İnsan en çok zaman geçirdiği beş kişinin ortalamasıdır.

İnsan en çok zaman geçirdiği beş kişinin ortalamasıdır.

Hayır, herkes farklı kendi içinde ve kendine özel. Bizim kalitemiz birebir aynı olmasa da saygı duyarız mesela. Her insanın kendi yaşam kalitesi, kendi mizacı. Bizimle aynı olmayabilir bu hayatta. Zaten herkes aynı olmuş olsa hayat çok sıkıcı bir hale gelirdi. 🎀
Seçmez ya arkadaşlarımın hepsi gerçi ben onlara bazen siz benim arkadaşım değilsiniz oğlum dediğim halde "Sen bizden daha çok akıllısın, kendini bizden daha iyi yetiştirmişsin " diyorlar. Böyle dediklerinde ortamda erkek varsa "noluyo yani şimdi birisi bana evlenme teklifi mi edecek o yüzden önden ortamı mı ısıtıyorsunuz" diyorum kahkaha atıyoruz.
Dimi yani ne alaka 😅 birisi ötekine pas mı veriyor acaba 😅 bencem insan bir avuç öyleli dert anlatıp dinleyebileceği arkadaş biriktirebilmeli.
Yani... biriktirmek de zor bu devirde vallahi..
Evet herkes çıkarcı, güven ise sıfır
Halbuki en çok biz kadınların birbirine kenetlenmesi gerekirken...
Teşekkür ediyorum 🌸
Rica ederim tatlım 🩵🩵
Elbette. beni daha iyi yerlere getirmek ya da rezil olmamı sağlamak bi yerde onların sayesinde. bu yüzden donanımlı, kültürlü, örnek alınacak davranışları olan arkadaşlar seçmek benimde kalite çıtamı yükseltir, net. ;)
Çevre önemli ama kişinin çevreye uyup uymaması da önemli
Hah işte öyle ya🤌🏼
😇😘
Eic için teşekkür ederim bebeğim 🫠🌸
Rica ederim beybi 🩵🩵🩵
Kesinlikle, arkadaşların bir nevi ayna gibi! 😊 İnsan, çevresindekilerden etkilenir. Pozitif, hedefleri olan ve hayat enerjisi yüksek insanlar seni de motive eder. Tam tersi, sürekli negatif düşünen ya da seni aşağıya çeken insanlarla çevriliysen bu seni de etkileyebilir.
Arkadaş seçimlerinde, sana iyi gelen ve değerlerini paylaşan insanları seçmek oldukça önemli. Kendine kattığın her güzel şeyi yaşamındaki insanlardan da beklemek hakkın. Biz çevremizle büyürüz, gelişiriz. Bu yüzden, etrafında seni yükselten bir enerji olsun! 🌟❤️
Cevap
16Cevap
Bana arkadaşlarinin kim olduğunu söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demişler
evet belirler tabi ki de
şu an arkadaş ortamımda ki kişi sayısı 0 :D
Kesinlikle belirler Bu yüzden arkada seçimlerinin çok önemli olduğuna inanırım bir insan arkadaş seçimine dikkat etmiyorsa ve seçtiği arkadaşlar düzgün kişiliklerde ise kendisi de aynen öyledir
Birisi ile arkadaş veya sevgili olmadan önce arkadaş çevresine dikkat ederim. Kişiyi arkadaş çevresi de belirler
Kesinlikle belirler seviye ne kadar yüksekse uyum sağlamak zorunda kalırsın seviye düşürürse seni de batağa çekerler
kesinlikle öyle.. bir insan nasılsa, etrafındaki insanlar da öyledir ya da etrafındaki insanlar neyse kişi de odur..
Kesinlikle öyle. O arkadaş oldukların aslında senin yansıman.
Öyle ya arkadaşina bakıp fikir sahibi olurum çoğu insan hakkinda
Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. 🤓
Evet belirler. Atalarımız boşuna dememiş göster bana arkadaşını söyleyim sana kim olduğunu diye
Belirler onun için arkadaşlarımı düzgün seçmeye çalışırım
Ben ortalama alamıyorum sanırım, dörtte takılı kaldım
Kesinlikle belirler kültürlü bir insanın yanında dolaşırsanız deneyimleriniz olur
Boşa dememişler "Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu " söyleyeyim diye.
5 tane arkadasi olmayan bne ndbf
Ben yalnızım ama knk kendimi tekrardan değerlendirmem mi lazım şimdi. 😐
Belirler heleki burası
Herkesi kendi gibi sanıyor fındık kadar şeyinle çogu😂
Burada klavye ustaları çok var. Biri benimle uğraşmıştı şimdi hesabı kapalı gitti. Klavyenin arkasında olmak fazla özgüven veriyor ama boş yani. Hayır yani uğraştı da eline ne geçti. Bunu burada başkalarıyla uğraşan herkese söylemek isterdim ama uğraşamam. Kim ne yapmış alakamı kestim. Amaa... aaan ne diye durduk yere stres aliyim ki 😅
Benim burada herkes arkadaşım kardeşim abim ablam dostum evlilerle hiç konuşmam mesafem belli ama birilerinin kocasını sevgilisini alıyor gibi hitam var bekar varken niye evliye gideyim buna kızdım mantıken bakıncada yaram yok gocunmuyorum allah kalbimi biliyor kişi kendinden bilir işi biri fena yakmış canını sataşcak insan arıyor evet ben şakacı yerine göre uçuk kaçık laflarım kendim ama sadece dilde bu ☺
Evet çünkü ben gibi kaliteli insanlar barındırıyorum çevremde
Yokluktan arkadaş değilsen gerçekten seçenekler arasından seçmişsen belirler tabi.
Belirler kaliteli insan bulamadığım için de arkadaşım yok
Muhakkak ki etkileri olur diye düşünüyorum.
Doğru katılıyorum.
Bu sayı 2 Se 😀
Yaşasın yalnızlık 😂
Evet ablam belirler bencd
Kesinlikle katılıyorum
Evet.
Evet.
Evet.
Belirler tabi ki
Belirliyor
Evet
Kesinlikle