Kız arkadaşım tartıştığımızda alttan almıyor?

merhaba arkadaşlar kız arkadaşımla genelde tartıştığımızda alttan almıyor hemen sinirleniyor ve sinirlendiğinde kırıcı konusuyor bu durumda beni üzüyor. Ona söylüyorum üzüyorsun kırıcı konsuuyorsun diye özür diliyor. Ama tekrar tartışsak yine aynısı oluyor. Dün gece tartıştık tartışmamızın sebebi ise ben hastayım 3,4 gündür gün içinde hiç sormadı telefonda da konustuk öksürmekten konusamıyorum yani o halde bile şunu yap felan demedi açıkcası ilgilenmedi her insan gibi bende ilgilenilmek isterim. Neyse gece konusuyoruz nasıl oldun dedi bende sonunda sordun aşkım dedim. Lafını da soktun dedi sustu biraz sonra ben yatıyorum dedi kapatıyorum dedi bende dedimki bana güzelce gelsen ben uzatmıycam senden bir şey de istemiyorum dedim aşkım özür dilerim ya da seni seviyorum desen ben zaten hemen yumuşayacam ben bunu dedikten sonra her zamanki gibi sinirlenmeye basladı ben ilgisizim hep ben ilgi istiyoruym demi şöyle bmyle konusmaya basladı sonra kapattı uyudu. Ben uyuyamadım mesela o nasıl uyudu ben onu hiçbir zaman kalbi kırık ya da üzüldüğünde modunu düzeltmeden uyutmadım uyumadım da. Onu cok seviyorum ama böyle olunca cidden üzülüyorum. Empati yapıyorum ben sinirliyken o benden ilgi istese benim içimden gelmez kimsenin gelmez ona da bu konuda bir şey diyemiyorum ama o ilgi istediğinde ben ona bu sekilde sinirli gitmiyorum. Ona söylediğimde herkes böyle yaklaşmayabilir diyo evet haklı herkesin karakteri farklı ama insan sevdiği için cabalamaz mı? Ben mi cok abartıyorum bilmiyorum.(bu ara da 4 aylık bir ilişki şu an uzak mesafe var aramızda bayramda gelecek ailesiyle kalıyor gün içinde sürekli koşturmaca aile evinde olduğu için bu yğzden de gergin olabilir diye cok üstüne gitmiyorum ama beni de düşünmesini istiyorum.) Kız arkadaşım cok seviyor arkadaşlar benden cok değer veriyor ben aramadan arar yazar ondan bir şiakyetim yok hakkını da yiyemem sadece tartıştığımızdaki hareketleri ve kırıcı konıusması beni üzüyor. sizce nasıl davranmalıyım? onu kırmak istemiyorum

Kız arkadaşım tartıştığımızda alttan almıyor?