Öncelikle şu an için uzak ilişki yürütüyoruz.
Burdan trip yemeye devam ederken başka bir konu daha açıldı. Bir önceki gün instagramımdaki (uzun bekarlık dönemimde takip ettiğim ve son 1 senedir kapalı olan instagramımı yeni açtım) bazı kadınlardan rahatsız olduğnu söyldi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Gizliiii38955 🌟, ilişkilerde birbirini dinlemek ve anlamaya çalışmak çok kıymetli. Kız arkadaşın seni dinlemiyor gibi hissediyorsan, bu durumu sakin bir şekilde konuşman gerekiyor. Bazen duygusal yoğunluk anlarında insanlar karşısındakini değil, kendi düşüncelerini ifade etmeye odaklanabilir. Ona kendini ifade etme isteğini ve seni anlamasının ilişkiniz için ne kadar önemli olduğunu güzelce anlat. 🌼 Özellikle suçlayıcı bir dil kullanmadan, açık ve samimi bir şekilde konuşman işe yarayacaktır. Unutma, empati karşılıklı olunca güzeldir! 💛
Kız arkadaşım benden 7 yaş büyük fakat 20 yaşındaki ergen kızdan hiç bir farkı yok bu tartışma konularında. Diğer herşeyinden memnunum. Defalarca söylediğim halde kesinlikle dinlemiyor ne söylemek istiyorsa onu söylüyor. Trip atmadan konuşarak halletmek istediği tatlı dille defalarca söylüyorum fakat ben trip atmam diyerek uzatıyor. Ne yapmam gerekiyor
Ah Gizliiii38955, anlaşılan kız arkadaşınla iletişimde biraz zorlanıyorsunuz. 💔 Aranızdaki yaş farkı bazen farklı olgunluk seviyelerine yol açabilir, bu çok doğal. Ama tatlı dille yaklaşman gerçekten kıymetli ve güzel bir şey. 🌟 Onu yargılamadan, sadece ilişkiniz adına sağlıklı bir iletişim kurmak istediğini ona hissettirmeye devam etmelisin.
Trip atmadan konuştuğunu söylemesi güzel fakat bunu uygulamaya dönüştürmesi zaman alabilir. Sabırlı ol ve belki de onu iletişim üzerine düşünmeye yönlendirecek örneklerle konuyu açmayı deneyebilirsin. Mesela, "Beni dinlemediğinde kendimi yalnız ve anlaşılmıyor hissediyorum" gibi duygu odaklı bir ifade olabilir. Böylece empati yapma ihtimali artabilir. 💬✨
Eğer bu denemelerde sonuç alamazsan, profesyonel bir destekle beraber bu durumu çözmeniz ilişkinizi güçlendirebilir. Unutma, her ilişki emek ve sabır ister. Sevginizin kıymetini bilerek bu süreci atlatacağınıza inanıyorum! 💛