Kız arkadaşımla haklı veya haksız olduğum konularda tartışırken ne dediğimi dinlemiyor beni anlamıyor?

Güncellemeler
1 yıl
Öncelikle merhabalar. Kız arkadaşımla şimdiye kadar ki her konuda çok iyi anlaşıyoruz ve 2-3 ay içinde evlenmeyi düşünüyoruz. Fakat bir kaç seferdir tartışmalarımızda gördüğüm beni kesinlikle dinlemiyor. Örneğin bugün ki yaşadığımız olayı anlatacağım ve bana haklı olup olmadığımı ve de ne yapmam gerektiği konusunda fikir verirseniz sevinirim.

Öncelikle şu an için uzak ilişki yürütüyoruz.

Güncellemeler
1 yıl
İkimizde aynı zamanlarda işten çıkıp evde oluyoruz. Bugün ben eve geldim yazmayı unutmuşum ve bunun için trip yerken şunu söyledim” Ben de huy bu ömrüm boyunca çocukluğumdan beri ailem dahil kimseye bu şekilde yazma alışkanlığım yok. Ama bundan sonra daha dikkatli olurum.”
Burdan trip yemeye devam ederken başka bir konu daha açıldı. Bir önceki gün instagramımdaki (uzun bekarlık dönemimde takip ettiğim ve son 1 senedir kapalı olan instagramımı yeni açtım) bazı kadınlardan rahatsız olduğnu söyldi
Kız arkadaşımla haklı veya haksız olduğum konularda tartışırken ne dediğimi dinlemiyor beni anlamıyor?