+1 yıl@ibrahimfurkan34 böyle zihniyete sahip oldukları için zaten 20 yıldır seçimleri kaybediyorlar.. 11 seçim kaybetmiş kk yi aday yapıyorlar :D en kalabalık mitingleri muharrem ince mitingiydi 2018 te ona rağmen kaybettiler.. cahillik işte.
Soran+1 yıl@ibrahimfurkan34 Ekrem İmamoğlu benim de beklentimin altında kaldı bak ben sizin gibi değilim en azından herkesin hatasını görüyorum ama yine de kötü yönetmedi. Ben Ankara'da'yım ve mesela Mansur Yavaş gerçekten başarılıydı bunu sonuna kadar diyebilirim ve bence bütün Türkiye'de bunu kabulleniyor diye düşünüyorum. Ekrem İmamoğlu konusunda da adamın her şeyini engellemeye çalıştılar ki para bile vermediler ama adam ona rağmen yine de iyi kötü bir şeyler yapmaya çalıştı. Hüdapar konusunu da siz bilirsiniz zorlayamam zaten bunu göremeyeceksiniz çünkü seçimi kaybedecekler. Hdp kısmında da Kemal Kılıçdaroğlu bence en iyi şekilde davranıyor şu an. Ne olursa olsun%12 lik bir oy var ve bu oy ne olursa olsun çok önemli o yüzden de en iyi şekilde davranıyor. İttifak içinde de değiller bunu daha fazla diretmek istemiyorum.
- +1 yıl
Abi ben anlamadım herkese paralı diyorlae yahu bu adam 50 oy alıyr her 2 kişide 1 i bu adama oy veriyor her 2 kişiden 1 i param alıyor böyle bi matematik var mı ya skskks anketlerde cıkıyor ilk defs oy kullanacsk gençlern %60 ı erdoğana oy veriyor son yapılan 10 anketi 8 ini erdoğan kazanıyor yani bunlar nasıl siyaset takibi yapıyor hayalmi görüyor manipülasyonmu yapmaya calısıyorlar anlamış değilim yahu sizin adayınız kk 120 dakikalık mitingte 13 dakka konusuyor ekrem 26 dakika 0.7 oy bile alamayan davut 20 dakkayı geçiyor bunlardan hiçbir şey olmaz
Soran+1 yılKemal Dedem değiştirecek aynen öyle. Adamların ekonomi kadrosuna bile baksan sadece helal olsun derdin. Gidin bir Bilge Yılmaz'ı araştırın mesela görün en azından Nebati denen neyse küfür etmiycem 5 gün daha sabır sonrasında açıklarım
- +1 yıl
İttifak içinde değillerse neden destekliyorlar kardeş
- +1 yıl
Babasının hayrınamı destek veriyor buna inanmamı mı bekliyosun
- +1 yıl
Ekrem boş adam metroda sadece %5 ilerleri yok paraymış yok buymuş ne yapıcaktık akpliler mi vericekti onun parasını
Cevap sahibi+1 yıl@ibrahimfurkan34 bugün ittfak yaptıkları demokrat partiden 2 bin kişi istifa etti ak partiye geçti mesela :D geçen haftada gelecek partisinde 300 kişi istifa edip cumhur ittifakına geçmişti :D bunların ittifak kurduğu kişilerde gerçeği gördüler anladılar işte.. ama partizanlar göremiyor ne yazıkki..
Soran+1 yıl@ibrahimfurkan34 İnan veya inanma o kısım beni bağlamaz ama ben Hizbullahı istemiyorum devletin içinde ve yeter artık Erdoğan ha öyle ha böyle gidecekkk yeter 21 yıl
- +1 yıl
Bu ülkeye seküler kesimden adama kimse oy vermez iç anadoluda kılıçdaroğlu deyince o deccalin adını anma derler skkssk
- +1 yıl
Bu ğlkenin cumhurbaşkanı seküler kesimden olamaz kazanamaz yeteince oy alamazzz
Cevap sahibi+1 yılaynen aynen kemal dede ekonomiyi değişticek dış ülkeden 300 milyar dolar borç alarak.. ha evet bir de abd den özel adam tutacaklardı danışmanlık yapması için.. ülkeyi abd ye emanet edecek resmen ekonomisini bile abd li danışmana soracak kadar cahiller..
- +1 yıl
Ya siz kendi ittifsğınızın içindeki akrabalrdsn oy alamıyonuz babacsnın akrabası erdoğana oy verigor
- +1 yıl
Tuttular zaten aga Şu an kk nin danışmanlarına bak abd den var yani suanda
- +1 yıl
Hatta obamanın danılmanlıgını yapan kişi olması lazım
Cevap sahibi+1 yıl@ibrahimfurkan34 ülkeyi abd ye peşkeş çekecekler milli görüş te buna sessiz kalacak :D
Soran+1 yıl@ibrahimfurkan34 Yav off vallahi kafayı yicem babacanın akrabasından banane yani bunu anlatamıyorum.
- +1 yıl
Milliyetçi oyların tamamını kaybettiler diyenilirim % 2 si anca verir bunlars
- +1 yıl
Kalan 28 i erdoğan
Cevap sahibi+1 yıl@ibrahimfurkan34 abi diyorum ya bugün demokrat partiden 2000 bin kişi geçen haftada gelecek partisinden 300 kişi istifa edip cumhura geçti :D adamları bile kaybeceklerini biliyorlar cumhura geçiyorlar :D
Soran+1 yıl@ibrahimfurkan34 Milliyetçi oyların tamamını bahçeli kaybetti asıl. Milliyetçiliği batırdı adam ne anlatıyorsun. Mhp madem o kadar anket bakıyorsun %7 olamıyor bile daha ne diyeyim neyse...
- +1 yıl
Sürekli cumhur ittifakı kaybetti diyosun anketlerde bile kazanıyor adam ya sen körsün hayal dünyanda yaşıyosun ya da dümenden bi siyaset takibi yapıyosun
- +1 yıl
Herkes bıktı milliyetçi oyuda kaybetti şöyle oldu böyle oldunkesin kazandık ilk turds bitiyor diyosun, son 10 ankete bakıyoruz erdoğan 8 inş kazanıyor
- +1 yıl
Ya abi sen siyaset takibini bırsk gerçekten
- +1 yıl
Bana takip at 5 gün sonra kaybedişinizi dinlicem dedim istekde atmadın
- +1 yıl
Dinsiz adamın bu ülkenin başına gelmesi çok zor kk yi başa getirmezler
Cevap sahibi+1 yılmhp şu an %7 oy civarı alıyor.. sizin ittifak kurduğunuz iyi parti ile aynılar yani.. en güçlü ittifakınız iyi parti oda bizim mhp ye denk geliyor zaten.. sizin diğer ittifaklarınız çöp %1 oy bile alamıyor diğerleri.. bizim hüda par ile yeniden refah partisi de sizin hdp ile aynı oylara sahip toplandığı zaman.. akp her türlü chp den fazla oy aldığı için cumhur ittifakının eli güçlü.
Soran+1 yıl@ibrahimfurkan34 O anket şirketlerinin bir kısmı da Erdoğan'a çalışıyor onu bir söyleyeyim ama ben halkı daha takip ediyorum aç Youtube'a gir bak mesela orada da anket yapıyorlar en azından halkı daha iyi anlıyorsun
Soran+1 yılMhp şu an %7 alamıyor inan veya inanma ama sen bilirsin hüdapar tam tersine cumhur ittifakına oy kaybetttiriyor farkında değil misiniz? Ohoo ne anlatıyorum ben...
Cevap sahibi+1 yılşu an doğu da hüda par hdp den daha fazla oy alıyor..
Soran+1 yılha bunu da diyorsan tamam abicim tamam iyi günler aynen aras kargo. Siz bu düşünceyle devam edin çünkü siz cidden iliginç bir hayal aleminde yaşıyorsunuz
- +1 yıl
Seçimden sonra yazıcsm sana
Soran+1 yıl@ibrahimfurkan34 Tamamdır
+1 yılyok halk kendi kaşındı der oturur izlerim vatanin bolunmesini, hdp babasinin hayrina kemal kilicdarogluna destek atmiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılPekii en iyisi olur bu durum
+1 yılKabullenirim ama siz yine oy çaldı diyeceksiniz
141 Yorumla
Soran+1 yılÜzgünüm ama evet de yine de buna izin vermeyeceğiz. Ya bak daha Avustralya'da yaşandı geçenlerde bu olay açılmamış oy pusulasının üzerinde Erdoğan için evet yazıyormuş. Kusura bakmayın ama bu normal bir şey değil. Daha dün gidip İstanbul mitinginde sahte video hazırlamış yani ben bu adamı bu saatten sonra neyine güvenebilirim? Kusura bakmayın ama elimizden geldiğince sandıklara sahip çıkıcaz ve gerisini de görücez 15 Mayıs günü
- +1 yıl
Sahip çıkın ozaman ağlamayın bak yalan diyosan erdoğanınn ve oğlunun sahtr konusmaları vardı chp onu mecliste dinlettirip siyaset yapmıştı bak bunlar böyle yaptı diye kaç gün konustular bugğn kılıçdaroğlu çıkıyor seçime az kaldı erdoğana yaptıkları gibi bizede yapabilirler diyor mademki geçmişte sahte videolar oldu niye onun ğstünden prim yaptında bugün döneklik yapıyon
Soran+1 yılYalnız onun sahte olmadığını bence hepimiz biliyoruz ama neyse... Erdoğan ile Kılıçdaroğlunu bir tutmayın abicim bir gidin. Adamın dediği bir tane doğru yok ve zamanında neyi yapmayacam dediyse de yaptı
- +1 yıl
Muhalif bile sahte oldugunu kabul etti sen neyim davasındasın be adam sksksk
- +1 yıl
Bunarada erdoğanın vaat edipte yapamadı tek bir şey bile yok araştırıp bakabilirsin
- +1 yıl
Ama dur kılıçdaroğlu sgk yı batırmıştı dimi
- +1 yıl
Kılıçdaroğlu anca gitsin mitingte kalp yapsın amcs onu yapabiliyor
- +1 yıl
Ekrem imamoğlunuda gördük İstanbul'da ne zaman bir şey olsa beyefendi tatilde
- +1 yıl
Metroda %5 ilerlemiş
- +1 yıl
İstanbulı chp kaybedicek bu seçimde
- +1 yıl
Havalimanındaki erdoğan mitingi kimin kazanacağını gösteriyor
- +1 yıl
Hayal kurmayın aga hdp nin oldugu ittifak her zaman zor kazanır
- +1 yıl
Bu yıllardan beri böyle
Soran+1 yılKılıçdaroğlu sgk yı batırdı dimi? Öncelikle sgk değil ssk ama neyse. İkincisi de şu anda sence daha iyi bir durumda mı? O zamanlar ülkede kriz vardı bir çok kişi erken yaşta emekli edildi falan derken bu normal hadi şu an niye böyleyiz? Reisine göre ülkemiz çok iyi durumda madem öyle o zaman niye bir kilo kıyma 400 liralara dayanıyor. Soğan niye 30 liralara çıkıyor? Adam ülkede satılmadık parça bırakmadı her şeyi sattı halan ssk diyorsun ya pess azcık açın gözünüzü be
- +1 yıl
Yok ekonomi berbat ama yinede erdoğana vereceğim ben pkk nın desteklediği adama oy vermem siz verin öbür tarafta 50 bin şehide hesabını verirsiniz askeri sınırdan çekicekmiş seloyu serbest bırakıcakmış ya hani pkk bakalım askeri sınırdan çekince nasıl saldıracak nasıl iç savaşa sürüklüceksinçz kürdistan kurdurcaksınız sanırım
Soran+1 yılBirincisi hdp ittifakta yok bu bir ikincisi de tamam ben hüdaparın olduğu ittifaka veririm diyorsan sen bilirsin o da senin vizyonun. Bak gel istersen iddiaya girelim net diyorum Kılıçdaroğlu İstanbul'da %55 alıcak en az benim görüşüm ama sen bilirsin
- +1 yıl
Bölge bölge ben bilmem ama cumhurbaşkanlığı seçimini alamaz takşp et beni 7 gğn sonra sana yazarım
- +1 yıl
Hdp ittifakta yoksa niye kılıcı destekledin aga cocukmu kandırıyorsunuz ya
- +1 yıl
Ya gerçekten evcilşk falanmı oynuyoruz
Soran+1 yılAbicim herkes değişmesini istiyor yani ne diyeyim yetmez mi. Hüdapar'a bakanlık verecekler bu adamlar asıl bu normal mi? Ayrıca asıl Erdoğan alamaz ve o da farkında. İnsanlar bıktı diyorum bıktııı. İmkanı yok en iyi zamanında %52 almış bu adam
- +1 yıl
Bakanlık falan yok
- +1 yıl
Ya neyi bıktı abicim havalimanında 1.7 milyon adam topladı
- +1 yıl
Mitingte 1.7 milyon adam vardı kim bıkmış
- +1 yıl
Genç oylar genç oylar diyonuz gençlerin ilk defa oy kulanacakların %60 ı erdoğana veriyor anketlerle sabit
- +1 yıl
İlk turda bile bitebilir bu seçim
- +1 yıl
Siz daha müttefikte olan babacanın akrabasını ikna edememişsiniz adam erdoğana veriyoe siz önce içinize bakın
- +1 yıl
Yüce divanda yargılayacağı adamı cumhurbaşkanı yardımcısı yapıyoe ben daha ne diyim size ya skkss
Soran+1 yılBirincisi o akp mitingi tamamen paralı insanlardan oluşuyor birçoğu ve toplama yani birçok şehirden neyse. İkincisi de sen nerenin anketine bakıyorsun kjaskdjsdjk Abicim gençlerin şöyle diyeyim %20 si falan Erdoğan'a veriyor bence kendini kandırma bir zahmet. Hadi%30 olsun. Yav Trabzon'da Konya'da falan bu adamın oyu bayağı bir düşüşe geçti daha ne diyeyim. En iyi döneminde %52 almış adam bu seçimde %45 alacak o da en fazla hatta ilk turda bitecek inan veya inanma
Soran+1 yılBabacan'ın akrabasından falan banane yani
- +1 yıl
Ya abi bi bıkmadınız paralıninsanlar demeye yahu bu adam her seçimi %50 ile aldı yani bu da demek oluyorki her 2 kişden 1 i erdoğana oy veriyor abi matematiğinmi yok her 2 kişiden 1 i paramı alıyor yani nasıl bi mankafalık bu ya
- +1 yıl
Lütfen bana takip atsana seçimden sonra kaybedişinin hüzüntüsünü görmek çstiyorum yazacam sana
- +1 yıl
Anketler diyor herkes diyor gençlerin 60 ı erdoğaa veriyor ben günümün 5 saatini siyasete ayırıyorum herşeyi biliyorum sen sıkma canını ne 20 si ne 30 u
- +1 yıl
Senin dediklerin gerçek olsa bugün erdoğan %25 i geçemezdi
- +1 yıl
Son yapılan 10 anketin 8 ini erdoğan kazanıyor abi şakamısın ya
Soran+1 yılHa ben daha çok ayırıyorum bu arada sen herahalde sadece konya'nın anketlerine falan bakıyorsan normaldir ama genele bakarsan üzgünüm. Sen bilirsin neyse daha fazla anket tartışmak istemiyorum sıktı zaten görüceksin 5 gün sonra gerçek anketi
- +1 yıl
Secmenmatiğe gir anketlere tıkla bütün anket firmalarının tarihe göre sıralamasını göreceksin son 10 ankete bak
- +1 yıl
Madem kazanacağına cok eminsin bende diyorumki bana takip at 5 gün sonra konuslım
Soran+1 yılEminim demiyorum gerçekler öyle. Bunu Erdoğan, soylu hepsi biliyor. Farkındalar ki bundan dolayı da darbe demeye bile başladılar
- +1 yıl
Tamam takip atsana ozaman neden atmıyon
Soran+1 yılAttım
Soran+1 yılAbicim sıktınız vallahi neyse seçim günü görücez. Siz bu düşüncede devam edin
Kaybederlerse olaylar çıkar nett
01 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum maalesef ama umarım çok büyümez
+1 yılAyaklaniriz
09 Yorumla
Soran+1 yılSorunlu musunuz abi neden?
- +1 yıl
RTE giderse ülke zaten biter
Soran+1 yılAbicim zaten bitmiş daha neyine bitiyor. Neyine ayaklanıyorsunuz cidden pess. Ya bir şey olsa sizin yüzünüzden insanlara değer mi bee
- +1 yıl
Ne bitmis
Soran+1 yılÜlke ülkee
- +1 yıl
Bseyi yok ya
Soran+1 yılTabi yaa mükemmeliz zaten
- +1 yıl
Uhhhahahaha
Soran+1 yılAboo durum vahim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı