Kız arkadaşım düşüncesiz ve anlayış sahibi değil?

2 yılı aşkın süredir süren bir beraberliğim var. Şu zamana kadar partnerimin isteklerini göz ardı etmeden bu ilişkiyi sürdürdüm. Hep şaşırttım, hep ilgilendim, hep anlayışlı oldum, sürekli çözücü, yatıştırıcı ve olumlu olan taraftım. Kadın çevirir ilişkiyi derler ya, yalan. Erkek sevdiği gibi işin rengi değişiyor otomatik olarak. Onu şımarttığımı düşünüyorum. Amacımda buydu aslında. Neden şımarmasın ki? Şımarmayacaksa mutlu olmayacaksa bu ben kendimi bir erkek gibi hissedemem. Ancak her olay büyümeye başladı. Mantıklı düşünemiyor ve hor görüyor sürekli. Bu hor görülme, bu iplememe durumuna sebep olan şey nedir merak etmeye başladım. Yıpranıyorum ona bunu anlatsam da bir şey ifade etmiyor kanımca. Ben aramız bozulmasın mantığı yok böyle bir şeyin diye düşünerek her olayda mantıklı yaklaşarak çözüme gidiyorum ancak onda böyle bir şey yok. Açıkçası düşünmekten ve ne yapmam gerektiğine karar verememekten yoruldum. Birbirimizi sevdiğimizin farkındayım ancak yolunda gitmeyen bir şeyler var. Zedelemeden düşünce ve duygular değiştirilebilinir mi? Bunların nedeni nedir, yapılması gereken nedir? Özellikle bayanların fikirlerini merak ediyorum ancak, fikri olan hem cinslerim de yardımcı olabilirler ise çok sevinirim.
Kız arkadaşım düşüncesiz ve anlayış sahibi değil?